Bahato parkiram
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: Bahato parkiram
Nije ovo nista, mislim jeste strasno a nista u odnosu na situaciju kod mene na poslu gde su se taksisti prosirili iz ulice Goce Delceva i u Palmira Toljatija, stoje parkirani i zauzimaju bukvalno sva postojeca zonirana mesta (plava zona) kao i na samoj raskrsnici i prave opsti haos u ulici i nikome nista, bila jednom policija rasterala ih i odmah sutra ista prica. Pre toga su se peli i na trotoar i na biciklisticku stazu pa su stavili stubice da bi sprecili opstu bahatost. Nije mi jasno zasto ih tolerisu ovi iz Parking servisa jer i ko hoce da plati parking ne moze tu uopste da parkira. Pre neki dan gledam sa krova zgrade, parkiraju se dva automobila komunalne policije, ponadam se da ce da ih iscimaju da prestanu da se sire kao tumor po regularnim tj. zoniranim parking mestima ali ne, oni su stali, izasli iz kola, taksiste nisu ni pogledali vec su cimali lika koji prodaje voce iz nekih gajbica pored Maxija, zavrsili sa njim, pokupili se i odose... Nikako da se setim da slikam tu bahatost a svaki dan ih gledam i nerviram se.Originally posted by StudentBGDKo kod i pozeli da se regularno parkira i plati, ne bi mogao da izadje iz auta od ovog magarcaThe best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
Comment
-
-
Re: Bahato parkiram
Redovno zagrade pola podvoznjaka. Ne znam samo kako policija to tolerise jer je maltene svakodnevna pojava... Cisto da imate ppredstavu koliko je od ivice ulice parkiran prvi sleper - plavi kamion iza kombija (koji je isto celom duzinom parkiran poprecno u odnosu na ulicu) je parkiran na trotoaru.
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
Comment
-
-
Odg: Bahato parkiram
isti ovaj hyundai je danas predvece isao 50 na sat preko gazele ,ja sam skrenuo kod arene ,i zahvatio me prvi semafor kod onog novak kafica i vidim u retrovizoru covek vozi ,prica telefonom ,nesto ablenduje ,pa gasi svetla i pali pozicije i nastavlja voznju kroz nbgd tako bez svetla i sa telefonom u rukama .
Comment
-
-
Odg: Re: Bahato parkiram
Tu stoje verovatno jer su bili u pregledu velike livade koja je iza tih radnjica ili su dosli po obicaju da hapse narkomane ,umal ne na hebah proslo leto kad su kupili shljam umal i mene da pokupe sa njima ,uglavnom imas ih tu svuda ili su kod perionice u dz. kenedija ili na mestu gde si ih slikao ili kod kineske hrane kod vrtica gore ,sta ti je tu puse travu ko cigaru a igla iglu sustize .Originally posted by JohnDorian View Post
Comment
-
-
Moj kraj u naselju Bežanijska kosa. Akter Hjundai Santa Fe, odnosno komšija iz susedne zgrade.
Gledam ovaj SUV svaki dan sa prozora, pa rekoh da ga "overim" u komšijskoj bahatosti.
Komšija parkira od kako se uselio u stan u ulici Nedeljka Gvozdenovića 14 bukvalno u ulaz. Ranije je imao i onu metalnu zapreku, pa kad ode negde, nju podigne, da ne može niko drugi osim njega tu da parkira !!! E sad, tu je i video nadzor (okružen crvenim krugom) kojim uvek prati iz stana šta se dešava oko njegovog limenog ljubimca. Možda je i on mene overio sa tom kamerom dok sam snimao.
Originalno nemaš šta. A parking je tu odmah na pet metara !

Nepunih 20 metara dalje kod broj 16 u istoj ulici, "strani državljanin" parkirao svoj Reno na trotoaru, i otišao u teretanu. Obično korisnici te teretane tu parkiraju svoje ljubimce !
Comment
-
-
[QUOTE=Gaga;563021]Moj kraj u naselju Bežanijska kosa. Akter Hjundai Santa Fe, odnosno komšija iz susedne zgrade.
Gledam ovaj SUV svaki dan sa prozora, pa rekoh da ga "overim" u komšijskoj bahatosti.
Komšija parkira od kako se uselio u stan u ulici Nedeljka Gvozdenovića 14 bukvalno u ulaz. Ranije je imao i onu metalnu zapreku, pa kad ode negde, nju podigne, da ne može niko drugi osim njega tu da parkira !!! E sad, tu je i video nadzor (okružen crvenim krugom) kojim uvek prati iz stana šta se dešava oko njegovog limenog ljubimca. Možda je i on mene overio sa tom kamerom dok sam snimao.
Originalno nemaš šta. A parking je tu odmah na pet metara !

Uvek sam se pitao zasto kad prave zgrade ne prave i parking na spratu ispred vrata.....zajebi Google pitaj Doru...
Comment
-

Comment