I ja imam spricaljke za farove na TS-u i isto samo imam 2 motora na obicnoj posudi...
Mislim da ta posuda ispod branika je bil ai na turbo modelima ali me nemoj drzati za rec...
Reci mi ljube jesi li nasao njene ili si uzeo neke random... ja imam 1 ali je drugi izgubljen... Bosch broj ne postoji na njemu tako da ne mogu da ih nadjem u katalogu...
ma jok jugiceve sam stavio na masku,i meni se cini da sam kod frisa video da ima sto znaci i turbaljka ima,ako nista improvizovacu od nekog drugog modela,inace sam namesio na jedan dvosmerni motor,sa releima pa promenom smera prska na farove ili soferku,neko mi rece da lada niva ima jedan obican motoric i 3. elektro ventile za soferku,farove i zadnje staklo,pa cu videt ako to ima i nije preskupo da instaliram
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
@ 75v6
Nista, baci se oma na citanje, pa poodgovaraj na sve sto treba, pa odri po trecem!
@ Dora
Ja sam je i skidao, Soo mi je reparirao relej, al' posto nemam fotke, evo jedna iz ePER-a, a ima jos par.
Tamo pise da i 1.8IE ima istu lokaciju posude, mada ja sumnjam u to.
Na Turbo je izmestena zbog turbine, i ne vidim zasto bi je gurali spod branika kod bilo koje druge...
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
J.....ga, zurilo mi se posle koncerta. Alfa mi je oprostila-valjda.
U znak zahvalnosti cu joj promeniti sve kaiseve i jos ponesto samo dok mi se Aleksa javi za slobodan termin.
Ej ljudovi ipak oce moj buraz da proda ono njegovo...Pa mu se javite ako ce neko da kupi...Znaci 75TS, godiste valjda '87 ili '89 ne mogu se setim, metalik siva, dobre felne 15'', plincuga, crna stakla, izgleda extra, ukucano dosta para u nju, po meni extra auto...Evo vam broj pa ono...Ili pitajte Aleksu za Danetovu 75icu...0658988607
Comment