Lancia Delta - Suvereni Sampion!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Arsa
    CBC Senator XXL
    • 25.09.2007
    • 345
    • Nis
    • MBw210, BMW e32

Jagodinska Lancia delta hf integrale

Video sam da je, doduse odavno neko pisao o Jagodinskoj Integralki i bas sam se nasmejao jer sam je gledao pre par dana i nakon sto smo je provozali pojavilo se ulje ispod motora, crno ulje, motorno i kad sam pitao odakle ulje, prvo sam dobio odgovor da nije od nje a posto je nastavilo da kapa onda mi je vlasnik odgovorio da je to sad prvi put primetio...

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Ok, curenje ulja ne govori mnogo o stanju motora, osim da je neki dihtung popustio. Sta su jos cuo o njoj?

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Arsa
        CBC Senator XXL
        • 25.09.2007
        • 345
        • Nis
        • MBw210, BMW e32

Integralka

Pa ovako, hauba je farbana, on kaze da je promasena boja a ja kazem da je skinuta sa druge lancije koja je imala drugu nijansku crvene boje, uostalom, na 8V ide hauba bez grbe jer je motor daleko ispod nivoa haube za razliku od 16 V gde viri, drugo, stavljen je onaj drzac na koseve a posto ne odgovara sasvim, izbile su dve ovece "cvoruge" na haubi iznad koseva, trece, zadnja vrata su korodirala po ivicama, krilo prednje levo je farbano, auspuh otkacen, i pukao, zadnji lonac je ok ali cevka je negde u prekidu, vozacevo sediste je skroz iscepano sa velikim rupama, suvozacevo je naceto, nebo se odlepilo na pojedinim mestima, volan je kich zivi, desna brava pukla, far polomljen, puca iz auspuha... sve u svemu treba dosta para da se dovode u normalno stanje, kakvo ovakav auto zasluzuje a on trazi 3200, sto je mnogo, mnogo je! A tvrd je i ne popusta. Mene samo brine zasto nije sanirao to gde mu curi ulje, nisam uspeo da vidim ali sta ako je u pitanju nesto malo ozbiljnije?

Comment

• HotDog
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 965
          • BSG 75 (011)

hehe, kakav car! meni je u februaru jos rekao da je evo tek sad primetio da curi ulje!
          a ja sam mu bio spustio do 2.800 inace, ne znam sta se sad pravi, sve mi je sumnjiviji

Comment

• Arsa
            CBC Senator XXL
            • 25.09.2007
            • 345
            • Nis
            • MBw210, BMW e32

Bezveze

Ma sta 2800? Ne vredi onaj auto toliko, ni u ludilu a jos ovo za ulje, sad ga ne bi ni pogledao, ko zna zasto se on pravi blesav, da je nesto lako popravljivo davno bi ga popravio, ovako, obrise pod i nada se da kupac nece primetiti a ako primeti, onda se sav prenerazi u cudu odakle to kad juce nije bilo!?

Comment

• Misko M
              CBC Senator XXL
              • 17.03.2007
              • 652
              • BG Vozdovac

...he he !!! meni je rakao da nigde motor ne curi, suv ko barut ! enterijer ko iz fabrike kad je izasao ! a o polomljenom faru nije ni pisnuo a par pita sam ga zvao da mi opise tacno kakvo je stanje da ne dolazim dzabe, ladno bi platio gorivo !!! ...kakvih sve ljudi ima !
              ...a to sto curi negde ulje ne bi trebalo da brine bar ne dok se ne digne na dizalicu da se vidi, a u 90% slucajeva je neki semering ili dihtung a posto ova stoji duze a kad neko dodje da proba on je izdzibri onda je skoro sigurno tako nesto !!!
              ...ali ovako stanje spolja je jako tasko naci kod nas !!! a ovo ostalo se da srediti ali naravno ne za vise od 2500, ...mada !
              ...i ta hauba kostaaa ma u kavom je tonu farba !

Comment

• Arsa
                CBC Senator XXL
                • 25.09.2007
                • 345
                • Nis
                • MBw210, BMW e32

pa sad...

Ne bih se slozio sa tobom u vezi ulja, covek je majstor, ima veliku garazu, jednog ficu nabudzenog u schiroco vw, dal ti mislis da nije mogao da sredi curenje od februara do danas da je nesto sitno u pitanju nego brise pod svaki put kad neko dolazi!?
                A haubu treba raditi i kitovati jer je nabubrila na dva mesta po 5 mm visine zbog neodgovarajucih drzaca za koseve! Pazi, znas i sam da kad kitujes haubu mnogo lako moze da ti se desi da vec posle prve zime imas naprsline na farbi na tom mestu!

Comment

• Misko M
                  CBC Senator XXL
                  • 17.03.2007
                  • 652
                  • BG Vozdovac

...naravno to za haubu si potpuno u pravu, ali za ulje !?
                  ...ko sto rekoh dok se ne digne na dizalicu mozemo samo da nagadjamo, ali mozda ga bas mrzi ili mu se smucio auto !!!

Comment

• Aki
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2006
                    • 1133
                    • Beograd
                    • Yugo 1603, Yugo 1301

Pa ako mu se smucila Delta... Jbg, koga zanima, najbolje je kao i uvek sam da pogleda.
                    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                    - Lousie Smith

Comment

• HotDog
                      CBC Senator XXL
                      • 06.05.2005
                      • 965
                      • BSG 75 (011)

nemojte zaboraviti da se i gasi na leru, meni i u toku spore voznje na kvacilu. posle nisam mogao da je upalim, vec sam ga zvao da dodje sa svojim shirokom, pa je covek opusteno upalio na gurku.

Comment

• Arsa
                        CBC Senator XXL
                        • 25.09.2007
                        • 345
                        • Nis
                        • MBw210, BMW e32

Na gurku? Kakav covek, mnogo veruje svom zupcastom kaisu!

Comment

• Misko M
                          CBC Senator XXL
                          • 17.03.2007
                          • 652
                          • BG Vozdovac

...INTEGRALE na gurku e to treba videti a njemu uzeti dozvolu da ne aka vise jadne automobile !!!

Comment

• Arsa
                            CBC Senator XXL
                            • 25.09.2007
                            • 345
                            • Nis
                            • MBw210, BMW e32

Ajde sad jedno pitanje za znalce, video sam par puta motor iz fiata Coupe i strasno mi lici na 16v motor iz Lancie delte integrale, zna li neko da li je to isti motor (mislim na turbo verziju iz Coupe-a) ili su samo naizgled isti? Na SRFu je bilo reci o tome ali ne konkretno pa me interesuje ako neko zna!

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Isti je motor u osnovi, jedino sto kod Integrale ima 10, odnosno 20ks vise nego u Fiat Coupe 16v turbo.

Comment

• Arsa
                                CBC Senator XXL
                                • 25.09.2007
                                • 345
                                • Nis
                                • MBw210, BMW e32

to znaci da bi mogao bez prepravki da se ubaci u lanciu?

Comment

Working...
                                X