krenes ujutru na posao i nadjes ceduljce zadenuto za brisac
mada, dobro sam prosao. komsiji je doticna baba polila soferku nekom masnom prljavom vodom tako da je sabajle morao da pere auto pola sata ne bi li mogao da vozi.
"gospodine soferu jel si pravilno parkiro uzela sam broj kola i sledeci put pauk zna pravilo sad ti oprastam jer vidim na prozorima koja su dva puta lupana i kradja ali bog ce mi naknaditi"
dokona matora baba nema pametnija posla nego brine brigu ko joj je parkirao pored ograde. a kako je u ljeskoj situacija sa pakingom katastrofa od kad se radi pozeska, samo sto se na banderu ne parkiram. malo pre sam je sreo i pitao u cemu je problem i pazi odgovor :" od nasih automobila ne moze sunce ujutru da joj udje u sobu"
Strašno! Kod nas jeste katastrofa sa parkingom, nebitno koji deo BG je u pitanju. Osim ako si joj blokirao ulaz u kuću ili garažu, koliko ja znam, pauk ti ništa ne može. I naravno, da bude preko 5m od pešačkog, raskrsnice itd. A babu ne interesuje što živimo na glavu jedan drugome. Hoće žena sunce
dokona matora baba nema pametnija posla nego brine brigu ko joj je parkirao pored ograde. a kako je u ljeskoj situacija sa pakingom katastrofa od kad se radi pozeska, samo sto se na banderu ne parkiram. malo pre sam je sreo i pitao u cemu je problem i pazi odgovor :" od nasih automobila ne moze sunce ujutru da joj udje u sobu"
Pa čime će drugim baba da se bavi?
Jedva je dočekala da joj se neko parkira da ima šta da radi, njoj je to doživljaj.
Jeste biser, ali on ima "pravo" da se tako parkira jer će zbog tog "prava" da dobije i kaznu. A ko će onom desno da napiše kaznu? Njemu se može jer mu niko ništa ne može.
Comment