kod mene radi srtug svaki dan po ceo dan a nista za aflu se ne pravi,nego biaks radi na alfi,slicovao sam rupe na gornjim viljuskama,da mogu da ispravim tockove iz bezobraznog minusa da bi se lakse motao volan,juce gledam stare amortizere sto sam skinuo pa oni su jos uvek solidni solidni cak su dvosmerni,a ove sto su sad oni su malte ne novi ali su losiji i jednosmerni su pa imam naglo propadanje i na giulietti sa koje sam skinuo bili su kontra okrenuti
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
uff da mi je probat malo ovu larinijevu kobilu.
novosadjani vade sablje i juris. a sta je s beogradjanima? nemojte sad spremat sablje i svirat povlacenje. inace ce dule pacov morat licno da dodje , da vas vaspita malo.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
@ Nik76
Svaka ti dala i na vreme dobila!
@ superfly tnt
Ma samo da ne dodje Karlo - on je uvek gladan.
Od ovdasnjih sektasa, niko zaista nije hteo\mogao da mi se pridruzi.
A od ostalih, samo je 33 bio za, sto nije finansijski izvodljivo.
Jbg, drugi put.
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
frishu. jel mozete stic u zg oko 10sati?TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Nigy video sam poruku sa "malim" zakasnjenjem.
Mucim muku sa ovim majstorima prevarantima.Punjenje klime i provera 50 evra samo da vidim dokle ce da radi posto posle izvesnog vremene kada se jedna cev, kod susaca ili kako se vec zove,ohgladi prestaje hladjenje u kabini i kompresor pocinje da ukljucuje i iskljucuje.Videcemo sta ce od svega da ispadne,s obzirom da sam prosle godine dao 30 evra nizasta.
Comment
-
-
Sektobratijo, dva pitanjzza:
1. Primetih malopre da mi se strasno uspalila plastika kod one police ispred suvozaca (iznad kasete) i to onaj vertikalni deo, paralelean pozarnom zidu. Sta tamo uopste ima? Sta uopste moze da greje????
2. Kad przim po putu, 5-ta i 5000+ obrtaja pa pustim gas skroz izbaci takav oblak od ulja da podavim ljude iza sebe... Jel su karikice ili moze biti nesto drugo??? (gumice ventila nove, uzbrdo pri punom gasu, 6k, to ne radi, i da, komp mi prijavljuje gresku, videcemo dal' je negde fals vazduh, mada auto vuce ki lud...)
Bem ga, ne daju mi se pare sad za to...
Pade mi napamet da nije mozda i do ulja, Motul 4100, mada opet, ne verujem da bi takav oblak izbacivao...Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
imam isti problem iako je glava uradjena kad je i motor radjen a to je oko 10-ak hiljada,polako se pripremam za ponovni remont,i ja kad oduzmem gas sa vecih obrtaja wartburg cvajtakt mi nije ravan
a tu gde ti se greje kod suvazeve strane,tu je centralni kompjuter za onu controlu i relej zujalicu za svetlako na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
kada dimi na oduzimanju gasa obicno vuce ulje kroz gumice ventila u usis i spali ga. kad dimi pri dodavanju gasa to su karike.
mozda imas neodogovrajace ulje ili ti gumice nisu bas neke kvalitete.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Gumice su nove, doduse ne znam koje su...
Kupio sam u SzakalMetalu neke kao Gecove, medjutim rece mi Misa da nisu stavili te, kad su nosili glavu na obradu kod nekog njihovog drugara da je taj drugar te gumice odmah bacio jer su navodno djubre i stavio neke bolje... Aj videcu jos sa njim sta je tu tacno bilo...
Izmericu i kompresiju ovih dana pa cemo znati...
Ako je kompresija ok probacu na jesen sa drugim uljem...
@ljube
ostaje jedino to cudo od svetala, komp je bar 30cm ispod toga, ispred suvozacevih nogu...Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
Originally posted by GrujaGumice su nove, doduse ne znam koje su...
Kupio sam u SzakalMetalu neke kao Gecove, medjutim rece mi Misa da nisu stavili te, kad su nosili glavu na obradu kod nekog njihovog drugara da je taj drugar te gumice odmah bacio jer su navodno djubre i stavio neke bolje... Aj videcu jos sa njim sta je tu tacno bilo...
Izmericu i kompresiju ovih dana pa cemo znati...
Ako je kompresija ok probacu na jesen sa drugim uljem...
@ljube
ostaje jedino to cudo od svetala, komp je bar 30cm ispod toga, ispred suvozacevih nogu...
meni je kompresija 13.5 na jednom 14bara,glava je radjena kod buce u sarajevskoj,i gumice i vodjice su navodno od bmw-a i nekih mecki novijih generacija,aj sacu da proverim kompresiju,kako izgleda posto nisam paliuo auto od jutros
nego na mom snimku sa ade huje vidi se dim iz mog auspuha i to onako momackiko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
alfa koja ne dimi je neispravnaTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
Comment