Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bratko
    CBC Član
    • 13.08.2007
    • 47
    • Beograd/Cacak

Da TEDRA u Zemunu, da li neko ima iskustva sa njima?
    ...neka podeli, i mene interesuje

Comment

• dintel011
      CBC Senator XXL
      • 12.03.2005
      • 348
      • Beograd, Vidikovac

Kad vec pominjete Zemun, opet da preporucim naj servis u
      Sime Solaje 25, (novi naziv ulice Mozerova).
      063/331-806, Nesa

Bio nekoliko puta, delove traze ko za sebe, tako da su za svaku preporuku.

Resili su mi problem sa kocionim cilindrom, imate detaljno na 2. strani sta su mi ostali "majstori konstatovali".

Comment

• NightHunter
        CBC Član
        • 15.09.2008
        • 14
        • Kula, Vojvodina

Juce su mi u servisu DODEROVIC u vrbasu na 406-ici zamenili ulje, sve filtere, zupcasti, spaner, pumpu... Sa njihovim materijalom sve me je ukupno kostalo 18.900.- dinara.
        Evo sta su mi menjali:

Radni sat majstora u njihovom servisu je 500.- dinara.

Osim moje 406-ice radili su i jednu 307-micu. A preporuku za taj servis dobio sam od mog prijatelja koji vec 2g kod njih servisira Citroena Picasa.
        Volim da mi pricaju iza ledja jer bar tada znam da sam korak ispred njih...
        http://peugeotcafe.com/index.htm

Comment

• NightHunter
          CBC Član
          • 15.09.2008
          • 14
          • Kula, Vojvodina

Da ne zaboravim...
          Pozvali su me da svratim ponovo u servis nakon 500-1000km da provere da li je novi kais zategnut kako treba i da li je sve drugo u redu.

Za sada sam zadovoljan njihovim odnosom prema kolima i strankama.

Comment

• NightHunter
            CBC Član
            • 15.09.2008
            • 14
            • Kula, Vojvodina

nakon malo duze i agresivnije voznje pali mi se sijalica na instrument tabli iznad instrumenta za temperaturu kao na slici...

Moze li mi neko kazati sta to predstavlja, da li je neki problem u pitanju ???

Comment

• depe
              CBC Član
              • 30.05.2008
              • 41
              • Kraljevo

kod mene na 406 hdi to je nizak nivo rashladne tecnosti antifriza ne znam kakve to ima veze sa agresivnom voznjom pali se cim tesnost spadne ispod zadatog nivoa u posudi crnoj na desnom unutrasnjem krilu .
              Peugeot klub Srbija
              Marketing Manager

Comment

• NightHunter
                CBC Član
                • 15.09.2008
                • 14
                • Kula, Vojvodina

Originally posted by depe
                kod mene na 406 hdi to je nizak nivo rashladne tecnosti antifriza ne znam kakve to ima veze sa agresivnom voznjom pali se cim tesnost spadne ispod zadatog nivoa u posudi crnoj na desnom unutrasnjem krilu .
                hvala "depe", ujutru cu dopuniti jer me za vikend ceka malo duza voznja...

HVALA jos jednom I LEP POZDRAV

Comment

• blackwolf
                  CBC Veteran
                  • 22.04.2008
                  • 152
                  • Beograd

Hteo bi da preporucim servis JOVANOVIC - Sitnicka 5a na Senjaku.
                  tel.
                  Majstori su odlicni, zaista. Pitajte predsednika kluba, ako ne verujete podpredsedniku mala sala.
                  ZA SVE CLANOVE POPUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• nnad
                    CBC Veteran
                    • 16.01.2008
                    • 171
                    • pancevo

Originally posted by blackwolf
                    Hteo bi da preporucim servis JOVANOVIC - Sitnicka 5a na Senjaku.
                    tel.
                    Majstori su odlicni, zaista. Pitajte predsednika kluba, ako ne verujete podpredsedniku mala sala.
                    ZA SVE CLANOVE POPUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!![size=18][/

size]
                    jel rade dijagnostiku?

Comment

• blackwolf
                      CBC Veteran
                      • 22.04.2008
                      • 152
                      • Beograd

Rade sve sto je potrebno)))))))

Comment

• blackwolf
                        CBC Veteran
                        • 22.04.2008
                        • 152
                        • Beograd

Jeb... ja zaboravio da ostavim telefon.
                        011/3960-964 i 3690-963

Comment

• NightHunter
                          CBC Član
                          • 15.09.2008
                          • 14
                          • Kula, Vojvodina

krenem u nedelju iz Kule za Sentu i ispred BT pre Bajse pocne nesto da lupa na 406-ici... stanem pogledam ispod a ono otkacio se vezni lim kojeg nema sanse da popravim, vezem, zasarafim tako na cesti jer je potreban kanal ili dizalica, a do Bajse jos 2-3km...
                          u Bajsi servis RABITOVSKI... pozvonim, izadje ljubazni majstor i saslusa u cemu je problem: "znate ne bi volio da imam problema posto se ovde zna ko koja kola servisira, a za PUG postoji ovlasceni servis u BT (5km dalje)... ali samo se malo strpite pogledacu u cemu je problem..." isterao covek 3 vozila iz dvorista i radionice da bi usao sa PUGom unutra, zavrnuo rukave i za 5-10 minuta sve zavrseno...
                          majstore koliko smo duzni...
                          nista, ovo je bila mala pomoc na putu i zelim vam sretan put...

Zahvaljujem se g. Andrasu Rabitovskom.

Comment

• deki-ascona
                            Bio nam je drug! RIP
                            • 10.04.2007
                            • 2118
                            • NI , Trosharina

Auro servis "Pancic" , Knjazevacka, prekoputa kafane "Svrljizanka". PUG im je specijalnost, ali rade i sve ostalo, nema muvanja, servis za svaku pohvalu.
                            Originally posted by Valent Vudriga
                            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• mance
                              CBC Veteran
                              • 24.07.2006
                              • 185
                              • Beograd

Ljudi jel znate nekog dobrog elektricara za remont alnasera?

Comment

• mance
                                CBC Veteran
                                • 24.07.2006
                                • 185
                                • Beograd

Bio sam juce u Panteru (ovlasceni servis za Peugeot) na zameni ulja, filtera i antifriza. Pre toga mi je curio antifriz tamo gde se spaja debelo donje crevo sa hladnjaka na pumpu sa zadnje strane bloka (u pitanju je TU5 motor). Rekli su mi da verovatno curi sa te plasticne racve na pumpi na koju se navlace creva za vodu, pa su je skinuli da promene gumicu. Kad su skinuli racvu izgledala je kao nova samo je gumica bila ocaj. Ja sam tad otisao kuci i vratio se posle par sati jer im je toliko trebalo da vrate racvu. Kad sam se vratio rekli su mi da se racva raspala kad su testirali sistem i da su stavili novu (2300 dinara). Naravno trazio sam da vidim staru ali oni su je bacili u kontejner jer je kraj smene Kad sam sve to platio i krenuo kuci kazu neradi prva brzina ventilatora na hladnjaku (pre toga je sve savrseno radilo),
                                i da to nemogu da mi nameste jer "nemaju opremu" i dali su mi broj nekog lika koji radi elektroniku ispred zgrade! Danas kad sam isao do skole primetio sam da neradi ventilator uopste! Tako da ako znate nekog elektricara koji ima opremu i ne radi ispred zgrade saljite broj. Auto nema termostat nego je sve preko releja, kurija, zicica i ostalih sra...

Comment

Working...
                                X