potpisujem ovo sta je tokyo rekao, 12v zdrav naturpijan moze dati preko 220ks ko od shale. na karoseriju koja se da dobit na 1100kg to nije mala stvar.
sto se tice rezervoara, nesto tu nije uredu. i meni a i svima koji voze sektasicu kazaljka divlja, ali ja se mogu vozit i na benzinskim parama(sto uglavnom i radim) kad pocne vuc zrak to je znak da potrazim pumpu jer je ostalo mozda 1-2 dl goriva
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Problem kod 12v (bar mojeg) je shto mu je mozak malo mator Bosch Jetronic. Jbga, falilo mu je samo 3 meseca da dobije Motronic...
Pratio sam AlfaGTV6 forum i vidim da se malo shta mozhe raditi sa glavom, chak joj treba dodavati materijala za bolji protok, ima tu posla vishe nego shto se misli, a krajnji rezultat je pod znakom pitanja
laki ulozi u nesto tipa megasquirt i rjesi tog debilnog sistema od boscha. to je ulog visestruko manji nego neke turbo prerade. a na gtv forumu imas mapa za skinut koliko oces. samo podesavanje tog sistema predstavlja izazov a i veliki gusht, da ne pricam o opcijama koje su ti na raspolaganju.
evo baci pogled na ovu 75icu sa 2.5 motorom i megasquirt sistemom. ide ko metak http://www.rpracing.info/ na poljskom je ali snaci ces se
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
ja se obradovao da ce laki da spasava ameriku kad on namerava da je ubije. daj naurpijaj taj motor moze se to lakse nego turbo.... a i ako turbo onda bolje na original motor. ako si hteo da menjas motor bolje da si uzeo neku krsinu
ma ljudi pustite coveka da napravi ono sto je zamislio,e sad videce kako ispadne pa ce reci dal je zadovoljan ili ne a mi smo tu ako zapne za neki savet,a ne sto si ovo sto si ono,to slusam kuci kad god pocnem neko ratasturanje auta
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
samo dajem misljenje naravno... ali mi nije jasno zasto prepravljti nesto tako retko.... a opet solidno... pa taj motoro je dosta jak a ima i potencijala
a ne sto si ovo sto si ono,to slusam kuci kad god pocnem neko ratasturanje auta
Onda ti to slušaš bar dva puta mesečno
A št ose tiče ubija-neubija... Ceo život je stvar kompromisa pa i auto...
Šta da ga je kupio neko drugi, možda bi završio negde u njivi dok se ne raspadne. Ne kupuje danas svako auto od tri litre i plaća registraciju za to.
A plus gde da nadje "kršinu" kad je minimalna cena 700 evra ali je to onda stvarno kršina bez navoda.
I ja hoću 220 konja ali će me ubiti neko odavde ako napravim
@nigy
kao i svim i meni na uzbrdici kad nabem gas rezervar od muke upali zutu lampicu i ako je vise od pola pun, tako da je vise gledam onaj dnevni kilometar sat nego pokazivac goriva,
a sto se odsecanja goriva to mi je cudno, tj, meni se to desava ali samo kada imam oko 1l goriva u rezervora, a ona pumpa unutra rezervorara verovatno neradi pa nemoze da napumpa to gorivo kada mi je auto ne nekoj uzbrdici.
@ 75ts
Ne znam, to mi se sa ostalim sektasicama nije desavalo. A kao da se pogorsava. Sad i na ubrzanjima pri 1/4 rezervoara se desava da prekida. A pokazivac radi ispravno kad je makina mirna...
Nista, sledi otvaranje rezervoara, a tako nemam vremena da se sada sa tim zezam...
(zato sam se nadao da neko ima resenje da barem skratim dijagnostiku)
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment