ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
Comment
-
-
Originally posted by bojan77!
Comment
-
-
evo me posle par dana dosadjivanja komsiluku,sa raznim probama i eksperimentima,probao sam razne kombinacije pravio tri usisne grane i nikako nisam dobio normalan rad,poceo sam sumnju na struju,izmenjao sve od svecica do bobine i komutatora,na jednom duplom karburatoru samo zivahno prima gas i lepo puni u visoke obrtaje ali ler nikako,kako i zasto neznam,vratio sve standardno i ato radi normalno,i dalje na benzin i ide i radi lepo ali na plin ide drasticno losije
jedna od grana koje sam pravioko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
http://www.autoklub.hr/sport/drift/clan ... ,2247.auto
evo clanak od subote i nesto slika u galeriji
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Zove me malopre mama sa posla i pita me "Jeli kakva je to Alfa 75? Hoce moja koleginica svoju Seat Ibizu da menja za Alfu, uzela je par dana na probu auto i kaze da joj se jako svidja..." A ja onoE da nije znala nista da mi kaze o autu osim da je '90 godiste...
Comment
-
-
uglavnom bilo je super, vrijeme nas je posluzilo, iako je bilo problema u samom startu. 2 kockice su se slepale na stangu na autocesti i kod preticanja nekog kombija je pokvarenom bmw skoro otpao zadnji kotac. jedva su stali a imali smo i sta vidit. sva 4 sarafa su nestala. felga ostala nekim cudom se kotrljat na dobosu. sve se to desilo ispred mene, usro sam se
staza je vrlo mala, asfalt je grub i trga gume ali se lako da driftat. bilo je ljudi oko 100 i vozilo je nekih 20 auta. nino(crveno bijela alfa) je imao problema jer mu je ispao saraf sta drzi polugu mjenjaca na getribi, pa je tu izgubio sat vremena. nakon toga je jednostavno poludio i spalio 2 seta guma. mika(siva alfa) je imao mali incident jer je produzio u zavoju a rub je bio oko 20cm visok pa je poderao podnicu i slomio maglenku pri udarcu. meni se nije nista desilo osim okretanja po stazi ali to je dio drifta. sve pile su izdrzale a neki bmw su bas imali los dan. jedan kardan se razletio , drugi je proletio tamo di je mika produzio ali je unistio karter, kiler i uljnu pumpu i tako. sve u svemu bilo je odlicnoTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Alo sekto? Shta se radi?
Evo ja pletem neku mrezhu oko moje makine i nekog trubaka pa cemo videti na shta ce izaci... Malo sam prichao sa Tokyo-m i nikako da prihvatim chinjenicu; postoje li negde opruge koje se gadjaju sa 75-icinim zadnjim ili ne?
Comment
-
-
pa sigurno da postoje ali pitanje od cega. zasto ih nedas izradit? sigurno postoje majstori koji proizvode opruge pa im doneses svoje izracuna se cvrstoca , dodas malo i neka izradi krace.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Originally posted by killazAlo sekto? Shta se radi?
Evo ja pletem neku mrezhu oko moje makine i nekog trubaka pa cemo videti na shta ce izaci... Malo sam prichao sa Tokyo-m i nikako da prihvatim chinjenicu; postoje li negde opruge koje se gadjaju sa 75-icinim zadnjim ili ne?
[quote="killaz"]Alo sekto? Shta se radi?
evo zezanje oko plina i zubcenja,brisaca,sirena sa pet truba i sviraju melodiju (la marseliesse)
http://www.youtube.com/watch?v=HSNAtKhz ... re=related
a i ova mi se svidja
i melodija iz filma duke of hazard
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment