Bahato parkiram
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: Bahato parkiram
Originally posted by StudentBGDKo kod i pozeli da se regularno parkira i plati, ne bi mogao da izadje iz auta od ovog magarcaThe best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
Comment
-
-
Re: Bahato parkiram
Redovno zagrade pola podvoznjaka. Ne znam samo kako policija to tolerise jer je maltene svakodnevna pojava... Cisto da imate ppredstavu koliko je od ivice ulice parkiran prvi sleper - plavi kamion iza kombija (koji je isto celom duzinom parkiran poprecno u odnosu na ulicu) je parkiran na trotoaru.
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
Comment
-
-
Odg: Bahato parkiram
isti ovaj hyundai je danas predvece isao 50 na sat preko gazele ,ja sam skrenuo kod arene ,i zahvatio me prvi semafor kod onog novak kafica i vidim u retrovizoru covek vozi ,prica telefonom ,nesto ablenduje ,pa gasi svetla i pali pozicije i nastavlja voznju kroz nbgd tako bez svetla i sa telefonom u rukama .
Comment
-
-
Odg: Re: Bahato parkiram
Originally posted by JohnDorian View Post
Comment
-
-
Moj kraj u naselju Bežanijska kosa. Akter Hjundai Santa Fe, odnosno komšija iz susedne zgrade.
Gledam ovaj SUV svaki dan sa prozora, pa rekoh da ga "overim" u komšijskoj bahatosti.
Komšija parkira od kako se uselio u stan u ulici Nedeljka Gvozdenovića 14 bukvalno u ulaz. Ranije je imao i onu metalnu zapreku, pa kad ode negde, nju podigne, da ne može niko drugi osim njega tu da parkira !!! E sad, tu je i video nadzor (okružen crvenim krugom) kojim uvek prati iz stana šta se dešava oko njegovog limenog ljubimca. Možda je i on mene overio sa tom kamerom dok sam snimao.
Originalno nemaš šta. A parking je tu odmah na pet metara !
Nepunih 20 metara dalje kod broj 16 u istoj ulici, "strani državljanin" parkirao svoj Reno na trotoaru, i otišao u teretanu. Obično korisnici te teretane tu parkiraju svoje ljubimce !
Comment
-
-
[QUOTE=Gaga;563021]Moj kraj u naselju Bežanijska kosa. Akter Hjundai Santa Fe, odnosno komšija iz susedne zgrade.
Gledam ovaj SUV svaki dan sa prozora, pa rekoh da ga "overim" u komšijskoj bahatosti.
Komšija parkira od kako se uselio u stan u ulici Nedeljka Gvozdenovića 14 bukvalno u ulaz. Ranije je imao i onu metalnu zapreku, pa kad ode negde, nju podigne, da ne može niko drugi osim njega tu da parkira !!! E sad, tu je i video nadzor (okružen crvenim krugom) kojim uvek prati iz stana šta se dešava oko njegovog limenog ljubimca. Možda je i on mene overio sa tom kamerom dok sam snimao.
Originalno nemaš šta. A parking je tu odmah na pet metara !
Uvek sam se pitao zasto kad prave zgrade ne prave i parking na spratu ispred vrata.....zajebi Google pitaj Doru...
Comment
-
Comment