svaka cast.... od sad da nosis pravi aparat i reflektore za nas u svrbiji
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
I ja sam bio klinac kada je on bio ziv, a o autu sam cuo od pokojnog dede i jos nekih prijatelja, ali kad sam pitao ove iz patrijarsije sta je bilo sa njim, svi su izbegavali odgovor. Posto svi cute, auto je ili prodat, ili ga je neko prisvojio, ili je u garazi patrijarsijske vile na dedinju.
Video sam ga davno na jednoj fotografiji, i auto mnogo lici na tristaca.
Comment
-
-
Originally posted by Azrael... auto mnogo lici na tristaca.
ajd seti se jos necega, ako lici na tristaca, znaci farovi su dupli, jesu li bili horizontalno posstavljeni ili vertikalno ( to bi malo suzilo potragu ), bilo kakav detalj...
Comment
-
-
Videcu ako budem mogao da iskopam fotografiju negde, ali secam se da sam ga pre par godina video slucajno na Tv-u kad su nesto snimali patrijarsiju, i to su ga uhvatili samo sa zadnje strane. Ono sto mi je ostalo u secanju jeste da je auto bio crvene boje sa belim krovom, to je sve cega se secam. Uostalom videcu ako budem uspeo da nadjem ovog drugara sto radi u patrijarsiji, pa ako je auto jos uvek u njihovom vlasnistvu oticicu i slikacu ga, i tako cemo resiti misteriju!
Comment
-
-
Originally posted by scarab26na auto putu nis-bg sam video dodge charger srt8, crni na bg ekonomske crne table. zvuk je brutalan, ali ga lik nije vozio preko 150. posle sam video da auto ima 400 konja i 6 litara, pa cenim da je informacija veoma zanimljiva.
Comment
-
-
Originally posted by scarab26na auto putu nis-bg sam video dodge charger srt8, crni na bg ekonomske crne table. zvuk je brutalan, ali ga lik nije vozio preko 150. posle sam video da auto ima 400 konja i 6 litara, pa cenim da je informacija veoma zanimljiva.
u pravu si, informacija je zlata vredna...
Comment
-
-
Originally posted by xami_coupeZver samo cu to reci 6.1l... 425KS! Brooka
Da li znate da Dodge Viper izbacuje najnoviji model od 8,2l znachi zapremina motora mu je kao na kamionu
nije 8,2 nego 8,4 i imace 600 ks, najaci viper do sada...
Comment
-
Comment