Bahato parkiram

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Malak
    CBC Senator
    • 26.05.2008
    • 207
    • Beograd

Re: Bahato parkiram

Bahato parkiranje i ostala sranja kod nas Srba ....cemu se cudite ???? kad je opste poznato da smo mi Srbi STOKA ! i da ne krivimo Turke sto smo ovakvi , bili su srecni kad smo se oslobodili od njh.

elem spominju se metroi,javne garaze extra super urbanizam u nekim evropskim gradovima itd ... moglo je do biti i u Bgd-u

tamo neke 1946 ili '47 odmah posle "oslobodjenja" visoki clan partije ( Slovenac ili cak mozda i Hrvoje ) koji je nesto bio u partizanima itd .dobije sluzbovanje u bgd-u , dza -bu urbanizam-socijalizam-komunizam sreca,sreca radost za radnicku klasu odluci da sredi Bgd i kako ce Bgd kao glavni grad nama drage soc.Jugoslavije izgledati u buducnosti i tako on okupi razne predratne profesore, doktore nauka ,arhitekte,urbaniste,gradjevince itd i dodju do nekog zakljucka da ce Bgd do 1973 imati cak 2 miliona stanovnika ( jer u komunizmu sve ce biti lepo ...itd ) i ljudi napravise plan bgd-a, veoma lako jer je ionako bio srusen sto do Nemaca ,partizana, Rusa i saveznickog bombardovanja .. ukratko napravise plan da bgd ima 4 ulice kao sadasnji bulevar ,3 ili 4 ulice kao Kneza Milosa + neki prsten ili polu-prsten koji bi to kao spajao ,4 auto mosta novi bgd-stari bgd,1 most zeleznica novi bgd-stari bgd , 2 mosta ka Pancevu ( auto + kombinovani ) i jedan most u Zemunu preko Dunava,nekih 15 velikih podzemnih garaza ( jer boze moj u FNRJ -SFRJ svako ce imati auto ) , Novi Bgd. je odmah trebao da izadje na reke sa jos vise bulevara i parkova nego sada i max visina zgrada do nekih 8 spratova .
    Moglo je sve to jer smo imali radnicke akcije de su omladinci i radnici radili pevajuci za malo pasulja + sto su nam ameri davali brdo para narocito posle sukoba sa Staljinom ali .... nadjose se neki Srbi , mladji kadrovi partije da se bune sto je burzoazija matora,predratna dobila tako divan projekat obnove i izgradnje Bgd-a i rekose oni ce to bolje uraditi ................i evo nas u 2009 godini sa sranjem sa kojim zivimo

Comment

• LuccaGabazzi
      CBC Senator
      • 16.09.2005
      • 294
      • pole position

od a do š, fino objasnjeno.

samo kad bi beskorisna policija malo vise obratila paznju na parkiranje po celom gradu, bilo bi sjajno.
      kakav crni pauk, kakve gluposti, samo da dodju i postave onu napravu na tocak pa sledeci put razmisljaj gde ces i kako ces da se parkiras.
      al pre svega toga grad treba da obezbedi normalna parking mesta...
      Billionaire Boys Club

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Ja ne razumem kakav i koji problem se resava stavljanjem tih blokatora na tockove? Ako je parkiran tamo gde ometa saobracaj, i dalje ce da ga ometa samo mnogo duze, jer ce potrajati dok plati kaznu i skine taj djavo s tocka. Za punjenje budzeta extra stvar, ali ne resava problem uklanjanja prepreka za normalno odvijanje saobracaja, sto je veci problem.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Ji 4Tze
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 806
          • bg
          • Honda CR-V 4WD

A ne postoji zakonski kazna za parkiranje na dva parking mesta i sl.?

Comment

• 206
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Ne znam, iskreno, niti je to bitno za diskusiju, ako ne postoji trebalo bi (kao i za parkiranje na dva mesta, i popreko, i nepravilno na jedno, i na metar od trotoara, i sl.) - samo kazem da zakljucavanje tockova ne sluzi svrsi. Kaznu mozes da naplatis i bez zakljucavanja tockova.

Comment

• nikaragva
              CBC Senator XXL
              • 03.06.2008
              • 521
              • B. Palanka
              • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Imas resenje i za to. Kad ti tako neko preprecu put.
              Kupis pandu van, ima u ns kod najlona, za 1600e, i vozas se sa njom po gradu, i svaki put kada naidjes na nekog takvog, samo se ostruzesh sa strane i ostavim mu malo one crvene telekom italia farbe, lol.

Comment

• 206
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Hajde budi baja do kraja pa prodji tom Pandom kroz S.Bana uvece, na primer, pa izgrebi par limuzina nepropisno parkiranih. Mislim da bi te neko od vlasnika izbusio kao reseto u roku od 100m. Genijalna ideja...

Comment

• X9
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2005
                  • 3179
                  • Wien-Sabac
                  • RX-8 i X-9

Originally posted by 206
                  Ja ne razumem kakav i koji problem se resava stavljanjem tih blokatora na tockove? Ako je parkiran tamo gde ometa saobracaj, i dalje ce da ga ometa samo mnogo duze, jer ce potrajati dok plati kaznu i skine taj djavo s tocka. Za punjenje budzeta extra stvar, ali ne resava problem uklanjanja prepreka za normalno odvijanje saobracaja, sto je veci problem.
                  blokirati ga dok ne dodje pauk(lisice na tochak i patrola vozi dalje,usput javlja pauku)..malo vremena potrebno da se "blokira" vozilo,ne resava direktno problem nastao ometanjem saobracaja ali indirektno,psiholoski momenat kada onolike kolone auta prodju i vide razlog zasto je saobracaj usporen i vide posledicu po pochinioca ..i dobar nachin popune bugeta od nesavesnih gradjana
                  "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Hajde da se kladimo da bi se u roku od 7 dana po buvljacima i bravarskim radnjama pojavio na prodaju univerzalni kljuc koji otkljucava te "klopke" za tockove?

Comment

• X9
                      CBC Senator XXL
                      • 28.06.2005
                      • 3179
                      • Wien-Sabac
                      • RX-8 i X-9

upravo si nasao odgovor na kompletan problem nacije-TRAZENJE RESENJA NA POGRESNOJ STRANI!!!
                      ma znam ja da to ne moze da funkcionise ali eto ideje su tu..a za tog koji se otkljuca sam ,za njega dodatna kazna zbog ostecenja drzavne imovine,skidanje tablica,skidanje sa osiguranja i tako dalje

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• nikaragva
                        CBC Senator XXL
                        • 03.06.2008
                        • 521
                        • B. Palanka
                        • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Originally posted by 206
                        Hajde budi baja do kraja pa prodji tom Pandom kroz S.Bana uvece, na primer, pa izgrebi par limuzina nepropisno parkiranih. Mislim da bi te neko od vlasnika izbusio kao reseto u roku od 100m. Genijalna ideja...
                        Tako je, to je nacin da se nesto resi u Srbiji. Resetanje.
                        Mozda jeste radikalno, ali jedino resenje za takve likove koji resetaju i oruzjem brane svoje vozilo kad ga bahato parkiraju, jeste da se dozvoli svima da nose oruzje, kao na divljem zapadu. Pa onda taj lik bi par puta razmislio pre nego sto krene na pandu, jer, jbg, ne zna covek sta ga moze docekati iz pande, parkirane u senci kestena sa poluspustenim prozorom i zatamnjenim staklom.

Elem, da se vratimo na temu, poenta nije bila panda i puskaranje, nego bahato parkiranje. Npr. nikad ne bi ostavio svoj auto negde bahato parkiran, iako je to 'jadna' astra, iz prostog razloga da je neko ne chukne, ne ogrebe, ..., ne pljune na nju ... Tim likovima to verovatno nije ni bitno (mada retki su takvi), dok drugima u glavi stoji misao "ma ko sme meni da ogrebe auto!" Tako da tome moze pomoci samo jedno kolektivno prevaspitavanje.

Comment

• 206
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Propustas poentu. Koliko god izgledalo gansgterski i bahato ponasanje da se auto ostavi nepropisno parkiran i da vlasnika ne smes popreko da pogledas iz straha da te ne isprangija - nista manje nije bahato ponasanje da bi takve, kao primer "nauciti pameti" osvetnickim potezima tipa da mu izgrebes auto kakvom Pandom. Koliko je on magarac sto tako parkira, jos bi ti veci magarac ispao da krenes nekoga da ucis pameti takvim metodama.

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

Panda´s for all!!!!!!!!!!!!

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• srdjanissan
                              CBC Senator XXL
                              • 20.11.2008
                              • 720
                              • beograd

nasilje radja nasilje

sa dobrim pristupom mislim da bi se svakoj budali moglo objasniti zasto je bitno da ima obzira i bude tolerantan prema drugima
                              u saobracaju

a da svako moze da nosi oruzije,sigurno bi bilo mirnije,jer ,ko sto neko rece,sta ti znas sta onaj drugi ima.
                              kad koči,cepa gume i prevrće se!
                              papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• djukic
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2005
                                • 2526
                                • Beograd

Ma sad ce to gradonacelnik da rastera sve ko sa keja. Pokupili su sve ali bas sve opele, te vase telekom pande. I onda lepo stalo mesta da se parkira na dva i vise parking mesta.

Kad sednes u dzipa, mislim da ti k..ac poraste za 2cm minimum na svakih 1000ccm. Ja probo sa cirokijem i X5 ali bili dizeli od 3000ccm idu lepo i bas sam se bahato osecao (ovo najiskrenije).

P.S. Intimno mislim da bi mi odgovarao neki od 4.4 litra (zbog onih centimetara)
                                https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                                X