mrak....
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Jeste li videli novog crvenog Mustanga sa dve bele shtrafte?
Pre par nedelja prolazi pored mene u garazhi ispod Merkatora i pochinju da mi se tresu nogavice (pri tom sedim u kolima)...
Mrcina!
Comment
-
-
to tresenje je uobicajena rekakcija kada se nadjete u blizini neke automobilske velicine, meni se to desavalo vise puta ne samo kod americkih automobila neko i kod nekih engleza, italijana...pa i nemaca...
ipak, kada prodje mustang, ne tresu se samo nogavice od zvuka i vibracija koje pravi, nego se tresu ruke od nervoze i adrenalina i gace od straha...
mislim, GT 500...500 KS, V8 od 5,4 litre sa kompresorom...
Comment
-
-
bio sam danas na sajmu... od amerikanaca ( ako izuzmemo Jeep, Chrysler i Dodge ), u hali 14 izlaze ona firma koja prodaje Hummere i moze se videti H3, Cadillac Escalade i Corvette C6 kabrio... ako te automobile jos niste videli na ulici, pozurite!
e sad, zvezda tog standa, auto za koji ginem i jedan od najboljih americkih modela je i ovo
E sad, ako se malo budete cimali imacete prilike da vidite i jedan pravi pravcati dragster...
Comment
-
-
Originally posted by HEMI 426bio sam danas na sajmu... od amerikanaca ( ako izuzmemo Jeep, Chrysler i Dodge ), u hali 14 izlaze ona firma koja prodaje Hummere i moze se videti H3, Cadillac Escalade i Corvette C6 kabrio... ako te automobile jos niste videli na ulici, pozurite!
e sad, zvezda tog standa, auto za koji ginem i jedan od najboljih americkih modela je i ovo
E sad, ako se malo budete cimali imacete prilike da vidite i jedan pravi pravcati dragster...
Comment
-
Comment