Bahato parkiram

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DraxNS
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2006
    • 520
    • Bačka Palanka
    • Peugeot 307 SW

Re: Bahato parkiram

@Chubbs Ništa se ne brinite, puška je ukočena elem, brinem ja i o svom autu, tako da ako se i desi da napravim neki kontakt ovako parkirajući, to zaista bude nivoa dodira odnosno bez ikakvih tragova. Ipak nisu branici od šnenokli

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

branik nije ali ram do tablice jeste.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• DovlaK
        CBC Senator XXL
        • 24.07.2008
        • 560
        • Beograd

Ti druže ne bi pronašao sva stakla na kolima da se ovako parkiraš u mojoj blizini.
        Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Cherokee_NS
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2009
          • 802
          • Novi Sad

Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Andrej55
            CBC Veteran
            • 28.07.2008
            • 104
            • Beograd

Originally posted by Alekre
            Najjaci su ovi sa SUV. Razumem da neko vozi terenca iz potrebe ili se bavi offroadom, ali koji ce djavo nekome auto do 5 metra i mnogo kubika da vucara po samom centru i nikada ne moze da se parkira
            ne bi verovao kako se toliki suv lako parkira po gradu, jos sa parking senzorima... uzivancija!

Comment

• DraxNS
              CBC Senator XXL
              • 24.10.2006
              • 520
              • Bačka Palanka
              • Peugeot 307 SW

Originally posted by DovlaK
              Ti druže ne bi pronašao sva stakla na kolima da se ovako parkiraš u mojoj blizini.
              Hm.. hajde sad da nešto drugo pogledamo. Ja sam se uparkirao na ultra tesno ali slobodno mesto. A zašto? Jer gospoda ispred i iza nisu marila za druge vozače i ostavila DOVOLJNO prostora za parkiranje. I jedan i drugi mogu opušteno (u oba moja slikana parkiranja) da izađu sa parkinga, a u sredini je realno mogao biti samo neki Yugo ili slično i to dosta sabijen. Meni je jako žao ako će se neko naći uvređen, ali ko tako (a upravo o NEOSTAVLJANJU prostora je naslovljena tema - BAHATOST) parkira, nema prava da se ljuti, kada neko poput mene iskoristi slobodan parking prostor, A DA NIKOGA NE OŠTETI NI NA KOJI NAČIN.

Ideja moje osnovne poruke (sa slikom) je bila da pokažem da se može i relativno veći auto parkirati ukoliko ima apsolutni minimum mesta te time izbijem "adut" iz ruke onima koji se time izgovaraju, a ne da se raspravljam da li sam imao kontakt branik-branik prilikom parkiranja. Da se ne lažemo, naravno da jesam, ali kao relativno iskusan vozač bar znam da kontrolišem svoje vozilo, a to je jedino potrebno u ovakvim situacijama.

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

time sto si imao kontakt, bahato se ponasas prema necijoj imovini. Bolje da si bahato parkirao.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• DraxNS
                  CBC Senator XXL
                  • 24.10.2006
                  • 520
                  • Bačka Palanka
                  • Peugeot 307 SW

izvini ali nemoj se bahatiti, bolje se bahato parkiraj dolazimo u vrzino kolo ....

Moj stav i da završim sa time je: bilo bi super kad bi SVI bili UVIĐAVNI i ne samo prilikom parkiranja, pa ova tema ne bi ni postojala. Dok god neko misli da ima pravo da se parkira kako se njemu/njoj hoće bez obzira da li time nekog drugog ugrožava ili onemogućava da se takođe parkira (a realno ima prostora), može svemu i svačemu da se nada.

Još jednom, treba nam samo malo LJUDSKOSTI. A kad je frka za parking mesto, ako je moguće ja ću se učačkati u svaki slobodan prostor koji uspem da nađem. Pa čak i tad gledam da li će vozila oko mene moći da izađu, ako ne, odlazim dalje.

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

a zamisli jos jednog takvog kao ti, koji parkira iza punta. i sta on da radi?

Comment

• DraxNS
                      CBC Senator XXL
                      • 24.10.2006
                      • 520
                      • Bačka Palanka
                      • Peugeot 307 SW

Citiraću samog sebe:
                      A kad je frka za parking mesto, ako je moguće ja ću se učačkati u svaki slobodan prostor koji uspem da nađem. Pa čak i tad gledam da li će vozila oko mene moći da izađu, ako ne, odlazim dalje.

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

posle tebe, znaci ti si ga vec sabio kao kiflu. Dolazi jos jedan drax koji ga sabija kao kiflu od nazad. sta vlasnik punta radi u tom slucaju?

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

ako ima ovo, nije problem za punta

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Chubbs
                            Everybody lies
                            • 29.01.2006
                            • 5807
                            • Novi Sad
                            • Audi A6 1.8T

a pa da, zaboravio sam na tu opciju

Comment

• DraxNS
                              CBC Senator XXL
                              • 24.10.2006
                              • 520
                              • Bačka Palanka
                              • Peugeot 307 SW

E mislim stvarno.... jel ja pišem srpski ili kineski

Ako sam se već uglavio (kao što jesam) i da se total kloniram i dolazim na isti parking, ja NE BI stao iza Punta pošto onda on ne bi mogao da izađe, već bi se odvezao dalje. To sam upravo naglasio u citatu samog sebe

A i iznad sam takođe rekao da su u obe situacije okolna vozila mogla nesmetano da napuste parking, ja sam samo iskoristio onaj minimalni prostor koji postoji između njih. Zato sam i stao tu jer ZNAM da ja MOGU izaći.

green?

Comment

• Chubbs
                                Everybody lies
                                • 29.01.2006
                                • 5807
                                • Novi Sad
                                • Audi A6 1.8T

uz malo, gotovo minimalno naslanjanje na druga vozila, i uz malo, gotovo minimalno krckanje neke plastike, pod uslovom da prvi odlazis sa parkinga. Ne znam zasto ali podseca me na slona u radnji sa keramikom.

Jeste, jasno je. Hvala ti sto si sam okacio svoje slike u ovoj temi. Fantastican primer kako se ne treba odnositi prema tudjoj imovini i kako je nekada bolje zauzeti dva mesta, parkirati ukoso, popreko, kako god - samo ne ovako.

Comment

Working...
                                X