heh ucutali ste se bando... nema veze...
ovo zatekoh na kolima pre neki dan... sit sam se ismejao... hvala momci...
i da mogao bih da ga operem ponekad
ha ha,lepo se vidi,mora da ga nisi prao bar tri dana,a posto je ona lepa crna boja na kojoj se vidi svaka trunka prasine,zahteva svakodnevno briskanje i glancanje,jer ako je zapustis pa oribas dobrim samponom izgubice brzo sjaj
iz iskustva perite automobile bez ikakvog sampona,auto mog caleta nikad sampon nije video i da nije bio u lancanom udesu jos bi bio u prvoj boji,ali krov i leva strana su originalna boja,improvizovao sam cetku pod uglom kao za krecenje samo meksu sa crevom i na to crevo se nakaci voda i lagano curi voda,i gde ide cetka tu voda odma zaliva i opere,zgodna je jer ne moras da cucis i ribas felne i oko rubova i sajtni,dohvatis preko krova
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
shampon jeste problem ali ne valja ni trljati prasinu i shtroku o boju, prvo isprati ceo auto sa jachim mlazom pa tek onda cetka ili sundjer, a u principu bolje da je prasnjav nego da truli. . .
shampon jeste problem ali ne valja ni trljati prasinu i shtroku o boju, prvo isprati ceo auto sa jachim mlazom pa tek onda cetka ili sundjer, a u principu bolje da je prasnjav nego da truli. .
...Onda uzmete sanitar, pa nafajtate bmw-a, pa onda izpushkirate kako auto tako i jelensku kozhu...
Update:
Sinoc smenjen zupchasti kaish na 75-ici! E da vidite brege kako izgledaju - savrshenstvo..!
tokyo
sta teras sad,oce biti sta od tog cuvenog bavarca ili su to strasne price za plasljivu decu
Teram Pandu....
Evo vec mesec dana cekam da mi farbar zavrsi dve ogrebotine na motoru .
Cim prodam motor krecem u potragu, sto bi se reklo karte su otvorene... sto bolji primerak e30 325i
E sad posto ce potrosnja opet biti problem kao i kod 75-tice ovaj matori zajebant gore ce imati posla da to sredi sa nekim seqventom...
Cak sam razmisljao da uzmem e36 ali u startu je mnogo vise para a i da bi mu ugradio sve ono od suspension kit-a koji ce ici u e30 trebalo bi mi jos love, a kredite da dizem necu, tako da ce e30 odradti posao. . . .
@kilson
Najbolje bi bilo da ga stavis pod stakleno zvono!
Zato ne valja dugo praviti kola, kad ga sklopis vozices ga kao po jajima. . .
Bolje bi bilo da smo ga za dvesta evra osposobili za dobru voznju i svake nedelje na poligon i pun gas.....
Bolje bi bilo da smo ga za dvesta evra osposobili za dobru voznju i svake nedelje na poligon i pun gas.....
...I to shto kazhesh, ovo ce skoro pa da bude za izlozhbu. Eeee, secam se kada si prichao "Alfisti nishta ne rade ozbiljno na kolima tra-la-la" (tada sam josh uvek bio pametan)...
Nocas se napatih sa nekim holenderima za kochnice, preskochio jedan navoj za malo da (opet) polomim sedishte! Sva sreca pa je pamet preuzela kontrolu.
Comment