sustina svega je da je fiat usao u il sa zastavom jer tako moze punta prodavati u rumuniji,i rusiji bez carine...
Sumnjam da im je to cilj, jer sa 8000 komada proizvedenih na godishnjem nivou (koliko sam razumeo da ce sklapati), nece moci ni da pristinking bilo kom trzhishtu, a kamo li ruskom... Pre bih rekao da ce eventualno pokriti Srbiju, Crnu Goru i mozhda Bosnu (mozhda neshto uleti i u Makedoniju).
Sve u svemu, ponuda je zaista smeshno koncipirana... Sumnjam da ce bilo shta dobro izaci iz ovoga, a samo sklapanje treba krenuti tek za malo manje od godinu dana, dotle ide uvoz gotovih i sve to na grbachi drzhave i nas gradjana ukoliko je automobil kao takav uvezhen bez carine.
to bi moglo da se uradi,ali ovi nasi slepci ce verovatno sansu prokockati.
a fiat se vata za slamku spasa.
u dugovima je,drzava mu daje vestacko disanje,pa pogledaj koliko modela pravi.
gde im je srednja klasa.
a opet gledajuci cene drugih auta punto je mnogima realnost,a ako hoces jeftinije proci kupi auto iz pocetka devedesetih i u crnu goru ga registruj.neces moci da ga prodas ovde ali zato kupi dobar da ti traje pe godina kako bi ti se isplatio
a sto kazu nema carina u evropi nije tacno.
one su prikrivene i u ekonomiji se to zove VANCARINSKE BARIJERE.
znaci ispunjavanje standarda,kvaliteta,garantovanog porekla,garancija
unutar EU nema nikakve carine za domace proizvode iz bilo koje zemlje clanice EU.
ne postoje nikakve vancarinske barijere, svi standardi, poreklo, garancija, sve je identicno- jedna (ekonomski) zemlja, jedan prostor trzista.
kada se nema adekvatan prozivod, onda sve smeta sto kupac postavlja kao obavezu koja vazi za sve
ja sam rekao za to sto su kolege pricali za nasu robu kad se uvozi u evropu.
a nisam siguran da je jos sve skinuto i unutar evrope.
jos se oni malo zezaju,ali sustina je da se unija zasniva na bescariniskim odnosima.
kad udjemo nekad tamo isto ce vaziti i za nas
inace punto koji je bio izlozen na auto sajmu u novom sadu nije imao potkrila nazad,vec mu fale delovi,srtamota
Sta su ti podkrila? Ako mislis na unutrasnje plasticne obloge blatobrana (iznad tockova, spoljna strana karoserije) , Punto ih ima samo napred. Pozadi je go lim. Tako je bar kod mog, 100% italijanskog.
Iako svi misle, a verovatno su i u pravu, da je Logan bolje resenje od naseg Punta, ja sam pre za Punta. Dokazan auto, sa dokazanim motorom za te pare. I jos 20% jeftiniji. Taman toliko smanjena vrednost koliko je moralno zastario. Ne mozemo da ocekujemo hi tec tehnologiju. A nasi ce sigurno da fusare, ali ce problem nastati onda kada pocnu nasi kooperanti da rade delove. Do tada moze da bude problem samo pri montazi, a postoji valjda i garancija. Sta se sve desavalo sa reklamacijama oko Logana, pa vlada pomama za njim. Nov auto je ipak nov, naravno ne racunam neke Lade i Zastave.
Lada je za Zastavu svetsko cudo, a ni Punta se nema zasto posramiti (model Kalina je bas ta klasa) ni po spisku opreme ni po tehnickim resenjima.
ok, dizajn je ruski i tu leka nema, narocito u kabini
Nadam se da će se MUP snabdeti ovim novim domaćim automobilima.Imam i neke konkretne informacije na tu temu.Ovaj koji ja vozim od 2001 je zaista OK i nemam ni jednu zamerku...ups...imam, otišao mu je auspuh a tek je na 80000 km!
Comment