da se i ja pohvalim sa novim modelom u Hemi's Muscle Garage...
Oldsmobile Super 88 Convertible iz 1955 god... 1:26 a Welly je proizvodjac. Posto su amerikanci iz 50tih generalo zeznuti zbog mnogo hromiranih delova na karoseriji i enterijeru, Welly se tu potrudio ali je motor malo zapostavljen za razliku od drugih Welly modela kod kojih je motor uvek jako detaljan. Ipak, sve u svemu, bas interesantan model...
Nisam bas dugo postavljao, a evo sta mi je sve stiglo u medjuvremenu od 1:18. Trenutno je sve "visak", nemam mesta za njih pa moraju da cekaju dok ne stigne novi namestaj.
Sta radis kad ti dodje neko dete i vidi sve te autice?
Kako se izboris sa njim?
Obicno nemam problema jer ih drzim u podrumu, a gosti kad dodju uglavnom ne silaze u podrum.
Imam jedan izuzetak, a to je za slavu. Prosle godine su mi razbili nekoliko autica. Nisam ih hteo prekrivati jer nisam ocekivao da ce iko od male dece doci, kad ono doslo 2-3. I krenu sa plakanjem dok im nesto ne das. Razbili su mi prednji deo od Tony Stewart's NASCAR Chevy Monte Carlo, jedno ogledalo sa Ford Lightning i prednji branik sa Dodge Ram. Rama sa uspeo popraviti, ali ostala 2 nisam. Monte Carlo sam kupio novi, a Lightning jos uvek stoji onako bez prozora.
Ove godine nema sanse da cu napraviti istu gresku. Prekrivam sa necim sve modele pa makar znao da nijedno malo dete nece doci.
Comment