Staro za novo- Punto iz KG za 5999€ na 7 godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Re: Staro za novo- Punto iz KG za 5999€ na 7 godina

Kakav narod - drzava hoce da subvencionise kredite - ne valja...hoce da subvencionisu zamenu krseva (sto se radilo u svakoj normalnoj drzavi) - ne valja. Uvek je neka zavera u pitanju. Kolektivna paranoja.

Ovo mi lici na pricu pukovnika Kurtza iz Apokalipse kada su Ameri vakcinisali decu u vijetnamskom selu, a roditelji uzeli i odsekli svojoj deci rucice gde su dobili vakcinu.

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

srbi nebeski narod... samo zive u oblacima

Comment

• Marko001
        CBC Senator XXL
        • 09.09.2006
        • 1070
        • Belgrade

Slusao sam danas u SAT-u klinca, pomocnika ministra, kaze bice recikliranje starih vozila, a rata za punta oko 100 evra na 7 godina, 4,5% kamata, kad se sve sabere za novog klot punta treba dati stari auto + 8400 evra...

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Ne, nije tako. Neverovatno kako ljudi ne kapiraju da postoje dve price, a ne jedna prica. Jedna je za ljude koji imaju krseve i imaju dotaciju drzave i cenu od 6000 evra, a druga je za ljude koji nemaju krseve, ali uzimaju subvencionisane kredite.

Comment

• sasha015
            CBC Veteran
            • 29.02.2008
            • 153
            • LOznica
            • Hyundai i-20

Samo dodatak za ljude koji imaju"krseve"....prica se da ce samo odredjeni broj puntica biti namenjen za takvu zamenu.....tako da cena od 8400 je vise realnija opcija,ako ostane ta cena....vesti se menjanju svaki dan...vise se ne zna ko prica istinu i sve dok ne bude zvanicno saopstenje ,"crno na belo",zaverama nikad kraja

samo se plasim da ce na kraju biti i vise od tih 8400e ili vec koja je cifra u pitanju na kredit od 7 godina...

Comment

• MOSLER
              CBC Senator XXL
              • 27.05.2005
              • 1064
              • Niš

Vlada je najavila da ce Punto kostati od 7300e za osnovni model (tacno 1000e manje od Zastave 10) do 9200e za auto sa punom opremom, dok se ocekuje da ce popust za one koji dovezu i predaju stari auto iznositi barem 1000e.E sad to oni ocekuju i nadaju se, a sta ce ispasti na kraju videcemo uskoro, buduci da jos ni sami ne znaju odakle ce pokriti tu razliku u ceni koju nameravaju da subvencionisu

Comment

• starac vujadin
                CBC Senator XXL
                • 27.08.2005
                • 2617
                • Stari grad

Postoji samo jedna zvanicna prica do sada oko uslova prodaje i ona se ni za milimetar nije pomerila otkada se pojavila. 1000 evra se dotira iz budzeta. Za sada je sve vrlo jasno.

Ostaje da vidimo da li ce krenuti u martu proizvodnja kako su najavili i obecali i kako ce se banke (a ne drzava ili Fiat da odmah budemo jasni) odnositi prema ljudima koji apliciraju za kredit.

Comment

• Daka
                  CBC Senator
                  • 15.06.2005
                  • 277
                  • Subotica

Ne dotiraju ONI nista,samo ti oproste PDV prilikom kupovine"domaceg" vozila...prosipanje iz supljeg u prazno!!!

Comment

• djukic
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2005
                    • 2526
                    • Beograd

Fiat punto je 90% strano vozilo. Mart je blizu, hale su spremne, samo jos da stignu FIAT oznake, posto imamo vec liniju za Zastavu 10...
                    https://t.me/pump_upp

Comment

• Manfred
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2007
                      • 905
                      • Beograd

meni malo nerealno deluje da za krsh juga starog 15-20 godina (koji vredi 200 e) dobijes popust od oko 1000 evra. sto onda narod ne bi bio pametan pa nakupovao sve krseve po zemlji?

konkretno moj primer... recimo nek je najjeftinija varijanta u pitanju, dakle 6000 e na 7 godina po 100 e. prodam punta za 4000, 200 dam za nekog juga i ostaje mi 3800 koje mogu da dam za ucesce, sto znaci da mi ostaje celih 2200 evra da otplatim kredit, i to izadje negde oko dve, do dve ipo godine (u zavisnosti od kamata itd)... znaci ako tako bude moglo da se odradi, eto mene u novom puntu

koliko sam cuo ubacivace black horse acu i trayal gume... acu je 50 evra, gume su oko 150 sve 4 vintere ili oko 200 evra sve 4 michelin energy 3a (btw vec imam dve).... tako da problem losih guma i acu-a mogu da resim odmah ...

ako stvarno budu ovi uslovi o kojima se prica, zasto da ne iskoristim priliku?

Comment

• djukic
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2005
                        • 2526
                        • Beograd

Kako se tracari, moraces da budes vlasnik yuga bar 12 meseci. I naravno ako ovo sve zazivi ko ce da ti da 4.000 E za polovnog punta?

Comment

• Manfred
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2007
                          • 905
                          • Beograd

neka bude i 3500 pa opet nije problem.... ali se nadam da ako punto 2002. god bude oko 3500, da ce i cena golfa 2 biti tu negde, pa ako mi ne odobre kredit za novog punta uzmem dvojku dizela i sit se navozam za dzabe

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Originally posted by Daka
                            Ne dotiraju ONI nista,samo ti oproste PDV prilikom kupovine"domaceg" vozila...prosipanje iz supljeg u prazno!!!
                            Ne, nije tacno - 1000 evra ti daju kada se unisti vozilo.

Comment

• TOKYO
                              CBC Senator XXL
                              • 17.07.2006
                              • 1696
                              • Beograd- NBGD

Originally posted by starac vujadin
                              Ne, nije tacno
                              Ako ponovis ovo jos jednom pascu sa stolice. . .

Nemoj da se nerviras!

elem...

Nemate pojma...

Po najnovijim informacijama, drzava gradjanima odbija 1000 evra od besplatnih akcija, tako da im ti krsevi dodju kao cista zarada na raznim sirovinama koje idu na reciklazu . . . .

To se zove "zelena" politika...
                              MY ex RWD Alfa
                              Drift & Donuts & Track

Comment

• djukic
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2005
                                • 2526
                                • Beograd

Ali ja sam mislio da hiljadu evra iz akcija dam za ucesce

Meni nije jasno sta se desilo sa linijom za Zastavu 10. Ako se ta linija koristi za Punta (logicno je) zasto se ceka mart.

Feburar je na polovini, jos samo malo i znacemo sta se desava s puntom. Citroen je odgovorio na ponudu vlade tako sto je dao beskamatni lizing za svoje modele. Jos da cene spuste na evropki nivo i ja znam sta cu da kupim...

Comment

Working...
                                X