Ne bih se slozio iz prostog razloga sto se kamioni i traktori vrte do 2500 obrtaja a putnicki idu preko 5000 obrtaja pa mislim da ulje za teretnjake nije predvidjeno za visoke obrtaje vec za duzi interval zamene.
ima ovde dosta viewtopic.php?f=378&t=45906
"kamionska" ulja kao i sva druga imaju označene neke standarde,ako odgovaraju veoma su preporučljiva
pošto svi standardi iznad CF predviđeni za goriva ispod 0,5 % sumpora poželjno je da uz te standarde bude naveden i CF
npr.CH4/CF4/CF koji podnosi goriva sa više od 0,5 % sumpora(D2-do 1% S)
više o tome http://motornaulja.blogspot.com/2010/01 ... ljima.html
Ja se stvarno izvinjavam ako ofujem ali kad ste vec pomenuli merenje evo kakva je situacija kod mene pri svakoj proveri ulja. Nikad mi se nije desilo da obe strane meraca budu do istog nivoa "umocene" u ulje. Ranije sam vozio kadett-a suzu i uvek je pokazivao isto sa obe strane. Malo su mutnije slicice ali se ipak vidi da je jedna strana bliza "min" oznaci a druga "max" oznaci.
Koja strana meraca bi onda trebalo da je merodavna?
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
E takav merac isto imaju i italijani. Najgora stvar sto su mogli da stave. I meni se ista situacija desava na Lanci. Nikad ne mogu da izmerim pravo stanje. Ja uzimam ovaj nizi nivo kao nesto validno. Mada kada obrises par puta i ponovo izmeris dobijes pravo stanje. Nekad moras da meris 3 puta, nekad 5. U svakom slucaju da znam koji inzenjer je ovo smislio, rekao bih mu da se vrati u osnovnu skolu.
Znaci ipak sam "u vinklu" cim se i kolegi Srdjanu to isto desava Bem li ga, ja kao od oka racunam neku zlatnu sredinu izmedju ta dva nivoa ali nikad ne pustam da nizi nivo bude ispod "min".
PS Zverino dodji ti ovde u SD pa na ovim dzadama nadji 100% ravno i imas gajbu po izboru
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Na sipci gledati donji nivo kao merodavan. Ovaj gornji je navucen na sipku prilikom umakanja. Standardna problematika kako Srdjan kaze na fiatovim meracima, meni je jugo uvek sa jedne strane na minimumu a s a druge na max a to je u stvari min jer na pr. dolijem onda pola litre i bude na sredini sa obe strane.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ni meni ne pokazuje isti nivo ulja na obe strane merača.Nisam razmišljao o razlogu ali kao što napisa "smederevac" nije prosto staviti ga u "vinklu". U svakom slučaju utvrdiću razlog.
Comment