Re: Bahato parkiram
Jel' to znači da Zverko i 206-ica rade u komunalnoj policiji?
Jel' to znači da Zverko i 206-ica rade u komunalnoj policiji?

bravo za parking servis
samo oko fakulteta i bolnica dizite i pisete kazne a stekaju se i za fabu da obeleze koja je zona nego moras ko ludak da setas da bi znao koja je zona ili bio siguran da nisu sinoc promenili pa je mozda od jutros do Kosutnjaka prva zona
obaska sto je sa njene desne strane od auta do drveta ostavila metar ipo. sva sreca te je udarila vratima u moju lajsnu ilnace bi joj preseo jucerasnji dan. naravno naterao sam je da ponovo udje u auto i parkira kako treba i znate sta mi kaze:" auuu bato ala si ti komplikovan, ja veruj mi ne obracam paznju na takve gluposti". ja u tom trenutku obratim paznju na njen auto i imam sta da vidim. nov auto a kao da su ga majmuni vozili, izudaran i izgreban sa svih strana. sve mi je bilo jasno, seo sam u svoj auto i parkirao ga sto dalje od debila.
obaska sto je sa njene desne strane od auta do drveta ostavila metar ipo. sva sreca te je udarila vratima u moju lajsnu ilnace bi joj preseo jucerasnji dan. naravno naterao sam je da ponovo udje u auto i parkira kako treba i znate sta mi kaze:" auuu bato ala si ti komplikovan, ja veruj mi ne obracam paznju na takve gluposti". ja u tom trenutku obratim paznju na njen auto i imam sta da vidim. nov auto a kao da su ga majmuni vozili, izudaran i izgreban sa svih strana. sve mi je bilo jasno, seo sam u svoj auto i parkirao ga sto dalje od debila.
i cekaju bas takve ali pop....o sam kada sam video njih kako tako skrecu a posle 15min sole pamet nekom liku koji je isto to uradio. JAO pa dodje mi da montiram neku kameru i volonterski radim kao kontra presretac. Uh danas sam bas nesto kivan na drzavu i vlast
Comment