Pre 3-4 dana sam video na parkingu Merkura Tuareg sa dva velika coveka bez kose sa tetovazama kako se parkira na dva mesta za invalide. Da sam slikao ne bih verovatno sada mogao da pisem
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Pre 3-4 dana sam video na parkingu Merkura Tuareg sa dva velika coveka bez kose sa tetovazama kako se parkira na dva mesta za invalide. Da sam slikao ne bih verovatno sada mogao da pisem
Gledaj to sa svetlije strane, sredili bi ti da ubuduce parkiras na mestu za invalide Gledam stvarno ovog sto se parkirao sa meckom i ne mogu da pojmim kolika sirovina mora biti covek da to uradi.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Trebao si da slikas ceo niz jer su sva auta tako parkirana. Ali opet, to je njhov parking, iako nije predvidjeno da se penju i na trotoar
(SUP u Majke Jevrosime)
U tom delu ulice gde je policija ima 14 parking mesta rezervisanih za policiju i 8 mesta za stanare i ostale
i čim se neko pomeri sa parkinga pandur koji je dežuran odma uzme i preparkira auto sa njihovog
na taj parking. Tako da sve u svemu ima jedno 16 mesta za pandure i 5-6 za stanare, pravedna raspodela.
ne znam da li je vec neko napisao, ali meni naj vise ida na k...c, posto zivim u ulici gde je drvored sa razmakom za 3 automobila, kad su parkirana 2, onako naj bahatije moguce, sa po 1 metar od auta do drveta. Umesto da se babun parkira tako da su suvozaceva vrata do drveta, neee, on se parkira, lepo, pa mu onda treba mesta da izadje iz auta. Pa majku mu zar je to toliko komplikovano da se parkirate tako da je drvo sa desne ???
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
ah pa Smart je to moze svuda da se parkira
to ko kokoska kad zabije glavu u seno pa misli da se sakrila,a **** joj viri napolje ...
imam kolegu sto kaze da Fiat Sicento isto moze da se parkira popreko,ali to sto je on ipak duzi nego sto je Grand chiroki sirok..nemozes da mu objasnis.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment