Bahato parkiram
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Nije zaduzen pauk ni policija nego saobracajna inspekcija (koju zabole).
Evo i sad gledam tri majmuna su zauzela 9 parking mesta ispred ambulante JJ Zmaj, kad je guzva radnim danom onda se samo bahate, a sad se bahate na kub... i kad im svirnem oni koji su upravo stali kazu samo minut da skoknu do lekara (minut?!?) i nece da se vrate da pomere kola, a oni koji sede i cekaju nekog ne jebu da se preparkiraju dok se jako ne posvadjas.
Do sada sam bio fin, ali polako gubim zivce, nesto ce morati da se preduzme.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Comment
-
-
I ja mislim da je gore i to mnogo, kola sve više, parkinga sve manje a neukih ili nadrndanih vozač sve više... I čitulje govore za sebe...
Comment
-
-
Najmanje na ovo uticu pocetnici. problem je sto se masa naroda ponasa kao da se parkiraju u svom dvoristu i kao da je njihovo vreme najznacajnije + imaju u glavi ono - znas li ti ko sam jaKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
znas li ti ko sam ja - tog danas ima vise nego ikada.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment