Iako mi se nov zakon o b.s bas i ne dopada u mnogim stvarima,kaznjavanje sa bodovima je nesto perfektno sto su smislili.Na fakultetu su prosle godine prosirili parking gde god su mogli,a kad treba da parkiras nemas gde jer neko ko vozi velike aute tipa Sparka,Yuga i sl. zauzme po dva parkinga( i tri bi da moze da dohvati).
To sto se tice parkinga, tamo koliko god da izgrade novih parkinga, vecito krcato bude.... Malo malo, pa trazim parking u onim stambenim blokovima okolo
Nije mi problem da trazim parking kod stambenih blokova kad su sva parking mesta popunjena kako treba,a ne da parkiram auto 500m dalje a neko ko vozi "veliki" auto se raspistolji ispred fakulteta.
kako bi jebo mater ovakvim izrodima... cekam za ulazak u garazu na obilicu po 20min,taman dodjem do ''slobodnog'' mesta a kraljina se parkira ovako sa svojim opasnim automobilom!
ajde,ovaj pezo je mozda i zena vozila,ili covek jednostavno ne zna da parkira... ali ovaj sa hodnom je klasican bahati seljak,kojih je pun grad.
Gospoda policajci lepo parkirani tako da sam morao da se provlačim kroz iglene uši i to sa skolpljenim retrovizorima i uz asistenciju kolege I dok sam izašao iz auta pa se ponovo vratio da uzmem nešto pobeže mi, a taman sam se naoštrio da mu kažem poneku
Razumem da postoji manjak mesta za parking sto je dodatno pogorsano snegom koji zatrpava mnoga mesta, ali da 3 auta stanu na 1 parking mesto i zauzmu ceo trotoar koji je i ovako klizav i na uzbrdici a sa druge strane 2 prazna sasvim pristupacna mesta... Sva 3 su se u isto vreme parkirala (ortaci), bio sam udaljen nekih 50ak metara kada su uparkiravali. Jednostavno ne razumem
Od kada je napadao sneg redovno vidjam pojavu da ljudi isteraju kontejnere na ulicu da bi mogli da parkiraju svoj auto Pre neko vece sam vozio slalom kroz S. Bana, s jedne strane kontejneri, s druge kola na ulici...
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment