ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TOKYO
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2006
    • 1696
    • Beograd- NBGD

@superfly

Sinoc sam malo rezimirao one snimke iz Marofa sto si mi dao kada si bio u BG, dosta traju pa nisam do sad preterivao sa gledanjem nego sam cisto letimicno. . .

Fino si vozio i imao dosta lepih slide-ova, kakav je asfalt tamo??

Inace...., sta se desava sa vama, ciccio, sira, el nino i ostali..... jel se cepaju pile??

Poz
    MY ex RWD Alfa
    Drift & Donuts & Track

Comment

• superfly tnt
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2006
      • 609
      • Zagreb

asfalt je odlican, sklizak prilicno a opet se moze vozit na grip. tada mi je alfa bila jos serijska visina i original ovjes. vrlo tesko oce u bok jer mi ne ukopcava spera svaki put. sad je stvar drukcija .

sto se tice staza sada , one su zatvorene do daljnjeg za automobile (novi marof i belica) zbog oranja po travi i nekulturnih "driftera"

mogu rec da je scena u hrvatskoj sto se tice drifta blago u k..... uglavnom se svodi na to da se pozove par najboljih kako bi napravili show na parkingu u sklopu nekih "vecih " dogadjanja. ili se ide u sloveniju i dalje. treninga odavno nema i trazi se prostor.

mene boli uvo za drift, ionako mi auto nije za to, a da sam htio uzeo bi kockicu, ionako je jeftinija a dijelova ima na svakom kiosku. kad ocu plasit ljude odem u grad ili na neki kruzni tok.

e sad, sto tice staza ostaje samo grobnik. i to je staza vrhunska za grip. za driftanje moras imat bar 200ks ili auto laksi od 1000kg. i dosta setova guma.

da se i pohvalim, sredio sam crvenu

istrcao mi je stup

sto se tice ekipe , malo smo preko ljeta bili "svako na svoju stranu" ali trudimo se okupljati a sprema se susret u splitu 12.10. pa ce bit mozda novih filmova. a i cekamo snijeg pa da se ide na sljeme.

zadnje je ovo
      Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.
      TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
      nova stranica

Comment

• ljube-kugla
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 1531
        • batajnica

superfly
        al si je opravio svaka ti cast
        ko na nas krene iz mesta je naje&o
        a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• Nigy
          CBC Senator XXL
          • 13.04.2006
          • 921
          • BGD

Steta za makinu
          Da se to popraviti, a predlazem veliku brusilicu ispod branika za svaki slucaj.

Originally posted by Jovana
          Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• ljube-kugla
            CBC Senator XXL
            • 04.05.2006
            • 1531
            • batajnica

sad iskoristi priliku pa joj promeni licni opis i nek lici na neki drugi auto al sa alfinim znakom

Comment

• superfly tnt
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2006
              • 609
              • Zagreb

bas si nesto gruntam, cemu sluzi onaj vezni lim gore osim sta drzi haubu zatvorenu. mogu se vozit bez toga pa haubu zavezat?
              nova stranica

Comment

• ljube-kugla
                CBC Senator XXL
                • 04.05.2006
                • 1531
                • batajnica

namestis one klanfe sa splentnama sto kopcaju haubu napred i bez veznog lima samo jednu cev sredinom da ne bude direktno u hladnjak

Comment

• Nigy
                  CBC Senator XXL
                  • 13.04.2006
                  • 921
                  • BGD

U principu, gornji deo mozes odfikariti, al' da ti ostane donji gde kacis hladnjak, a haubu na coskovima zatvarati osiguracima.
                  Jedino sto ne znam da li ce tako oslabljen vezni lim moci da izdrzi vibracije punog hladnjaka...
                  A i on 'trosi' deo energije udarca spreda.

Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• TOKYO
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2006
                    • 1696
                    • Beograd- NBGD

@superfly

Nisam te pitao za drift, nego cisto ovako....., ne mislim se ni ja profesionalno baviti time, ja voilim zanositi za svoju dusu. . . .

Kako se desila ta negoda, da nije piva kriva??

Vec sam gledao taj klip nema ni jedan da mi promakne kad je 75-tica u pitanju. . .

http://www.youtube.com/watch?vBukVHy3 ... re=related

@Nigy

Imas jedan neopravdani veceras za garage..., mi se tamo smrzavamo a ti cukas u tastaturu pored grejalice. . .
                    MY ex RWD Alfa
                    Drift & Donuts & Track

Comment

• ljube-kugla
                      CBC Senator XXL
                      • 04.05.2006
                      • 1531
                      • batajnica

a mozda je on tipkao iz alfe koja dobro greje pa vas posmatrao kako zebete tamo u garage

Comment

• JaMaL
                        CBC Senator XXL
                        • 14.04.2007
                        • 448
                        • JaMaL

pfff...

smrzavate, gde vam je mladost?

@superfly

Taj vezni limcic je bitan za hladnjak bez njega bi morao variti nesto da drzi a to ce opet biti teze od samog lima... tako da nema mnogo svrhe skidati ga... jedino ako ne mozes da nadjes drugi nigde pa da se pravi nesto...

inace ocistio sam sva uzmemljenja koja sam nasao na autu, zamenio akumulator, ocistio bobinu, kleme, skinuo cak i konektor sa oba ecu-a i ocistio kontakt sprejem...

nista... i dalje luduje... samo sto mi ler stvarno skace a obrtaljka luduje nasumicno i bez veze sa obrtajima... ali na leru stvarno skoci gas...

oteracu cudo kod elektricara... italijani i struja... ccc...

Comment

• kilson
                          Moderator
                          • 09.10.2004
                          • 3216
                          • NoviBGD
                          • AR 75 GT

JaMaL - posle nekih 8 meseci raduckanja i rada, josh nisam doshao ni do struje
                          Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• superfly tnt
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2006
                            • 609
                            • Zagreb

@ tokyo: kriva je moja blesava glava. 3 mjeseca slazem auto , napravio neke preinake oko ovjesa, sredio motorni prostor, i jos neke sitnice oko kablova, i taj dan reko idem stavit kardan pa da provozam cudo. krenem van napravim djir , super jedino sta imam opasne vibracije od krutog selena na zvonu. cak ni sarafe na kardanu i pentlageru nisam stegnuo. ocu uc u dvoriste i gas na 6 iljada da se okrenem za 90 stupnjeva i udjem ko đek u dvoriste. posto auto nije imao amortizere ni servo a bogami ni kocnice bio je sav cudan pa je otisao preko nosa i ravno u stup. probao sam stisnut kocnicu , a ono nista. dok sam se ja sjetio povuc rucnu , eto me u stupu.
                            nova stranica

Comment

• Nigy
                              CBC Senator XXL
                              • 13.04.2006
                              • 921
                              • BGD

@ TOKYO
                              Jbg, s obzirom da vec nedelju dana vozim skuter po ovom vremenu,dobro je da sam zavrsio samo na toplom caju, aspirinu, limunu i grejalici...

@ JaMaL
                              A koliko sam ti puta nudio zlotokomer da probas, a ti nista...
                              U svakom slucaju ako nadjes dobrog elektricara koji hoce da se mlati sa 75, obavezno javi - takav info treba imati.

Comment

• JaMaL
                                CBC Senator XXL
                                • 14.04.2007
                                • 448
                                • JaMaL

Ma nije frka u protokomeru i probanju, vec sam ti objasnio sta ce biti sa kolima... dakle poenta je da samo idu ok za sada... ide i zima i ide turbo u garazu do proleca, nije nista tragicno i ako je neka glupost sa strujom necu ga ni popravljati jer ce iovako sve leteti napolje...

najbolje da pustim elektricara da mi pregleda sve... imam dobrog drugara koji ima servis za elektriku, ts mi je sredio za 10 min kada sam pogresno spojio zice posle vracanja table, a ja sam se mlatio se 2 dana sta je...

Comment

Working...
                                X