Bahato parkiram

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mugos
    CBC Senator XXL
    • 18.09.2007
    • 555
    • BG/sada Novi Beograd

Re: Bahato parkiram

Pa što se čudiš? M table ne plaćaju parking.
    Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• StudentBGD
      CBC Senator XXL
      • 18.12.2007
      • 1027
      • Beograd

Zato sto je auto imao regularno montirane Sabacke table, ove je stavio na soferku kada se parkirao

Nego, gde mogu ja da nabavim jedan par M tablica? Jutros mi pauk digao auto i olaksao za 19.000. Da sam stavio ovako nesto na soferku (ili bar pendrek, sapku, "STOP" palicu...) verovatno ne bi doslo do toga, pa da se ne mucim Nema veze sto redovno placam parking na mesecnom/godisnjem nivou, sto sam tu parkirao kao sto ceo kraj parkira oduvek jer mesta nema dovoljno,sto je znak nebulozno postavljen, sto nikome ne smeta auto na tom mestu jer su pola m od njega regularna parking mesta... Ja sam prekrsio pravilo i zasluzio sam da me odnesu.
      Ali, zasto nisu tako revnosni, kada me neko zaparkira? Tada im treba vise od pola sata da dodju, a nema ni 500m od PS do mene (vazdusnom i kopnenom linijom) Ili kada neko zagradi prazna parking mesta ispred Dorian Greja, bukvalno zatvori pesacki...
      Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Stao covek ispred zabrane parkiranja, zakrcio trotoar, pola saobracajne trake, na sred Brankove prema mostu.

The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• kuntalo
          CBC Senator XXL
          • 02.03.2007
          • 342
          • Predgradje

I Ti si neko zakeralo, vidiš da je upalio sva 4. Uostalom, verovatno je samo svratio do "Službenog" da uzme primerak novog zakona o saobraćaju...

Save the Panda!

Comment

• StudentBGD
            CBC Senator XXL
            • 18.12.2007
            • 1027
            • Beograd

Par dana za redom revnosno se pojavljuje na istom mestu:

Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Davor
              CBC Senator XXL
              • 02.03.2005
              • 498
              • Novi Sad

^^^

Nemoj tako o coveku,vidis da je mislio na osobe sa invaliditetom .

Comment

• maliomladinac
                CBC Senator XXL
                • 21.11.2008
                • 995
                • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Joooj kako se zova ona ulica sto izlazi na Makenzijevu, dvosmerna... Kraljice neke... Stalno beli BMW ili crni Navigator parkiraju na SRED ulice, po sred TRAKE... Svako usrano jutro vozim kevu u 5:20 na posao i moram da ga zaobilazim... Nikad da se setim da ga slikam...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                061/665-94-23

Comment

• SaleB
                  CBC Član
                  • 22.05.2009
                  • 26
                  • Beograd

Originally posted by nikaragva
                  Zar tu upste ima parking?

A kad vec pricamo o parkiranju ...
                  ... ne branim ove sa slike, samo preispitujem poznavanje s. pravila: koliko se secam na trotoar moze da se parkira ukoliko ne stoji znak da je zabranjeno i ukoliko ostavis 1.6(ili 1.4)m slobodnog prostora, zar ne?
                  Isto tako mozes da se parkiras bilo gde uz put, gde to nije zabranjeno znakom ili pravilom (npr. da nisi blizu raskrsnice, hidranta, trotoara, ...), ukoliko ostavis 3m do najblize pune linije?
                  Ne znam da li je to jos uvek tacno. U Beogradu u centru, Zmaja od nocaja ulica odmah posle raskrsnice sa Cara Urosa postoji jedan lep stek. Zgrada sa desne strane je uvucena, tako da ima mesta ya jedno tri vozila, s tim sto poslednji krsi pravilo o udaljenosti od raskrsnice. Ne postoji zabrana. Parkiraju se stanari. Elem, ja sam to mesto cesto koristio kad sam obitavao u tom delu grada, pogotovu kad se zadrzavam duze, izlazak i sl. Nikad nikakav problem nisam imao.

U januaru 2009 parkiram tu, odem do Kneya nesto da zavrsim, vracam se posle 45min. Stoji auto iste boje, prilazim, a ono nece kljuc u bravu. Da sam bio cirke mozda bi ga i obio jer me je zezla brava tih dana. Primetim ja, nije moj. Okrenem parking servis, kayem tablice, kaze kod nas je. Racunam, stao sam stanaru na mesto, pa me je prijavio. Kad sam otisao dole od Zoo vrta, dobijem informaciju, da na osnovu neke uredbe koja je donesena tokom 2008. mesto na kome je dozvoljeno parkiranje nije ono sto si ti naveo, a i meni ranije bilo poznato, tj. svako mesto koje omogucava bezbedno parkiranje, ispunjava te uslove i nema table kojom se zabranjuje zaustavljanje i parkiranje ili samo parkiranje. Po novom kaze on meni, svako mesto na kome je dozvoljeno parkiranje ima znak P kojim je to definisano, da li mesto ispunjavalo ostale uslove ili ne nebtno je, bitno je samo da postoji P, ako nema P oni nose. Da li neko zna nesto o ovome ili su me navukli?

Pozdrav,
                  Sale

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Ovaj verovatno misli da su u cenu auta uracunata i sva mesta za parkiranje u gradu

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• OgnjenRS
                      CBC Član
                      • 01.08.2009
                      • 27
                      • Beograd

Ili je seljak, ili je zena od seljaka..

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

mozda samo po razmisljanju, video sam "gospodina"
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• CLD
                          CBC Senator XXL
                          • 08.02.2005
                          • 1225
                          • Belgija - ranije Luna-Chico

ma ne, covek je dfinitivno hendikepiran, u vugla!!!

Comment

• DovlaK
                            CBC Senator XXL
                            • 24.07.2008
                            • 560
                            • Beograd

Originally posted by SaleB
                            Originally posted by nikaragva
                            Zar tu upste ima parking?

A kad vec pricamo o parkiranju ...
                            ... ne branim ove sa slike, samo preispitujem poznavanje s. pravila: koliko se secam na trotoar moze da se parkira ukoliko ne stoji znak da je zabranjeno i ukoliko ostavis 1.6(ili 1.4)m slobodnog prostora, zar ne?
                            Isto tako mozes da se parkiras bilo gde uz put, gde to nije zabranjeno znakom ili pravilom (npr. da nisi blizu raskrsnice, hidranta, trotoara, ...), ukoliko ostavis 3m do najblize pune linije?
                            Ne znam da li je to jos uvek tacno. U Beogradu u centru, Zmaja od nocaja ulica odmah posle raskrsnice sa Cara Urosa postoji jedan lep stek. Zgrada sa desne strane je uvucena, tako da ima mesta ya jedno tri vozila, s tim sto poslednji krsi pravilo o udaljenosti od raskrsnice. Ne postoji zabrana. Parkiraju se stanari. Elem, ja sam to mesto cesto koristio kad sam obitavao u tom delu grada, pogotovu kad se zadrzavam duze, izlazak i sl. Nikad nikakav problem nisam imao.

U januaru 2009 parkiram tu, odem do Kneya nesto da zavrsim, vracam se posle 45min. Stoji auto iste boje, prilazim, a ono nece kljuc u bravu. Da sam bio cirke mozda bi ga i obio jer me je zezla brava tih dana. Primetim ja, nije moj. Okrenem parking servis, kayem tablice, kaze kod nas je. Racunam, stao sam stanaru na mesto, pa me je prijavio. Kad sam otisao dole od Zoo vrta, dobijem informaciju, da na osnovu neke uredbe koja je donesena tokom 2008. mesto na kome je dozvoljeno parkiranje nije ono sto si ti naveo, a i meni ranije bilo poznato, tj. svako mesto koje omogucava bezbedno parkiranje, ispunjava te uslove i nema table kojom se zabranjuje zaustavljanje i parkiranje ili samo parkiranje. Po novom kaze on meni, svako mesto na kome je dozvoljeno parkiranje ima znak P kojim je to definisano, da li mesto ispunjavalo ostale uslove ili ne nebtno je, bitno je samo da postoji P, ako nema P oni nose. Da li neko zna nesto o ovome ili su me navukli?

Pozdrav,
                            Sale
                            Nisam upućen samo razmišljam naglas... ja koliko znam, u Beogradu gde god je zona ne postoji znak P za parking... što mu dalje znači po ovome što su oni tebi rekli da pauk može da te digne i u zoni

A tema:

Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• MarkoFaca
                              CBC Veteran
                              • 10.09.2007
                              • 108
                              • Karaburma, Beograd
                              • Opel Vectra C 1.8

Originally posted by DovlaK
                              ja koliko znam, u Beogradu gde god je zona ne postoji znak P za parking...
                              Na početku svake zone, tj. na početku parkinga u svakoj ulici, sa leve i/ili sa desne strane, postoji znak za zonu, ne treba ti P

Comment

• DovlaK
                                CBC Senator XXL
                                • 24.07.2008
                                • 560
                                • Beograd

Slažem se, ali znak za zonu nije zvaničan znak već znak koji je izmislio Parkong Servis i (teoretski) oni mogu da se pozovu i na to, što i ima logike... ako ja stavim ispred svoje kuće znak za zonu i uredno naplaćujem parking, mogu samo jednog trenutka da pozovem pauka i da kažem ''vidi budаlе se parkirale ispred moje kuće''. Mislim ako se pozivaju na neke zakone i pravila onda to treba da bude dosledno, jer je pravo vrlo stroga i bukvalna nauka - sve što piše to je strogo i bukvalno tako bez obzira na objektivne olakšavajuće okolnosti kriv si.
                                Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

Working...
                                X