Zna li neko sta se desava sad posle 3.juna i proglasenja nezavisnosti. Kola se jos uvek registruju u CG sa ovlascenjima za Srbiju, nista mi nije jasno, da li ce takva kola moci da se preregistruju?
PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih
Collapse
X
-
Originally posted by Janko3xZna li neko sta se desava sad posle 3.juna i proglasenja nezavisnosti. Kola se jos uvek registruju u CG sa ovlascenjima za Srbiju, nista mi nije jasno, da li ce takva kola moci da se preregistruju?
Proces razdruzivanja ce tek TRAJATI a sta ce posle biti - zivi bili pa videli!
Comment
-
-
Originally posted by brickne moze da ima i srpsko i crnogorsko drzavljanstvo.
ili- ili.
Comment
-
-
Koliko ja znam neće moći likovi sa dvojnim državljanstvom imati mogućnost da rade u državnim organima.......Mada koliko cgoraca već tamo ima, neće to biti lako.Vole da rukovode, nema dalje!Pre neki dan mi pišu drugari iz SLO i kažu da su to tamo jedva rešili, u stvari i nisu.Tamo su cgorci svi odreda uzeli SLO državljanstvo kako bi ostali na funkcijama.Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by CacaninMa Pedja ja im to ne bi dozvolio , jer ih ima preko 60% na rukovodecim radnim mestima i opet ce "manjina" (crnogorci) vladati Srbijom !
Ipak molim da se ova rasprava prekine jer ta direktorska mesta nemaju nikakve veze sa automobilima a ovo je forum gde se raspravlja o automobilima a ne o politici!
Comment
-
-
Zar mislis da ovi "crnogorci" kod nas na vlasti nece da uvedu dvojno drzavljanstvo
CG drzavljani su u Srbiji stranci od 3. juna, isto koliko i Amerikanci ili Peruanci. i imaju ista prava.
strogo formalno, naravno u praksi nece bas odmah i striktno da se sve primeni...prvo sto mi pada na pamet da u drzavnoj sluzbi ne mogu da budu zaposleni stranci (osim po specijalnoj proceduri), u firmama CG (stranci sada) gradjani ne bi mogli da rade legalno, bez radne dozvole za strance, itd.
i jos mnogo sto sta je sada drugacije.
a sta ce biti, ako bude, i kada bude otom potom
ne bih trosio glavu za razmisljanje..volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by DelkanOriginally posted by zoranbgeee . breee ljudi....
jel bilo na:
1.BELU CRKVU i VUKOVAR
2.preregistracija iz krajine.
...Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ljudi evo upravo ide TITL na lokalnoj televiziji TV CA ( Cacak ) :
Sva vozila sa Crnogorskim registracionim tablicama tretirace se kao sva druga vozila iz inostranstva , tako da ce se morati platiti porez , carina ali pod uslovom da bude norma EURO 3 !
Molim bilo koga da ako moze proveri da li je informacija sa lokalne TV iz Cacka tacna !
Comment
-
-
kako bude bice nego sad je ono usvojeno moze dvojno drzavljanstvo, svako ima pravo da bude gradjanin srbije, svaki student se tretira kao domaci, imaju sva prava kao i mi...
PA koji onda su se qurac odvajali .....
ja inace imam kucu dole na moru tako da ce cale da mi se prijavi dole i uzme pasos do tad...cekamI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
Comment