Bahato parkiram

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikaragva
    CBC Senator XXL
    • 03.06.2008
    • 521
    • B. Palanka
    • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Re: Bahato parkiram

Uh, ja to redovno vidjam, cak su jednom dosli na isti parking gde oni redovno parkiraju auto na mesto za invalide, da meni pokusaju da naplate kaznu, ali mi nista nije rekao. Sedio sam u upaljenom vozilu, vezan pojasom. To se ne smatra da sam parkiran? Pretpostavio sam da ceka da ugasim auto, posto je neki lik iza mene stao, pa popio kaznu , a ja sam se samo odvozao, nakon sto sam pojeo kiflu

Comment

• DovlaK
      CBC Senator XXL
      • 24.07.2008
      • 560
      • Beograd

Pa to se tretira kao zaustavljanje tako da ti nije mogao u principu ništa
      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Darth Malak
        CBC Senator
        • 26.05.2008
        • 207
        • Beograd

bole ga ona stvar a i nju zabole ona .. elem koliko sam provalio u pitanju su supruznici sa dva automobila ... on vozi Opel Astru G karavan a ona puntica i ovako stoje vec par sati ! a evo i slika ( losa je jer sam snimao sa mobilnim - crko mi foto aparat )

a i ajde neka neko prodje npr sa decijim kolicima ... treba li mozda na ulicu pa da ih neko pokupi ?

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

... a i astra koja je zauzela 2 parking mesta
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• nikaragva
            CBC Senator XXL
            • 03.06.2008
            • 521
            • B. Palanka
            • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Zar tu upste ima parking?

A kad vec pricamo o parkiranju ...
            ... ne branim ove sa slike, samo preispitujem poznavanje s. pravila: koliko se secam na trotoar moze da se parkira ukoliko ne stoji znak da je zabranjeno i ukoliko ostavis 1.6(ili 1.4)m slobodnog prostora, zar ne?
            Isto tako mozes da se parkiras bilo gde uz put, gde to nije zabranjeno znakom ili pravilom (npr. da nisi blizu raskrsnice, hidranta, trotoara, ...), ukoliko ostavis 3m do najblize pune linije?

Comment

• Darth Malak
              CBC Senator
              • 26.05.2008
              • 207
              • Beograd

ima parking i to tacno ispred zgrade bas gde je Astra ali je mogao jos dva metra unutra ka zgradi da stane,ali ne... boli ga uvo

elem bilo je slobodno ukupno tri parking mesta ali ocigledno da je ovako lakse
              elem sto se pravil;a tice koliko ja znam NE SME ispred ulaza zgrade a punto je bas tako parkiran

Comment

• vracarac
                CBC Senator XXL
                • 04.11.2007
                • 364
                • Beograd
                • Opel Astra G

Shto se tiche zgrada i parkinga, tuzno...Ljudi su knap sa parama, kupe stan, ne ostane dovoljno za garazu, a u ugovoru im garazno mesto ne ide uz stan i tako dodjes u situcaiju da 2 potpuno nove zgrade, stanari parkiraju ispred svoja vozila, parkinzi polu prazni to se posle proda/izda totalno levim ljudima koji ne zive u toj zgradi i eto ti meteza...I svaki dan frka i panika za mesto...
                Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• Ji 4Tze
                  CBC Senator XXL
                  • 04.05.2006
                  • 806
                  • bg
                  • Honda CR-V 4WD

Ako se ovako pojedinci parkiraju kod bolnice (tačnije, GA klinike), šta dalje reći...

.

50-ak m niže postoji veliki parking na kome naravno uvek ima mesta

Comment

• Marcus
                    CBC Senator XXL
                    • 19.10.2007
                    • 631
                    • Novi Beograd - B62

Danas kod Beogradjanke, cekamo semafor za levo u Kneza Milosa, a neki lik opusteno blejka u ml-u i pravi kolonu iza sebe...

E sad... Znam da je nekada sa te strane postojala mogucnost parkiranja, i dalje se vide tragovi parking mesta, al mislim da to vise ne sme jer je sad prosirena ulica... Tako nesto...

Ova zena nije ni ulazila ni izlazila iz kola, samo je stajala tu i pricala sa njim, a mi kad smo krenuli sa semafora, on je izlazio iz kola... Mecka naravno sa sva 4...

Comment

• DraxNS
                      CBC Senator XXL
                      • 24.10.2006
                      • 520
                      • Bačka Palanka
                      • Peugeot 307 SW

Pravi invalid.... seme mu/joj se zatrlo

Comment

• Bane R
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2006
                        • 1769
                        • Beograd

Pa nisi čuo da za vozače džipova ne važe ista pravila... bila dopuna zakona početkom godine...

Comment

• DovlaK
                          CBC Senator XXL
                          • 24.07.2008
                          • 560
                          • Beograd

Originally posted by DraxNS
                          Pravi invalid.... seme mu/joj se zatrlo

Ono u donjem levom uglu šoferke bi trebalo da mu je povlastica za invalide

Comment

• DraxNS
                            CBC Senator XXL
                            • 24.10.2006
                            • 520
                            • Bačka Palanka
                            • Peugeot 307 SW

Nije... vec je parking karta..... proverio pre slikanja....

Uz to svaki auto koji koriste invalidi MORA imati onaj plavi znak sa nacrtanim invalidskim kolicima (koliko ja znam), bez obzira na druge oznake.

Comment

• kuntalo
                              CBC Senator XXL
                              • 02.03.2007
                              • 342
                              • Predgradje

Originally posted by Ji 4Tze
                              Zatvoriti topik nakon ovoga. Šta taj ima u glavi 'mesto mozga, pitam se...

Nekoliko puta sam nepropisno parkirao, ne bahato, već jednostavno van pravila, uvek na nekoliko minuta, nikakvo zadržavanje saobraćaja, pešaka, bilo koga, i bio sam k'o na iglama. Ovaj će pak sve da nas sa'rani- kako bih samo voleo da me toliko briga... za sve...
                              Save the Panda!

Comment

• DovlaK
                                CBC Senator XXL
                                • 24.07.2008
                                • 560
                                • Beograd

Originally posted by DraxNS
                                Nije... vec je parking karta..... proverio pre slikanja....

Uz to svaki auto koji koriste invalidi MORA imati onaj plavi znak sa nacrtanim invalidskim kolicima (koliko ja znam), bez obzira na druge oznake.
                                Pa to jeste svuda tako i normalno, ali eto izgleda da samo kod nas nije. Mom ocu su u centru Beograda podigli auto paukom jer je imao tu nalepnicu, a nije imao onu malu koju izdaje Grad Beograd, a auto je inače registrovan u BiH Na njegovo pitanje, KAKO on da dobije tu nalepnicu od Grada Beograda kad se ona izdaje na osnovu lične karte (u kojoj piše adresa stanovanja) kad on nije iz Beograda i potencijalno se može dogoditi da je on čak prvi put u Beogradu, oni su samo slegli ramenima i uredno naplatili kaznu za nošenje sa paukom.

Doduše, naknadnom tužbom je taj novac vraćen, ali zar je moralo to tako da se reši? Stoka.

Comment

Working...
                                X