Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • veki82
    CBC Početnik
    • 07.07.2011
    • 4
    • Beograd

Bilo bi super ako bi mi preporucio servis negde na Novom Beogradu,može i Zemun.... hvala!

Comment

• Milenko
      CBC Član
      • 11.11.2008
      • 75
      • Beograd
      • Reno Megan 3 1,5 dci

Ja sam radio neke popravke u servisu Nikola u Batajnici.Oni su ovlašćeni za Pežo-e .
      Bili su jako ekspeditivni , stručni i povoljni .Jedini minus je lokacija .
      Na N.Beogradu nisam nigde išao pa nemam preporuku.Ali u predhodnim postovima ljudi hvale servis Goran u Zemunu.
      Ja bi probao kod njega .

Imaju svoj sajt .

Comment

• veki82
        CBC Početnik
        • 07.07.2011
        • 4
        • Beograd

Hvala ti na informaciji.
        Da li neko zna koliko okvirno kosta remont dizni za Peugeot 206 1,4 HDI????

Comment

• brm brm
          CBC Početnik
          • 06.09.2011
          • 1
          • zemun

ja imam pezoa 206 2.0 hdi i nemam bas lepe reci za peugeot servis goran iz zemuna, 20 dana su mi drzali auto palilo se anti polution faulti ili tako nesto, te nevalja ovo te nevalja ono, i uvek isto, na kraju nisu dizne dobre 300e, posto sam vozio fiata pre odem do servisa bogunovic i oni mi daju tel od majstora boleta sa vozdovca, covek ga zakaci za lap top, video sta je video, skinuo neki deo ocistio, rekao da sipam neki aditiv za dizne u gorivo, sad auto radi ko sat, popravka trajala pola sata, topla preporuka majstor bole vozdovac

Comment

• Mirko BGD
            CBC Početnik
            • 27.10.2007
            • 7
            • Beograd
            • Peugeot 407 Sport

Odg: Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis

dobio sam neke mnogo zajebane parking senzore uz auto.... koji kad je auto parkiran rade i osmatraju prostor, i ako se drubo vozilo koje se parkira priblizi mom auto, onda moj krene da mu ablenduje i svira!

anyway gde mogu da ugradim te parking senzore a da bude pouzdano?

Comment

• Gaga
              CBC Veteran
              • 27.11.2010
              • 124
              • Novi Beograd

Originally posted by Milenko View Post
              Ja sam radio neke popravke u servisu Nikola u Batajnici.Oni su ovlašćeni za Pežo-e .
              Bili su jako ekspeditivni , stručni i povoljni .Jedini minus je lokacija .
              Na N.Beogradu nisam nigde išao pa nemam preporuku.Ali u predhodnim postovima ljudi hvale servis Goran u Zemunu.
              Ja bi probao kod njega .

Imaju svoj sajt .
              Nikola više nije ovlašćeni serviser Pežo automobila. Naravno i dalje radi, ali kao ne zavisni serviser. Korektan je u poslu. "Pežo Nikola", Batajnica, Dalmatinske Zagore 31j, tel. 8483-681.
              Imate i "Pežo servis Jovanović" u Sitničkoj broj 5 na Senjaku, tamo je mastor Željo, izuzetno kvalitetan majstor.Telefon je: 3690-963.
              Tu je i "Trend Pežo servis", Svetozara Miletića broj ?, Tel. 2753-707. Ovaj servis servisira i Renoe i Citroene.

Comment

• nebojsa grujic
                CBC Početnik
                • 13.05.2012
                • 1
                • bor

imam pezo 206 i kad sam ga kupio alarm je bio iskljucen imam jedan mali kljucic i moze da se ukljuci i iskljuci hteo bih da ga ponovo ukljucim ali neznam postupak a i onaj diler koji mi je prodao auto nije imao pojma kako se to radi.hto bih sad da mi proradi daljinsko zakljucavanje i sve operacije koje idu uz alarm --naravno ako je moguce--HVALA --

Comment

• minjadulac
                  CBC Početnik
                  • 28.09.2012
                  • 1
                  • Pancevo

Originally posted by brm brm View Post
                  ja imam pezoa 206 2.0 hdi i nemam bas lepe reci za peugeot servis goran iz zemuna, 20 dana su mi drzali auto palilo se anti polution faulti ili tako nesto, te nevalja ovo te nevalja ono, i uvek isto, na kraju nisu dizne dobre 300e, posto sam vozio fiata pre odem do servisa bogunovic i oni mi daju tel od majstora boleta sa vozdovca, covek ga zakaci za lap top, video sta je video, skinuo neki deo ocistio, rekao da sipam neki aditiv za dizne u gorivo, sad auto radi ko sat, popravka trajala pola sata, topla preporuka majstor bole vozdovac
                  Da li imaš broj tog majstor Boleta? Mislim da imam isti problem kao ali sa 307 hdi 1.6, majstori , naravno odmah tipuju na dizne.

Comment

• slow train
                    CBC Član
                    • 28.10.2009
                    • 20
                    • Novi Beograd

Gledao sam nekog Pezoa 308 benzinca na oglasu, pa mi treba dobar majstor da ga baci na dijagnostiku i pretrese kako valja. Trebala bi mi preporuka za BG, Banjica recimo,posto je auto tamo.

Da li je kilometrazu moguce proveriti pouzdano ili da verujem servisnoj knjizici posto je kupljen u BG kod Verana?

Comment

Working...
                    X