ne ne rukavice nosi moj drugar koji radi u prehrambenoj industriji pa nesme da ima masne ruke...
Inace nije maneken...
Inace nije maneken...
nego ja nesto ne shvatih jel ga sad vozas ili ne.
Zamenom gumica na h razvodniku i regulatoru,napumpao sam i prednje bombe.I ne bih ga menjao ni za c5
) ali doduse ovde donekle i razumem jer xm koji je u dobro stanju vlasnik ga ne prodaje (bez preke potrebe ja sam recimo vlasnik punih 6 g i nemam nameru da ga menjam jos neko vreme) a krsevi nemaju nikakvu cenu pa ni vrednost. Kod vas opet je standard bolji tako da vi mozete sebi da priustite novije automobile koji su realno opet bolja varijanta od xm-ova starih po 15,16 god. i tako u krug . Zaista je velika steta da tvoj auto ode u delove kad je vec tako odrzavan ,a i vidi se na slikama da je odlicnog stanja , ja bih ti preporucio da jos malo sacekas sa tim jer veruj mi moj auto ko je pogledao malo bolje , izbliza i shvatio otprilike sta je taj auto ,odmah mi je davao raznorazne ponude i kombinacije za prodaju a bilo ih je dosad bar 10-tak. tako da pretpostavljam da ce se i tu naci neko pametan kome ces prodati ceo auto (hmmm za stvarno smesne pare) i ko ce se slatko navozati s njim u zdravlju i veselju.
inace ovih dana svracam do tebe zvrcnucu te pre nego sto krenem.

Comment