Najbolje parkiranje jedne komšinice do sada. Ili je u pitanju veći ugao ili zauzme 2 mesta, par puta je zakačila druga vozila, a u 80 posto slučajeva je ćale navodi u parkiranju, koji je još veći duduk. Tako već skoro 2 godine.
A ona puna sebe, kao da vozi Mercedes.
Ja jednom kažem njenom ćaletu što opet izlazi sa parkinga pa cilja, kada može da da kontru i još metar napred, a on odgovara, ona je mlad vozač i devojka, nije profesionalac da sve to mora da zna, a i šta ja imam da tu pametujem. Ja rekoh kada jednom nekog ubije zato što je žensko i mlad vozač, mislim da to i neće biti olakšavajuća okolnost pred sudijom. A on u fazonu kao gospodine, nemojte da se razmećete svojim znanjem u vožnji, jer verovatno ste i vi imali muku da naučite niko se nije naučen rodio. Ja sam godinu dana učio i polagao vožnju, a počeo sam kao zreo čovek sa 46. Mislim se ja, onda je to kod vas genetski, ali mu kažem da sam siguran da je sada bolji vozač i od mene!!!!
Znaci covek (ford) je stao na sred raskrsnice i parkirao se dok je otisao da malo poprica sa prijateljem u belom jugu a ujedno i ceka red u perionici. U medjuvremenu odmah pored doslo je do kvara koji je gospodja uspesno otklonila dok vozac sedi u kolima Tako da plava korsa mora da ceka dok se neko od ove dvojice smiluje.
Takodje, ista raskrsnica samo drugi ucesnik. Zuti Kangoo, izasao covek da kupi nesto do prodavnice, pa mu bilo tesko da stane na parking sa druge strane ulice.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Miloš Perić, fotograf integrisane redakcije dnevnih listova “Blic” i “24 sata”, dobio je nagradu za jedan od tri najbolja rada na konkursu bahatoparkiram.com. za fotografiju „Samo da nešto završimo“. Nagrada će mu biti uručena večeras u 19 sati kada će u Ustanovi kulture “Parobrod” biti otvorena izložba najboljih radova sa konkursa.
Ovo u Rodi u cacku je uobicajna slika i nije neki veliki problem, parking je veliki i nikad nisam video da je prepunjen da nije ostalo nijedno obicno na onom drugom kraju ima dosta slobodnih mesta. A ima deo parkinga i napolju.
Nego bi i neki lik koji je parkirao tako da je zatvorio trojicu uopste nije stao na parking mesto, i ljudi stoje onde i ne znaju stace a njega nema steta nisam slikao to delo.
Comment