Salu na stranu, ako nekada i "moram" na par minuta da ostavim auto koji bi mogao nekome da zasmeta nikako nemam mira i zurim sto pre da ga pomerim. Da ga ovako ostavim ne bih mogao da mislim ni na sta drugo... Ubi me savest
Ima kod moje drage na keju jedan koji parkira staro Slonce uvek na 2-3 mesta i ne mrda ga danima
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Kad vidim ovakve slučajeve, prosto mi dođe krivo što prodadoh trulog Wartburg-a... Zaglavio bih se u milimetar u ovo mesto levo, pa ako hoće da izađe na cim - slobodno, samo udri...
Najjaci su ovi sa SUV. Razumem da neko vozi terenca iz potrebe ili se bavi offroadom, ali koji ce djavo nekome auto do 5 metra i mnogo kubika da vucara po samom centru i nikada ne moze da se parkira
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Najjaci su ovi sa SUV. Razumem da neko vozi terenca iz potrebe ili se bavi offroadom, ali koji ce djavo nekome auto do 5 metra i mnogo kubika da vucara po samom centru i nikada ne moze da se parkira
I ja sam se ovo uvek pitao.Zar ne mogu da nabave neki normalan auto za grad a SUV da koriste kao sto je kolega naveo u citatu. Nadam se da nisam otisao u off.
Drax svaka tebi cast, ali da je ovo moj punto, ne bi valjalo.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment