Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Cccc, koji su to seljoberi i indijanci...
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Ipak je za ceniti to sto je ovaj preziveo , nije to lako ...
Da je samo 2-3 godine stajao na ovom (istom) mestu ne bi izgledao ovako (ne bi ga bilo) ...
Najverovatnije je covek "odustao" , ili od kolekcionarske restauracije ili od pogrebne privrede ...
Nije mi jasno zasto ne da oglas !!!!
Verovatno trazi cifru - zamenu za MB 123/4 ...
Comment
-
-
Ipak, iako je auto skroz truo ( kako izgleda ono sto se ne vidi ), ovaj Country Sedan je moze spasiti! Stvar je u tome sto svi stari amerikanci imaju jaku lestvicastu sasiju i dok je ona zdrava auto je prav, bez obzira koliko trula limarija bila ( sto se moze i videti na drugoj slici ). Novi delovi ili NOS se mogu kupiti a grubo krpljenje se moze i ovde uraditi bez problema. Ako je motor tu i ako je enterijer zadovoljavajuci, ne bi trebalo mnogo da se 61 Ford postavi na put. Dobra strana je sto je trim sav na mestu a branici se prehromiraju, lajsne nisu pukle i nisu savijene, staklo je tu... Ima smisla samo da li ima racunice, Country Sedani imaju vrednost samo ako su Squaire ( drvena oplata sa strane ) a ja zaista ne znam kolika im je cena
Ovo je 62 Country Squaire ( razlika je samo u masci )
Comment
-
-
@Kverta, 12M: Niste me razumeli, hteo sam da kazem da ga je covek verovatno izvukao ko zna odakle (kupio za neku sicu), pa sad razmislja da li da ga restaurira ili da za njega trazi preko nekoliko stotina evreja.
@Hemi: Ne razumem zasto je vrednost oldtajmera bas toliko bitna, valjda se tako nesto ne kupuje da bi se na njemu zaradilo...
Mislim, da imam dovoljno para i slobodnog vremena, bez razmisljanja bih skrckao gomilu i jednog i drugog u sredjivanje starog automobila koji mi se svidja, pa makar to bio i velikoserijski model.
Comment
-
-
Mnogi delovi koji prvi odlaze kod ovoga su na mestu , znaci bio je van domasaja prolaznika, dece , parking-majstora , ali je priroda ucinila svoje - svojski ... Sajtne su mu radjene sa pozitivnom namerom , davno . Gume vrsnjakinje , narocito zadnja leva , moguce i originalna ...
Nisam se usudio da zumiram ...
Comment
-
-
Originally posted by Superbird@Hemi: Ne razumem zasto je vrednost oldtajmera bas toliko bitna, valjda se tako nesto ne kupuje da bi se na njemu zaradilo...
Mislim, da imam dovoljno para i slobodnog vremena, bez razmisljanja bih skrckao gomilu i jednog i drugog u sredjivanje starog automobila koji mi se svidja, pa makar to bio i velikoserijski model.
pazi ja se donekle slazem, ali ne bi uzeo totali krs i u njega ulozio novca vise nego sto mogu da dobijem za njega prilikom eventualne prodaje..., u principu ako je velikoserijski model znaci da mogu da nadjem primerke koji su bolja osnova... a kako ja to nekako vidim klasik moze da bude i velikoserijski automobil, mustang je ocigledan primer...
mada ja bi velikoserijski model ipak sredio u resto mod fazonu, onako za sebe
Comment
-
-
Originally posted by lucipazi ja se donekle slazem, ali ne bi uzeo totali krs i u njega ulozio novca vise nego sto mogu da dobijem za njega prilikom eventualne prodaje..., u principu ako je velikoserijski model znaci da mogu da nadjem primerke koji su bolja osnova... a kako ja to nekako vidim klasik moze da bude i velikoserijski automobil, mustang je ocigledan primer...
mada ja bi velikoserijski model ipak sredio u resto mod fazonu, onako za sebe
Naravno, ne kazem da u auto treba uloziti vise nego sto kosta jedan dobro ocuvan primerak u USA + transport + dazbine, niti se patiti sa nekim krsem ako postoji bolji, ali takodje mislim da je tesko povratiti novac koji je ulozen u restauraciju, kao i da to i ne treba da bude cilj.
Comment
-
-
Originally posted by jominiNisam uspeo uslikati onaj novosadski cvetniDodge Ram valjda... Ima li neko od novosađana slike, beli onaj sa duplim točkovima nazad?
koji beli sa duplim tockovima, bio je sivi Magnum a slike tog sivog su na nekoj od prvih stranica...
@ Kad jurim jurim
Bosanci u novom sadu
Comment
-
Comment