Staro za novo- Punto iz KG za 5999€ na 7 godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: Staro za novo- Punto iz KG za 5999€ na 7 godina

Ja mislim da je to samo buva pustna,ne bi li ljudi koji su se dvoumili ili razmisljali o tome pohrlili da ga kupe u strahu da se ne predju u svom većanju i onda se ipak zeznu da ga kupe!
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• peca777
      CBC Član
      • 19.02.2009
      • 10
      • Vinca

ja odlucio cim krene staro za novo ja odo da uzmem jedan sa full opremom najverovatnije i vozim nov auto umesto stare kockice golfa koji jos uvek dobro sluzi

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Koliko vidim, putni racunar je standard ... da to nije ona dnevna kilometraza i dobijes kineski digitron da racunas proseke potrosnje i sl.?!

A da bi dobio pristojan automobilcic s opremom koja je standard danas, moras da izdvojis 9300EUR, sto uopste nije malo ...
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• iggyboy
          CBC Veteran
          • 18.03.2008
          • 148
          • pozarevac
          • stilo 16v

u pravu si za to da je 9300 puno.6000 je ok cena , 7000 tu i tamo a za 10 000 imas novu reno taliju sa klimom i ostalim dzidzabidzama,auto je moderniji (na klio 3 platformi,motori iz klio3) ima mnooogo veci prtljaznik,komforniji i model iz 2008-2009 a punto iz 2000,za razliku u ceni od 700e.E sad ko kupuje na kredit onda to na kraju izadje razlika od oko 3000 e zato sto punto ima malu kamatu,ko ima kesa bez razmisljanja ce uzeti reno ko nema,kao ja nazalost bi morao da razmislja o puntu .Dakle zakljucak,punta ce kupovati oni koji nemaju para(kod nas je oko 80% takvih) sto u prevodu znaci da ce stvarno biti hit za siroke narodne mase .

Comment

• Marko001
            CBC Senator XXL
            • 09.09.2006
            • 1070
            • Belgrade

Danas su navodno rasprodali sve zalihe zastave 10 i nema vise, preko 600 automobila juce i danas prodato... sad ostaje da se ceka da ponovo pocne da proizvodi fabrika, samo sad pod imenom punto... samo ne kapiram sto su uopste prekidali proizvodnju tj. sklapanje...

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Zato sto Fiat nije poslao delove da se ovi nasi bave srafljenjem ... srafciger-industrija ...
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• gti16v
                CBC Senator XXL
                • 05.08.2007
                • 343
                • BGD
                • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Originally posted by prolupator
                Koliko vidim, putni racunar je standard ... da to nije ona dnevna kilometraza i dobijes kineski digitron da racunas proseke potrosnje i sl.?!

A da bi dobio pristojan automobilcic s opremom koja je standard danas, moras da izdvojis 9300EUR, sto uopste nije malo ...
                Obratite paznju da dnu cenovnika sa linka, vozila proizvedena 2008 (kojih vise nema ili ih uskoro nece biti) imaju popust od 20%, a ona proizvedena 2009. 12.5% sem osnovnog modela sa najjadnijom opremom za koji daju popust ~18% tako da je razlika u ceni izmedju modela standard i standard+ proizvedenog 2009. 570eur a razlika u opremi su samo branici u boji vozila ( za te pare lokalni majstor ofarba celog Punta u metalik u komori sa sve njegovim materijalom )

A izgleda i da je svima u cenu uracunata i metalik boja

Prema mom mislenju, ova akcija se isplati samo onima koji uzimaju osnovni model, na kredit pre svega jer je kredit povoljan (ako ikako to ijedan kredit moze da bude sem beskamatnog ) ili imaju nekog krsa koji realno vredi <300e da daju na reciklazu radi ostvarivanja popusta jer za te pare u keshu danas moze da se bira na trzistu polovnih vozila...

Comment

• mugos
                  CBC Senator XXL
                  • 18.09.2007
                  • 555
                  • BG/sada Novi Beograd

Poenta cele priče je da
                  1. Izbacimo krševe ( živela ekologija)
                  2. Omogućimo širokim narodnim masama da pune budžet kroz gorivo i kredite
                  3. Uposlimo ovu jadnu privredu (delovi )

Ja bih lično uzeo svaki novi auto, ali šta me je zgrozilo, dolazi kolega koji ima nameru da kupi Punta i kaže da je ugrađivanje plina bez gubitka garancije 1800 evra. Ne znam gde je to pročitao ali jednostavno ne mogu da verujem, pa nije avion ****************.(ako je to tačno).
                  Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

Ako je 1800 to je maltene 3 puta skuplje od normalne cene. a inace ja ne znam sto se ljudi toliko sekiraju za garanciju, nov auto, koje su sanse da nesto vece ode u prve dve godine ? verujem da 90% ljudi u prve dve godine ne dozivi veci kvar i da su na gubitku sto moraju da idu u ovlasceni servis da ih deru svaki put, pa jos ne smes zeder, moras 3 puta skuplji plin, ne smes ksenone da stavis... ja da kupim nov auto, bolelo bi me uvo za garanciju.

e sad jedino kod onih koji daju npr. 4-5 godina garanciju to je druga prica i isplati se sve postovati...

Comment

• ada
                      CBC Senator XXL
                      • 04.06.2005
                      • 2375
                      • Novi Sad
                      • Svasta nesto

idemo malo u off ali ajde

Italija za primer cim neko napuni 18 godina i dobije vozacku dozvolu sama drzava mu gura kredit za kupovinu vozila, da bi od tog vozaca napravila poreskog obaveznika - potrosaca. Jer ce isti morati da plati porez na vozilo, da registruje isto (opet i tu ima porez), da toci gorivo (tu vec necu da komentarisem), da odrzava vozilo, placa kazne i sa pocetka banka koja je dala kredit placa porez na dobit. znaci savrsen krug i svi zadovoljni. Isplati se cak dati vozilo po proizvodjackoj ceni da bi ga doticni koristio. Kod nas ce doci isto tako samo kada se pojavi neko pametan.
                      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• peca777
                        CBC Član
                        • 19.02.2009
                        • 10
                        • Vinca

pa ja i imam krsa koji ne vredi toliko 300e mislim

Comment

• r1cer
                          CBC Senator XXL
                          • 22.01.2006
                          • 363
                          • Beograd

Mislim da je ovo odličan potez za fiat.

Danas je zastava 10 u istom rangu kao što je bio jugo kad se pojavio a to je - sranje u odnosu na konkurenciju a opet bolje od nekih 15 godina starijih automobila(tad je bio bolji od fiće). I ponovo država(mi) plaća da to preduzeće(zastava) preživi sa jednom izmenom a to je da će firma biti u većinskom vlasništvu (skoro propalog)fijata i da će vozila samo sklapati manja količina naših radnika tako da čak ni socijalni mir neće moći da se kupi kao nekada(mnogo više radnika i fabrika vezanih za zastavu samim tim veći socijalni mir).

Sad što se tiče samog auta. Dati 9300e za FIAT punto STARE koncepcije sa bednim 1.2 motorom i FUL OPREMOM(klima i abs) je prosto neverovatno a oni to proturaju kao ultra povoljno i super za narod. Naravno tu ne krivim ljude koji kupuju jer su oni samo žrtve ove države i propagande koja im se protura. Uzmimo da se kojim slučajem plaća carina za punta on bi koštao oko 10 000 eura a za te pare su sigurno mogli da izaberu bolji automobil od punta.

Tako da ja iz principa(to je kad nešto nećeš) nikad ne bih kupio zastavu 10, a da sam u nekoj situaciji da moram da kupujem nov auto za male pare to bi uvek pre bila ili dačija ili neka kia ili hyundai.

Comment

• bozza1979
                            CBC Veteran
                            • 08.01.2007
                            • 112
                            • Beograd

Plin za 1800€? Nema sanse... To ga je neko slagao... Bilo je 980, pa, cini mi se, posle palo na 900... Mozda je 1800 na metan...

Comment

• mistermobil
                              CBC Senator XXL
                              • 09.11.2008
                              • 469
                              • pecinci

Sve je to lepo,ali treba 7 godina odvajati po 100e u ovim vremenima i u ovoj drzavi za nesto sto je vec vreme pregazilo.Ja za takvu stvar nemam hrabrosti,iako 100e nije neka lova za neke.Za mene jeste kao i za mnoge obicne ljude.Nije niko siguran u ovim vremenima da ce imati uvek da plati ratu,kad postoji velika sansa da se ostane bez posla i plata
                              Ko leti,vrijedi
                              Ko vrijedi,leti
                              Ko ne leti,ne vrijedi..
                              (Grunf,TNT..)

Comment

• Marko001
                                CBC Senator XXL
                                • 09.09.2006
                                • 1070
                                • Belgrade

Da, u pravu si, mnooogo je dugacak period 7 godina. Nego mene zanima jel moze da se da ucesce i da se izabere kraci rok otplate? po logici tebalo bi da moze. al vidim svi "nadlezni"se drze ko pijan plota za ovu opciju bez ucesca i na 7 godina i samo o tome se prica...

Comment

Working...
                                X