Nebih mogao bas da kazem da imam neko iskustvo sa BMW -om ,ali za moj ukus isuvise je skucen i preterano uobicajen,mnogi ga imaju.
Moj auto jos uvek ne izgleda kao tvoj bivsi ali svi se iznenade kada vide da nije bokser ,da ima svu mogucu opremu od pre 20 godina(pojedini automobili je nikada nece ni imati),da je motor prilicno veliki za tako mali auto,i da ide k`o lud .
Mada nije iskljuceno da bi se mozda vratio na 75 ali tek kad zavrsim moju zamisao sa e30
Verovatno si upoznat sa Avanturom koju je Zli Mario imao sa e30 posle Alfi...Covek se razocarao...Nadam se da ces se i ti... =]
Zli mario je posebna prica,koja ne moze da se preprica, pricali smo vec stotinu puta i shvatio sam da je on malo lood , zeli da za 1000 evra ima najbrzi,najstabilniji,najupravljiviji i sve naj naj naj naj auto!
E pa to nece da moze. . . .
Ako nekog bude interesovalo,lako cu mu poslati sajt sa "napravi sam DTM E30" sa iole normalnim parama!
Ovde nije tema o BMW- u i da se ne bi opet sukobio sa Presidenteom preskocicu bilo kakvu pricu o pomenutom brendu!
Ja dobro znam kolike su mogucnosti tog auta u spremnom stanju a i svako ko je pratio trke u protekloj deceniji i onoj tamo deceniji zna koliko moze da pruzi!
Nego da se mi vratimo na nase 75-tice,sinoc mi je ponovo bilo puno srce. . . .
Hvala, problem resen jutros.Nasao sam na alfa75.info.Bitno je da jedan bude na paljenju , a steluje se onaj koji se vaga ,i uz to je breg okrenut kontra od solje podizaca.Nisam znao da se spijuni postavljaju izmedju brega i solje,a ne izmedju klackalice i ventila.
lepo izvedeno,nego kad bi se tako provozao po Batajnici garant bi iskrivio neku felnu,jer na svakoj raskrsnici ima bar po jedna rupa ako ne i pored rupe ispupcenje,pa kad upadnes u rupu nalo zapne patos
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
ma jes ti vidio moj kvart, postalo je gradiliste a ima toliko movih stanova pogledaj samo guzvu. prije si mogo bez straha zabacivat **** a sad svako malo neki auto iskoci ili pjesak.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Pitanje... doslo vreme da se radi na kocnicama malo...
Sta mi preporucujete... dakle trebaju mi diskovi... sva 4... ne volim da rasparujem kad menjam i plocice neke... koje mogu naci kod nas relativno lako... odnosno ATE ili Brembo?
? i pitanje jos jedno.... bilstein ili koni? amorti... naravno b6 ili zhuti... nista komfor...
i naravno da li to mogu naci ovde ili moram da narucujem da mi donesu?
Comment