PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

@ Durango:

Ne bih se bash slozhio sa tobom... Registracija na KiM jeste bila "po zakonu", odnosno odradjena je na osnovu Uredbe Vlade Srbije i mada sam i ja lichno "profitirao" tom prilikom u smislu uvoza auta koji nije bio Euro 3, mora se priznati da to jednostavno nije bilo fer prema ljudima iz Srbije koji su bili diskriminisani tom prilikom. Medjutim, ne bih ni u kom sluchaju doveo tu registraciju u isti nivo sa (pre)registracijom auta sa CG tablicama, i to iz vishe razloga. Shto se mene lichno tiche indiferentan sam po pitanju preregistracije sa CG tablica, znam puno ljudi koji to ochekuju k'o "ozebao Sunce" i znam da im nije lako... Medjutim, ponovo kazhem, postoji sushtinska razlika izmedju cele ove "fame" oko CG tablica i tadashnje registracije na KiM.

Muka mi je vise od prica kako je Kosovo bilo regularno i po nekom zakonu (ko zna kojem),a Crna Gore nije.
    Evo ja znam o kojem zakonu se radi: Kosovo i Metohija su bili i josh uvek su deo Srbije, ako sam dobro obaveshten, shto nije sluchaj sa Crnom Gorom. Ni bio, a narochito nije sada jer se radi o susednoj, medjunarodno priznatoj drzhavi. To je prva, i najbitnija razlika.

Kosovo je trajalo svega nedelju dana i za to je znao mali broj ljudi.
    Mali broj ljudi?! Ja mislim da je svako u Srbiji ko je imao TV ili radio aparat kuci ili chitao dnevnu shtampu saznao za to istog dana kad i ja, kojim zhivim skoro 30 godina na KiM. Uredba Vlade je objavljena javno, nikakve tajne tu nije bilo... Razlog zashto je taj rok trajao tako kratko je u tome shto je u principu time bilo omoguceno ljudima na KiM koji vec imaju neki auto da dobiju srpske tablice, i ideja nije bila da se da "zeleno svetlo" za pochetak uvoza desetina hiljada automobila. Samo najbrzhi su uspeli da uvezu neshta iz inostranstva, a najvishe su profitirali uvoznici i raznorazni auto dileri koji vec imaju "razradjen" posao. Ja sam imao srecu da imam prijatelja u Italiji koji je uspeo da "iskopa" solidan auto za par dana i isti doveze iz Italije, mnogi drugi nisu bili te srece iako su mogli da plate i za mnogo bolji auto. Znachi, iako je dozvoljena ta registracija, ipak je postojao taj limitirajuci faktor chime je Vlada ogranichila broj automobila koji ce dobiti tablice. Daleko je to bilo od broja od 70 ili 100 hiljada automobila, brojke koja se pominje kad se pricha o CG tablicama...

Ako je po zakonu, ili vazi za sve (na celoj teritoriji drzave), ili ne vazi ni za koga.
    Nije moglo da vazhi za teritoriju cele drzhave jer je jednostavno Uredbom Vlade odobrena registracija jedino licima sa teritorije Kosova i Metohije. Chinjenica da su mnogi sa KiM raseljeni ali su "na konto" LK ipak registrovali automobile po Bg, Kg, Kv... je neshta drugo, tu se vec nije mogla vrshiti selekcija po trenutnom mestu prebivalishta. Poenta je bila omoguciti ljudima koji josh uvek zhive na KiM da putuju svojim automobilima i u uzhu Srbiju, obzirom da tablice koje izdaje UN odnosno "Kosovska policijska sluzhba" drzhava Srbija ne priznaje. U suprotnom bi jednom delu drzhavljana Srbije koji zhive na KiM bilo onemoguceno kretanje (automobilom) po uzhoj Srbiji. To bi vec bila diskriminacija znatno shirih razmera. Dovoljno nam je i to shto nemamo slobodu kretanja po KiM, ovo bi vec bilo previshe...

Ukoliko ne dozvole preregistraciju i upravljanje vozilima sa CG tablama, onda bi trebali da oduzmu i sva vozila koja su usla preko Kosova (dok je bilo aktuelno) bez obzira koje tablice imaju sada. E to bi onda bilo po zakonu!
    Po kojem bi to zakonu trebalo oduzeti meni, na primer, auto?! Shto uvezen auto nije bio Euro 3?! Pa nije ni nov Yugo koji svakodnevno silazi sa proizvodnih traka iz Zastave, pa shta? U stvari, obzirom da vozim na plin vec zadovoljavam Euro 3 normu o kvalitetu izduvnih gasova. Pitanje je koju normu zadovoljava Yugo...

Ja sam pri registraciji mog auta do dobijanja tablica za troshkove carinjenja (po kubiku i godishtu), raznorazne poreze, takse i sl. uplatio 1150 Evra u budzet ali ne Crne Gore, nego Srbije. Od ovih 70 ili 100 hiljada registrovanih automobila u CG drzhava Srbija nije dobila NI JEDAN DINAR, i to je josh jedna sushtinska razlika koju ne uvidjash, ne znam samo namerno ili nenamerno. Sve i da sad plate po 200-300 evra, to je mnogo manje od onih 1150 koje sam ja svojevremeno uplatio.

Ispashce na kraju da su u drzhavi Srbiji diskriminisani i veverice svi koji nisu registrovali auto u CG i "mudro" chekali predizbornu kampanju...
    http://www.bmw.tv

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

pazi samo za jedno se varash a to je da su svi u isto vreme saznali za uvoz...

nisu u bg-u je 70% ljudi znalo ranije...i vec su bili spremljeni automobili....

a shto smo mi naivni da verujemo izjavi na rts-u i ostalima....
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

@ neman:

Ono shto pishem je iskustvo iz ugla sasvim obichnog gradjanina, onako kako sam ja dozhiveo sve to iz perspektive stanovnika Kosovske Mitrovice. Kao sasvim "obichan" gradjanin nisam imao nikakve informacije unapred, nikakvog "insajdera" i sl. a ne tvrdim da nije bilo i takvih. Pojedini su na celoj toj stvari zaradili pravo bogatstvo, ali je medju takvima najmanji broj onih koji zhive ili su ikada zhiveli na Kosovu i Metohiji. Ja sam jedva uspeo da registrujem i taj jedan auto, mada sam tom prilikom registrovao josh tri auta na svoje ime kao uslugu trojici poznanika iz uzhe Srbije koji nikada nisu ni nogom krochili na Kosovo i Metohiju Naravno, posle roka od 60 dana (zabrana otudjenja) smo odradili "kupoprodajni ugovor" i oni su i formalno-pravno postali zakonski vlasnici. Kad kazhem "usluga" tu podrazumevam da ja od toga nisam zaradio ni jedan dinar.

A za sve koji su danima (nedeljama) unapred znali shta se sprema - oni su vec druga pricha... Ili "ljudi koji imaju ljude" u MUP-u pa i dan-danas zavrshavaju uvoz na "kosovske table" Ima i toga... Za sve takve ne tvrdim nishta, oni su van mog domashaja i iskreno van moje interesne sfere. Ponavljam, ovo shto pishem je iz perspektive jednog obichnog gradjanina koji je za tu Uredbu saznao onog dana kad i cela Srbija putem sredstava javnog informisanja.
        http://www.bmw.tv

Comment

• Durango
          CBC Senator XXL
          • 01.02.2006
          • 590
          • Zemun, Srbija

Smesno mi je sto se ovde svi pozivaju na neke "zakone" iako se dobro zna da zakon ne postuju ni oni koji ga donose, a ni oni koji ga sprovode, pa potom ni svi ostali. Ali dobro, neka ostane tako.

@overspeed

Ja tebe potpuno razumem. Ti si kupio dobar auto tom prilikom i logicno je da branis tu situaciju. Moram da ti kazem da nisi u pravu jer nikakve Uredbe Vlade nije bilo. Vlada ne moze da donese takvu uredbu jer bi bilo protivno "zakonu" i Ustavu. To je izdejstvovalo nekoliko ljudi iz Republicke skupstine (neki anonimusi) da bi uzeli na kontu toga ogromne pare kao i ljudi bliski njima. Tom prilikom je naravno bilo i onih koji su uzeli auto za sebe kao i ti. Dobro se secam kada su ih prozivali po novinama i ubrzo za tim izmislili neku aferu sa Telekomom da bi zataskali celu stvar. Tako se u Srbiji sve radi. Najbolje bi bilo da pitas nekog pravnika da li je Vlada mogla da donese takvu uredbu, a veruj mi da nije.
          KiM jesu bili u sastavu Srbije i jos uvek su, ali u tome i lezi problem. Ponavljam: To je isto kao kada bi rekli da svi koji zive na podrucju Sumadije mogu da uvoze automobile bez ogranicenja na starost, a ostali ne mogu. Potpuno besmisleno.
          Za Kosovo su svi saznali (barem ovde) tek kada se sve zavrsilo i kada je krenula da se dize prasina u medijima. Dok je trajalo, ni na jednoj televiziji i ni u jednim novinama nije bilo objavljeno. 100%!
          Ti kazes da su oni hteli da pomognu vama. Reci cu ti da smo ja i moja porodica bezbroj puta slali pomoc na KiM i to: novac, hranu, bebi opremu, odecu, igracke itd. Dva puta sam i sam bio na KiM sa jednom grupom ljudi. Ako su hteli da pomognu, sto im nisu dali besplatne lekove, medicinsku opremu, hranu, pelene, garderobu... Ono sto im je neophodno za zivot, a ne da uvezu kola. Tim ljudima je sve potrebnije od automobila. Bore se za goli zivot i egzistenciju.
          Ne kazem ja da tebi treba da uzmu kola, ali ako vec hoce da postuju "zakon" i oduzimaju kola sa CG tablama, onda bi jedino bilo posteno da oduzmu i ova sto su dosla preko Kosova, jer i jedna i druga varijanta su predstavljale krsenje Ustava.

Zakljucak:
          Ne mogu da verujem kakvi smo to ljudi. Ako je neko iskoristio odredjeni momenat i uspeo da uveze auto pod odredjenim uslovima, pa zasto mu ne dozvoliti da odradi stvar do kraja. U 95% slucajeva, u pitanju su automobli stari po 10-15 pa i vise godina koji uglavnom vrede 2-3000 eura. Nisu to uzimali ljudi koji su puni para i od besa ne znaju sta ce.
          Svi oni koji su protiv preregistracije sigurno imaju nekog komsiju, prijatelja, rodjaka koji mu je drag i vozi auto na CG table. Zasto mu ne omoguciti da ih prebaci na Srpske? Zato sto sam ja pri uvozu morao da ispostujem euro3 i platio velike dazbine? E to je vec Srbija i srpski mentalitet. E ne moze moj komsija da vozi slican auto po manjoj ceni nego ima da plati i vise nego ja ako treba. Po principu "neka komsiji crkne krava".
          Pa zar vise nema pravog prijateljstva i prijateljske ljubavi, pa da pomazemo jedni drugima. Izgleda da je doslo vreme da ljudi poturaju klipove pod tockove jedni drugima ma koliko dobri "prijatelji" bili. Prilicno podmuklo i pokvareno.
          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• DejanV
            CBC Senator XXL
            • 19.07.2005
            • 682
            • Beograd

Originally posted by Durango
            Ja se takodje nadam da ce na kraju ipak pustiti preregistraciju uz neku razumnu nadoknadu. Nisam vlasnik auta sa CG tablama ali znam dosta ljudi koji jesu i zaista bih zeleo da im odobre.
            Vidim da ovde ljudi pricaju o postovanju nekih zakona, a ne shvataju da Srbija, nazalost nece biti pravna drzava jos sto godina. Niko zivi ne postuje zakon za mnogo ozbiljnije stvari, a kada je preregistracija u pitanju svi se hvataju za isti. ...
            Nikada nece ni biti, sa ovakvom drzavom i ministrima, koji cas donose propise, cas ih ukidaju, pa kud koji mili moji.

Kako ocekivati od gradjana da se odgovorno ponasaju kada im volovi kao Velja Ilic kroje kapu?

Dozvole li to, evo ja ovde svecano izjavljujem i obecavam da cu do kraja zivota ciniti sve sto je u mojoj moci da ova drzava od mene ni paru ne vidi - a mogu MNOGO, nisu oni pametniji od mene i vecine nas. Mogu me napraviti magarcem samo toliko, dosta je bilo.

Poruka je jasna - mani postenje, to je za budale, dobar Srbin s**e o pravnoj drzavi i krade gde stigne. Jada se kako nema pravnu drzavu, drzava se jada kako nema pravno nastrojene gradjane, a sa druge strane i jedni i drugi igraju igru koja je ocigledno cilj i smisao zivota ba Blakanu, ko ce koga da zezne sto gore, drzava gradjane, ili gradjani drzavu.
            Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• DejanV
              CBC Senator XXL
              • 19.07.2005
              • 682
              • Beograd

... Zasto mu ne omoguciti da ih prebaci na Srpske? Zato sto sam ja pri uvozu morao da ispostujem euro3 i platio velike dazbine? E to je vec Srbija i srpski mentalitet. E ne moze moj komsija da vozi slican auto po manjoj ceni nego ima da plati i vise nego ja ako treba. Po principu "neka komsiji crkne krava".
              Pa zar vise nema pravog prijateljstva i prijateljske ljubavi, pa da pomazemo jedni drugima. Izgleda da je doslo vreme da ljudi poturaju klipove pod tockove jedni drugima ma koliko dobri "prijatelji" bili. Prilicno podmuklo i pokvareno.
              Ma nije valjda! Sta nam naprica za ovo kratko vreme.

Hajde matere ti reci, gde to sto moze u Srbiji jos moze, u onom delu sveta za koji se kunemo da mu tezimo? Hajde majke ti reci i meni i drugima, prosveti nas, koji to Nemac, Francuz, Englez, Amerikanac ili vec ko moze?

Iz koje to samiolosti? Kakva samilost po cenu zakona?

Pa ta kvazi samilost nije nista drugo do legalizacija prevare i izigravanja zakona. Znaci ucini da izgleda kao da nemas, i mozes sto drugi ne mogu. Ako to hoces, neka im drzava podeli po novog Yuga, kao poklon, i resen problem.

A ne da "sirotinja" kupuje 15+ godina stari BMW jer mu je sve ostalo ispod casti, po sistemu, jeste krs, kanta i djubre, ali to je BMW-ovo djubre (BMW uzet kao slucajan primer, isto vazi i za VW, Opel, Ford, Audi, itd).

Pa onda ta sirotinja vozi te krseve, tresne se negde u gradu, pa nema para da ga popravi, krpe ih, kaleme, uzas zivi na sta lice neka vozila po gradu. I posle svakog takvog cukanja, to je jel'te sve sigurnije i sigurnije vozilo, popravlja nam opsti prosek bezbednosti.

Mozes misliti kako se odrazvaju takva vozila. Mozes misliti koliko su samo bezbedna za celu okolinu, i vozacku, i pesacku.

A sve u ime "samislosti".

Ako ima pravde, pomenui Velja Ilic nece ni stici do skupsinskog cenzusa. Ako stigne, onda ismo ni zasluzili nista bolje.

Comment

• supercow
                CBC Član
                • 14.08.2006
                • 98
                • Zarkovo - BG.

@durango

Znas nije tacno to sto pricas , ja mogu samo da kazem to u svoje ime ali.. nemam nista protiv da preregistruju kola ljudi sa cg , ali neka budu jednaki uslovi za sve strance bilo to cg, de, ita ili nesto drugo . Ova odluka koja ce se doneti ustvari ce znaciti isto , samo sto ce se reket platit CG . Zasto ....

Ako se dozvoli uvoz , to nece znaciti samo preregistraciju postojecih kola koja su u Srbiji nego i uvoz jos min. 50.000 automobila sa ciljem dalje prodaje ( setimo se uvoza sa Kosova )

Dalje ...nije sada da ce sve ostati isto i niko nece biti ostecen , ljudi koji su kupili polovna kola ili imaju polovna kola .. koja su krsevi .. i predmet ovog uvoza sa cg . . Njihova kola ce jednom uredbom izgubiti na vrednosti za po min. 1000 evra , a kupoprodaja je i ovako vrlo slaba .

@overspeed : Uvoz sa Kosova je isto bio lov u mutnom kao i ovo samo sto je barem novac isao u buzdet Srbije pa je to barem bio veliki PLUS. Sve bi to bilo o.k. sa Kosovom da su dozvolili prenos vozila koja su kupljena i uvezena do 99. mada je realno Kosovo srpska teritorija isto koliko i CG.

@DejanV Nazalost se slazem 100% sa onime sto si napisao

I na kraju nemam nista protiv ljudi koji imaju vozila sa CG ili su imali sa Kosovo tablama nego imam protiv drzave koja ako daje ovakav primer svome narodu kako treba postupati sa zakonom i kako izvuci profit iz zaobilazenja zakona

PS: Je#$a ih Zastava sa sve radnicima ... dokle bre vise
                STOP !!! Akcizama na gorivo i RTS pretplati !!! Podrzite grupu na http://www.facebook.com/group.php?v=...d=238507471828

Comment

• AreOut
                  CBC Senator XXL
                  • 22.07.2006
                  • 590
                  • Zabjelo

Jbg idu izbori...a ja sam za ovu info saznao prije jos 15ak dana ovdje u CG, i pomenuti su mi i Ilic i 300 era mada sam ja mislio da lik laze...
                  http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Durango
                    CBC Senator XXL
                    • 01.02.2006
                    • 590
                    • Zemun, Srbija

Ja sam rekao svoje misljenje u vezi cele situacije. Znam da to nekome odgovara, a nekom ne. Nema potrebe da se ljudi svadaju oko stvari koje ne mogu da rese i ne mogu da uticu na iste. Svako ima svoj stav o preregistraciji, ali niko ne moze da zna kako ce to sve na kraju biti reseno. Ostaje da cekamo!

@DejanV
                    Ti kazes da tezimo ka Evropi i njihovim pravilima. To mozda i jeste tacno ali samo kada su pojedinci u pitanju. Nikada mi to necemo dostici niti mozemo. Ovo je drzava totalnog bezzakonja i bezvlasca i takva ce nazalost dugo ostati. Ljudi se sluze najkrupnijim prevarama i krse zakon na svakom cosku, a svi se odmah hvataju za preregistraciju. Da je to jedini problem i ja bih mozda bio protiv nje, ali obzirom da su sve zive nelegalne radnje u Srbiji legalizovane onda nek puste i preregistraciju.

Eh da je problem samo u toj jednoj osobi koju si naveo, lako bi se resio. Takvih imas na svakom cosku i u svim strukturama vlasti. Jos cemo se mi sresti sa mnogo nepravde, a preregistracija je samo jedna u moru.
                    MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• AreOut
                      CBC Senator XXL
                      • 22.07.2006
                      • 590
                      • Zabjelo

Evo ja sam prije pola godine u BG kad samo dolazio kupio novosti oglase one velike i vidim oglas registrovanje automobila sa stranih tabli na BG. Zovnem da pitam i lik ladno kaze imamo mi covjeka u MUPu koji ubacuje podatke u kompjuter direktno i izdaje saobracajne, naravno nemam ja direktnu komunikaciju s njim nego treba da prodje par ruka za njega, cijena je 1200 EUR, unaprijed se daje 400 ili tako nesto. I rekao mi je da se nalazi u Ljermontovoj (heh).

E sad, da je lik prevarant (a novine sam uzeo u subotu a izlaze u srijedu) kako to da nije uhapsen ili mu iskljucen telefon ili nesto?!

Za 4 dana sigurno je GOMILA ljudi zvala da pita o cemu se radi a bar 10-15 njih ima nekog na koliko-toliko visokom polozaju u MUPu. A poneki su mozda i dali kaparu.

Tako da je mozda i besmislena cijela ova tema...

Comment

• DejanV
                        CBC Senator XXL
                        • 19.07.2005
                        • 682
                        • Beograd

Ja sam rekao svoje misljenje u vezi cele situacije. Znam da to nekome odgovara, a nekom ne. Nema potrebe da se ljudi svadaju oko stvari koje ne mogu da rese i ne mogu da uticu na iste. Svako ima svoj stav o preregistraciji, ali niko ne moze da zna kako ce to sve na kraju biti reseno. Ostaje da cekamo!

@DejanV
                        Ti kazes da tezimo ka Evropi i njihovim pravilima. To mozda i jeste tacno ali samo kada su pojedinci u pitanju. Nikada mi to necemo dostici niti mozemo. Ovo je drzava totalnog bezzakonja i bezvlasca i takva ce nazalost dugo ostati. Ljudi se sluze najkrupnijim prevarama i krse zakon na svakom cosku, a svi se odmah hvataju za preregistraciju. Da je to jedini problem i ja bih mozda bio protiv nje, ali obzirom da su sve zive nelegalne radnje u Srbiji legalizovane onda nek puste i preregistraciju.

Eh da je problem samo u toj jednoj osobi koju si naveo, lako bi se resio. Takvih imas na svakom cosku i u svim strukturama vlasti. Jos cemo se mi sresti sa mnogo nepravde, a preregistracija je samo jedna u moru.
                        Pa kada uvek prvo pljunemo, pa posle polizemo, i to na drzavnom nivou, naravno da nikada necemo sem jos nize i dublje u glib.

Utoliko pre mi nije jasan tvoj stav, po kome proizilazi da i ti podrzavas istu logiku. I ti kazes - pljunili jeste, hajde sada lepo plizite, i usput naprivite postene ******ma.

Comment

• Car
                          CBC Senator XXL
                          • 07.07.2005
                          • 900
                          • Beograd

Da je to jedini problem i ja bih mozda bio protiv nje, ali obzirom da su sve zive nelegalne radnje u Srbiji legalizovane onda nek puste i preregistraciju.
                          .

Rezonujes na pogresan nacin, kad bi tako svi razmisljali ceo sistem ne bi mogao ni da postoji.

Drzavna vlast nije jedinstven, unitaran pojam u smislu da mala grupica ljudi resava redom probleme, od najvaznijeg do najmanje vaznog pa da sve sto nije veliki problem treba zanemariti dok se ne rese krupniji.
                          To jest, da sve sto nije najvaznije po drzavne interese nije na dnevnom redu, pocevsi od preregistracije, agresivnih i nasilnih navijaca, kradja itd.
                          Banalna stvar, ali zato i postoji jasna podela vlasti.
                          Kradje, korupcije, obmane i sta ja znam se desavaju na svim nivoima, i tacno se zna kako treba resavati probleme na odredjenom nivou. Ali da ne treba resavati ovaj problem samo zato sto se ne radi o gorucem drzavnom/nacionalnom interesu je cista glupost. Da li treba pustiti navijace da tuku redom svakoga ko ne navija za njihov tim samo zato sto imamo vaznije probleme?

DejanV gore rece, pravni sistem ne funkcionise na taj nacin samilosti ili oprastanja, ne funkcionise cak ni ovde u Srbiji. E sad sta je ovde u igri, skupljanje poena pred izbore ili nesto drugo, i to sto je sam drzavni vrh iskvaren je neka druga prica..

Comment

• muamua
                            CBC Veteran
                            • 25.02.2006
                            • 194
                            • muamua

........

Sve se može rešiti
                            V. I. - N. Z., 19. novembar 2006

ČAČAK - Ministar Velimir Ilić u nedelju je još jednom ponovio stav da se vlasnicima vozila sa crnogorskim tablicama omogući da svoje automobile preregistruju na domaće registarske oznake.
                            On je kazao da se za ovo zalaže već mesecima i da će se njegov predlog o razrešenju ove problematike naći na dnevnom redu na jednoj od dve naredne sednice Vlade Srbije.
                            - Pošto moje ministarstvo, u čijem je sklopu i saobraćaj, i Ministarstvo finansija nisu
                            uspeli da pronađu kompromis, Vlada će morati da odluči o ovom problemu - rekao je ministar Ilić. - Ako neko ima vozilo sa crnogorskim tablicama i ako je uredno izmirio sve obaveze, ako mu u saobraćajnoj dozvoli piše Republika Srbija i Crna Gora, a pri tom je Srbija sledbenik te zajedničke države, ne vidim zašto bi bio pravni problem da se ti automobili preregistruju. Možda to nije u skladu sa Uredbom Vlade, ali se i uredbe daju izmeniti
                            ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• muamua
                              CBC Veteran
                              • 25.02.2006
                              • 194
                              • muamua

VELJA ME JE POSLUSAO...

muamua

Posted: Thu 29 Jun 2006 14:55 Post subject: .............
                              Subject description: ...........

--------------------------------------------------------------------------------

U SAOBRACAJNOJ LEZI SPAS.......SRBIJA I CRNA GORA.....!!!! Uskoro ce se o tome raspravljati i na to je gospodin Dinkic zaboravio....
                              ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• AreOut
                                CBC Senator XXL
                                • 22.07.2006
                                • 590
                                • Zabjelo

Zar smo se zvali Republika Srbija i Crna Gora?!

Comment

Working...
                                X