Kasko osiguranje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Viner ima neku foru sajamskog popusta ...
    Znas da se cena smanjuje svake godine ako nemas nikakvu stetu. E, u ovom slucaju su svi ti popusti vec skinuti od cene polise... Dodje dosta jeftinije ...
    Mene sad kasko izadje 30e mesecno.

Ja imam tu Viner polisu, ucesce 20e ili 10%, neogranicen broj steta, sve ok...

Vidi i dali ostali imaju nesto slicno ?!
    SVE moras da ih pitas, nista ti nece resi osim osnovnih podataka dok ih ne pitas... Jednako moraju da te osiguraju bez obzira na koje uslove prostanes, zato i cute k'o biip!!!.
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• aivan
      CBC Senator
      • 28.02.2006
      • 247
      • Bograd, Mirijevo

@prolupator: Da budem iskren video sam da si se ti dosta zezao oko toga .. pa racunam da si izabrao najmanje od sveg zla ... zato i idem tvojim primerom.
      Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Kazu da je Dunav najbolji, da je Takovo takodje do yaya, ali ja sam, sticajem okolnosti vec bio kod Vinera, a i opet sam ... bio sam zadovoljan, ne vidim sto bi sad razlicito bilo...

Evo, pretrpeo sam i totalnu stetu s Corsom pa je sve ispalo OK, vise-manje...

Vi'is ... mogao bi i o tome da napisem nesto ...
        Srocicu text natenane i postaviti posebnu temu... mozda nekom zatreba...

EDIT: Eto, ima i tema ... http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 679#545679

prolupator.mojblog.rs

Comment

Pre par meseci sam se detaljno raspitivao, sto licno kod osiguravajucih kuca sto ovde na forumu.

Uzeo sam Wiener osiguranje.

Domaca osiguranja ne za sada - dosta se radi po principu veza pa treba imati srece i isplatu na vremen.

p.s. drugar pre mesec dana imao stetu. ima kasko kod dunava i neku vezu. procenili su mu stetu na samo 9h rada dok je potrebno barem 20h...jedva je izdejstvovao da podignu na 16h i za sve to mu je trebalo 5 dana da izlazi sa posla i 20 dana da mu legnu pare...

Ovo je moj primer iz okoline, pojedinacan.

Comment

• aivan
            CBC Senator
            • 28.02.2006
            • 247
            • Bograd, Mirijevo

Hvala za info svima, uzecu verovatno Dunav ili Wiener s obizrom na iskustva i komentare.

Naravno, informacije koje mogu da se dobiju telefonom ili odlaskom uzivo nisu ni blizu iste (za istu kucu) tako da nemojte da se oslanjate na telefonske informacije (racunam da je bitnije ono sto kazu uzivo, ono sto se placa i potpisuje).

Dunav mi je ponudio oko 41.000 din za 10% ucesca u steti (nova Astra classic), ici cu u ponedeljak ili utorak do Wiener da vidim sta oni kazu pa cu uzeti nesto od ta dva (jer afto preuzimam u sredu ).

Javnucu sta uzmem, cisto za info nekome ko bude u istoj situaciji.

Comment

• petar in
              CBC Član
              • 10.11.2006
              • 33
              • Beogard

Ja sam u drugoj godini otplate auta na lizing ima sudar, inace imam kasko 100% kod Intese leasing.Ja nisam bio kriv vec covek koji je imao osnovno osiguranje kod DDOR-a.Ni moja ni njegova osiguravajuca kuca me nisu obavezivale da idem u odredjeni ,njihov, servis vec da sam izaberem gde hocu.E to nije slucaj kod svih.Na autu je sve zamenjeno novim delovima i ceh je izasao oko 130000 dinara, za yugo .Vise od polovine su ruke i PDV.A takodje su odradjene i "sitnice" tipa ogrebotine, sitna udubljenja itd od ranije, i to onako usput, jer me gazda servisa pitao "ajd kad ima dosta za popravku daj da ti sredimo i ove sitnice?".Zakljucak je da pored Zapisnika na kom stoje stavke ZA ZAMENU i ZA POPRAVKU moze se odraditi i sijaset sitnica i sve se to provuce kroz racun.Neverujem da je to moguce u ovlascenim servisima koji rade sve striktno po zapisniku.

Comment

• Aki
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2006
                • 1133
                • Beograd
                • Yugo 1603, Yugo 1301

Nije u pitanju kasko osiguranje, ali je poredjenje osiguravajucih drustava...
                LM, udario me je lik, zapisnik sam podigao, on je kriv, osiguran kod AMS. Interesuje me da li neko ima iskustva sa njima u skorije vreme i cemu da se nadam, kes ili da mi oni rade auto?
                "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                - Lousie Smith

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

A kakve to veze ima s kaskom ? Mislim, zao mi je, ali gde je tu kasko ?!

Ukoliko imas kasko, odes do osiguravajuceg drustva, oni te slikaju i ides da se opravis, boli te ko je kriv i koje osiguranje ima onaj drugi i da li uopste postoji drugi...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Dren
                    CBC Senator XXL
                    • 24.08.2005
                    • 1068
                    • Sarajevo

@Aki

Iako nema veze s kaskom, tvoja ocekivanja su sljedeca.

Ponudice ti prvo cijenu koja je niza od onoga sto ti realno treba za kvalitetan popravak svega... Prvu ponudu od njih, koja bi naravno trebala biti rijesena "Vansudskim poravnanjem" ne prihvataj, i ponudi im "zvaku": Ne interesuje me ni dinar od vas u cash-u, auto ce u dobar servis, pa cete dobiti racun od njih... Ovo je sve naravno ukoliko ti cash nije neophodan sto prije, pa te jedino to interesuje...

Comment

• aivan
                      CBC Senator
                      • 28.02.2006
                      • 247
                      • Bograd, Mirijevo

Samo da pomenem, posto sam par postova ranije tupi na tu temu.

Uzeh Wiener, ipak je finansijsku povoljnije od Dunav-a (recimo 5% ucesca kod Wiener je kao 10 % kod Dunav-a), a ima i manje smaranja stvarima tipa: da li imate uredjaj za zastitu, dovezite auto da ga pogledamo, i tako dalje ...

Comment

• Aki
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2006
                        • 1133
                        • Beograd
                        • Yugo 1603, Yugo 1301

@Dren

Hvala za savet, to me je interesovalo.
                        "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                        - Lousie Smith

Comment

Originally posted by aivan
                          Samo da pomenem, posto sam par postova ranije tupi na tu temu.

Uzeh Wiener, ipak je finansijsku povoljnije od Dunav-a (recimo 5% ucesca kod Wiener je kao 10 % kod Dunav-a), a ima i manje smaranja stvarima tipa: da li imate uredjaj za zastitu, dovezite auto da ga pogledamo, i tako dalje ...
                          Ja isto verujem u Wiener, cini mi se da je ozbiljna varijanta.

Nisam imao jos uvek razloga da ih posetim i nadam se da necu.

Comment

• malivuk406
                            CBC Senator XXL
                            • 04.04.2007
                            • 490
                            • Nbg

a bas htedoh da pitam da li je neko osigurao u WS...

inace, po meni je Dunav postao jedno veliko s***e... 5 godina kod njih imamo polisu, koja nije ni jednom iskoriscena, i otisli juce da vidimo da li cemo da drugi auto imati neki popust, bonus, bilo sta, i ova nas je ladno otkacila ko da 1. put ulazimo kod njih, ili da na par meseci naplacujemo stete... + sto su ljubazni do mojega...
                            poredjenja radi, u Dunavu je ful kasko za taxi vozilo, 2005., Laguna, najjaca oprema - 135.000 (za rate se jos uvecava)
                            u WS - sa popustom (koji jedini daju) - 91.000 (na rate, naravno)

Comment

• Seva
                              CBC Početnik
                              • 28.08.2008
                              • 1
                              • Beograd

Zdravo svima,nov sam ovde i bas mi je legao ovaj post posto moram za firmu da osiguram 2 auta kupljena na leasing..Posto cena ne igra ulogu odlucio sam se za AMS jer su bili najfleksibilniji..tipa..posaljite nam profakture i za 2 sata je sve gotovo,nece cak ni da pogledaju automobile /polovni su/,dok su mi u drugim kucama rekli da tek za 2-3 dana mogu da izadju na teren i pogledaju auta dok u nekim nisu cak nista ni znali da mi kazu..

Javicu naknadno kako se prica zavrsila..

Inace sa osnovnim AMS osiguranjem imam pozitivna iskustva..jednom sam naplacivao stetu kod njih i skroz korektno su mi isplatili..cak sam im i napakovao i nesto od ranije

Comment

• Dren
                                CBC Senator XXL
                                • 24.08.2005
                                • 1068
                                • Sarajevo

Sa srecom, i ne trebalo vam...!

Posto si novi, skokni do "sobe" za predstavljanje novih clanova, blize ""korijenu" foruma... Red je...

Comment

Working...
                                X