Bahato parkiram

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Re: Bahato parkiram

Kako je ulica jednosmerna, ko kod i pozeli da se regularno parkira i plati, ne bi mogao da izadje iz auta od ovog magarca
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Covek stvarno mora da bude ili bez mozga ili krajnje bezobrazan da bi mogao ovako da se parkira.

Comment

• petri
        CBC Član
        • 10.11.2006
        • 11
        • Nis, SRB / Karlskrona, SE

Originally posted by Milorad90
        Sto se te bahate voznje tice, ubedljivo prednjace vozaci Laste...
        Jos nisi video ove iz Nis Ekspresa

Comment

• dacha
          CBC Senator XXL
          • 23.06.2007
          • 356
          • Beograd, NBG
          • Xsara II 2.0i

Originally posted by StudentBGD
          Ko kod i pozeli da se regularno parkira i plati, ne bi mogao da izadje iz auta od ovog magarca
          Nije ovo nista, mislim jeste strasno a nista u odnosu na situaciju kod mene na poslu gde su se taksisti prosirili iz ulice Goce Delceva i u Palmira Toljatija, stoje parkirani i zauzimaju bukvalno sva postojeca zonirana mesta (plava zona) kao i na samoj raskrsnici i prave opsti haos u ulici i nikome nista, bila jednom policija rasterala ih i odmah sutra ista prica. Pre toga su se peli i na trotoar i na biciklisticku stazu pa su stavili stubice da bi sprecili opstu bahatost. Nije mi jasno zasto ih tolerisu ovi iz Parking servisa jer i ko hoce da plati parking ne moze tu uopste da parkira. Pre neki dan gledam sa krova zgrade, parkiraju se dva automobila komunalne policije, ponadam se da ce da ih iscimaju da prestanu da se sire kao tumor po regularnim tj. zoniranim parking mestima ali ne, oni su stali, izasli iz kola, taksiste nisu ni pogledali vec su cimali lika koji prodaje voce iz nekih gajbica pored Maxija, zavrsili sa njim, pokupili se i odose... Nikako da se setim da slikam tu bahatost a svaki dan ih gledam i nerviram se.
          The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• 4motion
            CBC Veteran
            • 07.01.2009
            • 112
            • Beograd
            • Opel Kadett E 1.3NB 5b

Originally posted by 0megA
            Ugao Sarajevske i Nemanjine

ovo nije nista, kako inace vozac ovog vozila ume da parkira.....licno video par puta, ali bez daljih komentara

Comment

• StudentBGD
              CBC Senator XXL
              • 18.12.2007
              • 1027
              • Beograd

Redovno zagrade pola podvoznjaka. Ne znam samo kako policija to tolerise jer je maltene svakodnevna pojava... Cisto da imate ppredstavu koliko je od ivice ulice parkiran prvi sleper - plavi kamion iza kombija (koji je isto celom duzinom parkiran poprecno u odnosu na ulicu) je parkiran na trotoaru.

Comment

• StudentBGD
                CBC Senator XXL
                • 18.12.2007
                • 1027
                • Beograd

Comment

• stevak
                  CBC Senator XXL
                  • 31.05.2009
                  • 1215
                  • Zemun
                  • Saab 9000 cs 2.0T

ex SAABotražitelj

Comment

• shadow
                    CBC Senator XXL
                    • 23.09.2005
                    • 555
                    • Beograd

U prepunom uscu...
                    My crew is all fired up
                    Y'all better just wise up

Comment

• Gaga
                      CBC Veteran
                      • 27.11.2010
                      • 124
                      • Novi Beograd

Odg: Bahato parkiram

Blok 38, ugao Narodnih heroja i Bulevar Milutina Milankovića, kod mesare Papak, 04. maj 2012. u 14:28 časova.
                      Mada je novosagrađeni parking tu na nekih 20 metara, od Hjundaija sa desne strane (gledano na sliku), valjda je vlasniku bilo teško da pešači tih 20-tak metara

Comment

• mihilow
                        CBC Veteran
                        • 05.07.2011
                        • 180
                        • beograd
                        • traktorce saxo

isti ovaj hyundai je danas predvece isao 50 na sat preko gazele ,ja sam skrenuo kod arene ,i zahvatio me prvi semafor kod onog novak kafica i vidim u retrovizoru covek vozi ,prica telefonom ,nesto ablenduje ,pa gasi svetla i pali pozicije i nastavlja voznju kroz nbgd tako bez svetla i sa telefonom u rukama .

Comment

• mihilow
                          CBC Veteran
                          • 05.07.2011
                          • 180
                          • beograd
                          • traktorce saxo

Odg: Re: Bahato parkiram

Originally posted by JohnDorian View Post
                          Zemun, Prve pruge. Parking na kome u svako doba dana ima bar 2-3 slobodna mesta, ako ništa onda makar pored trotoara, 20m od ovog mesta gde se gospodin parkirao.

Da nije možda službeno bio u ribarnici, lovio nekog ultra zločinca???

Tu stoje verovatno jer su bili u pregledu velike livade koja je iza tih radnjica ili su dosli po obicaju da hapse narkomane ,umal ne na hebah proslo leto kad su kupili shljam umal i mene da pokupe sa njima ,uglavnom imas ih tu svuda ili su kod perionice u dz. kenedija ili na mestu gde si ih slikao ili kod kineske hrane kod vrtica gore ,sta ti je tu puse travu ko cigaru a igla iglu sustize .

Comment

• Gaga
                            CBC Veteran
                            • 27.11.2010
                            • 124
                            • Novi Beograd

Moj kraj u naselju Bežanijska kosa. Akter Hjundai Santa Fe, odnosno komšija iz susedne zgrade.

Gledam ovaj SUV svaki dan sa prozora, pa rekoh da ga "overim" u komšijskoj bahatosti.
                            Komšija parkira od kako se uselio u stan u ulici Nedeljka Gvozdenovića 14 bukvalno u ulaz. Ranije je imao i onu metalnu zapreku, pa kad ode negde, nju podigne, da ne može niko drugi osim njega tu da parkira !!! E sad, tu je i video nadzor (okružen crvenim krugom) kojim uvek prati iz stana šta se dešava oko njegovog limenog ljubimca. Možda je i on mene overio sa tom kamerom dok sam snimao.
                            Originalno nemaš šta. A parking je tu odmah na pet metara !

Nepunih 20 metara dalje kod broj 16 u istoj ulici, "strani državljanin" parkirao svoj Reno na trotoaru, i otišao u teretanu. Obično korisnici te teretane tu parkiraju svoje ljubimce !

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

kome su dva mesta malo, taj koristi trotoar

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• lancia
                                CBC Veteran
                                • 03.10.2007
                                • 114
                                • Beograd
                                • Lancia kappa 5.20 t

[QUOTE=Gaga;563021]Moj kraj u naselju Bežanijska kosa. Akter Hjundai Santa Fe, odnosno komšija iz susedne zgrade.

Gledam ovaj SUV svaki dan sa prozora, pa rekoh da ga "overim" u komšijskoj bahatosti.
                                Komšija parkira od kako se uselio u stan u ulici Nedeljka Gvozdenovića 14 bukvalno u ulaz. Ranije je imao i onu metalnu zapreku, pa kad ode negde, nju podigne, da ne može niko drugi osim njega tu da parkira !!! E sad, tu je i video nadzor (okružen crvenim krugom) kojim uvek prati iz stana šta se dešava oko njegovog limenog ljubimca. Možda je i on mene overio sa tom kamerom dok sam snimao.
                                Originalno nemaš šta. A parking je tu odmah na pet metara !

Uvek sam se pitao zasto kad prave zgrade ne prave i parking na spratu ispred vrata.....
                                zajebi Google pitaj Doru...

Comment

Working...
                                X