@ Durango:
Ne bih se bash slozhio sa tobom... Registracija na KiM jeste bila "po zakonu", odnosno odradjena je na osnovu Uredbe Vlade Srbije i mada sam i ja lichno "profitirao" tom prilikom u smislu uvoza auta koji nije bio Euro 3, mora se priznati da to jednostavno nije bilo fer prema ljudima iz Srbije koji su bili diskriminisani tom prilikom. Medjutim, ne bih ni u kom sluchaju doveo tu registraciju u isti nivo sa (pre)registracijom auta sa CG tablicama, i to iz vishe razloga. Shto se mene lichno tiche indiferentan sam po pitanju preregistracije sa CG tablica, znam puno ljudi koji to ochekuju k'o "ozebao Sunce" i znam da im nije lako... Medjutim, ponovo kazhem, postoji sushtinska razlika izmedju cele ove "fame" oko CG tablica i tadashnje registracije na KiM.
Evo ja znam o kojem zakonu se radi: Kosovo i Metohija su bili i josh uvek su deo Srbije, ako sam dobro obaveshten, shto nije sluchaj sa Crnom Gorom. Ni bio, a narochito nije sada jer se radi o susednoj, medjunarodno priznatoj drzhavi. To je prva, i najbitnija razlika.
Mali broj ljudi?!
Ja mislim da je svako u Srbiji ko je imao TV ili radio aparat kuci ili chitao dnevnu shtampu saznao za to istog dana kad i ja, kojim zhivim skoro 30 godina na KiM. Uredba Vlade je objavljena javno, nikakve tajne tu nije bilo... Razlog zashto je taj rok trajao tako kratko je u tome shto je u principu time bilo omoguceno ljudima na KiM koji vec imaju neki auto da dobiju srpske tablice, i ideja nije bila da se da "zeleno svetlo" za pochetak uvoza desetina hiljada automobila. Samo najbrzhi su uspeli da uvezu neshta iz inostranstva, a najvishe su profitirali uvoznici i raznorazni auto dileri koji vec imaju "razradjen" posao. Ja sam imao srecu da imam prijatelja u Italiji koji je uspeo da "iskopa" solidan auto za par dana i isti doveze iz Italije, mnogi drugi nisu bili te srece iako su mogli da plate i za mnogo bolji auto. Znachi, iako je dozvoljena ta registracija, ipak je postojao taj limitirajuci faktor chime je Vlada ogranichila broj automobila koji ce dobiti tablice. Daleko je to bilo od broja od 70 ili 100 hiljada automobila, brojke koja se pominje kad se pricha o CG tablicama...
Nije moglo da vazhi za teritoriju cele drzhave jer je jednostavno Uredbom Vlade odobrena registracija jedino licima sa teritorije Kosova i Metohije. Chinjenica da su mnogi sa KiM raseljeni ali su "na konto" LK ipak registrovali automobile po Bg, Kg, Kv... je neshta drugo, tu se vec nije mogla vrshiti selekcija po trenutnom mestu prebivalishta. Poenta je bila omoguciti ljudima koji josh uvek zhive na KiM da putuju svojim automobilima i u uzhu Srbiju, obzirom da tablice koje izdaje UN odnosno "Kosovska policijska sluzhba" drzhava Srbija ne priznaje. U suprotnom bi jednom delu drzhavljana Srbije koji zhive na KiM bilo onemoguceno kretanje (automobilom) po uzhoj Srbiji. To bi vec bila diskriminacija znatno shirih razmera. Dovoljno nam je i to shto nemamo slobodu kretanja po KiM, ovo bi vec bilo previshe...
Po kojem bi to zakonu trebalo oduzeti meni, na primer, auto?! Shto uvezen auto nije bio Euro 3?! Pa nije ni nov Yugo koji svakodnevno silazi sa proizvodnih traka iz Zastave, pa shta? U stvari, obzirom da vozim na plin vec zadovoljavam Euro 3 normu o kvalitetu izduvnih gasova. Pitanje je koju normu zadovoljava Yugo... 
Ja sam pri registraciji mog auta do dobijanja tablica za troshkove carinjenja (po kubiku i godishtu), raznorazne poreze, takse i sl. uplatio 1150 Evra u budzet ali ne Crne Gore, nego Srbije.
Od ovih 70 ili 100 hiljada registrovanih automobila u CG drzhava Srbija nije dobila NI JEDAN DINAR, i to je josh jedna sushtinska razlika koju ne uvidjash, ne znam samo namerno ili nenamerno. Sve i da sad plate po 200-300 evra, to je mnogo manje od onih 1150 koje sam ja svojevremeno uplatio.
Ispashce na kraju da su u drzhavi Srbiji diskriminisani i veverice svi koji nisu registrovali auto u CG i "mudro" chekali predizbornu kampanju...
Ne bih se bash slozhio sa tobom... Registracija na KiM jeste bila "po zakonu", odnosno odradjena je na osnovu Uredbe Vlade Srbije i mada sam i ja lichno "profitirao" tom prilikom u smislu uvoza auta koji nije bio Euro 3, mora se priznati da to jednostavno nije bilo fer prema ljudima iz Srbije koji su bili diskriminisani tom prilikom. Medjutim, ne bih ni u kom sluchaju doveo tu registraciju u isti nivo sa (pre)registracijom auta sa CG tablicama, i to iz vishe razloga. Shto se mene lichno tiche indiferentan sam po pitanju preregistracije sa CG tablica, znam puno ljudi koji to ochekuju k'o "ozebao Sunce" i znam da im nije lako... Medjutim, ponovo kazhem, postoji sushtinska razlika izmedju cele ove "fame" oko CG tablica i tadashnje registracije na KiM.
Muka mi je vise od prica kako je Kosovo bilo regularno i po nekom zakonu (ko zna kojem),a Crna Gore nije.

Kosovo je trajalo svega nedelju dana i za to je znao mali broj ljudi.

Ako je po zakonu, ili vazi za sve (na celoj teritoriji drzave), ili ne vazi ni za koga.
Ukoliko ne dozvole preregistraciju i upravljanje vozilima sa CG tablama, onda bi trebali da oduzmu i sva vozila koja su usla preko Kosova (dok je bilo aktuelno) bez obzira koje tablice imaju sada. E to bi onda bilo po zakonu!

Ja sam pri registraciji mog auta do dobijanja tablica za troshkove carinjenja (po kubiku i godishtu), raznorazne poreze, takse i sl. uplatio 1150 Evra u budzet ali ne Crne Gore, nego Srbije.

Ispashce na kraju da su u drzhavi Srbiji diskriminisani i veverice svi koji nisu registrovali auto u CG i "mudro" chekali predizbornu kampanju...

Comment