mozda zato sto si registrovan korisnik
ajde kopi pejstuj bre
...rado al mislim da se nece dopasti moderatorima !
lakse je tebi da se registrujes, ionako vecina odavde posecuje i taj forum pa neces zazaliti !!!
...ima trenutno 9 strana !
Posto sam ja i otvorio onu temu na SRF-u, dok je radio, aj da se ukljucim, posto je ovo i moj dream car
Ove sam vidjao u skorije vreme...
I ovu je Misko uslikao ranije...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Postoji jos jedna delta crna ili tamno siva (matirala boja) u Balkanskoj ulici, sa gornje strane.Vozi je zena koja ima neke veze sa pokojnim Gonzom valjda.. nisam siguran za to ali sam siguran za auto
Cini mi se da limarija uopste nije u losem stanju, mada je to diskutabilno jer je vidjam samo u prolazu, nisam zagledao rubove, sajtne i ostalo, a i auto non stop stoji na ulici parkiran(u voznom je stanju, samo se slabo vozi), cini mi se i da je izgreban negde sa strane...
Losa je ta u Balkanskoj, izakana i neodrzavana. Ima lep drveni volan. Isti model, iste boje, ali u dosta boljem stanju stoji na uglu Dobracine i Simine.
Meni je ovo najjaci auto na svetu, sta bi dao da ga imam
Kakav je za voznju, mislim jel bi ja mogao to da vozim kao pocetnik, jos malo pa cu da polazem i onda uzimam
Delta Integrale sigurno nije automobil s kojim se pocinje vozacka karijera. Strahovito ubrzava, ima jaku turbo rupu, kada se pretera u krivini sa integralnim pogonom onda spasa nema, skupi komplikovan za odrzavanje...nije za pocetnika, a ako bi je vozio ko po ja.jima onda bi se zapitao sto sam je kupovao...
Meni je ovo najjaci auto na svetu, sta bi dao da ga imam
Kakav je za voznju, mislim jel bi ja mogao to da vozim kao pocetnik, jos malo pa cu da polazem i onda uzimam
Ovaj sto je na prodaju na oko je super, ali pitanje je ko je tu shta cackao i u kakvom je st(r)anju, ocigledno je da je farbana...i felne mi se ne svidjaju...
i dalje isti utisak.. ne cini mi se najsjajnije, mada kako kaze mnogo je para ulozio, pa je mozda u ok stanju, ali na takav auto je greh budziti bilo sta tipa perla boje i onih felni....
Comment