Pa fabricki imamo ista vremena.S tim sto ja imam AWD tako da...ako idemo na 200m tu ga sigurno ubijam.Do 400m ce da me stigne...jbg..laksi je 200kg
Koliko sam ja skontao ti imas 3000GT SL sa 220HP. Posto je VR4 verzija doticnog modela sa 300HP jedva isla 13,5 na 400 metara, pitam se samo kako si zamislio sa slabijom verzijom i tolikom tezinom, stignes do 13,3 koliko treba SRT 8-ici?
Kao sto sam rekao, tebi je konkurent 206 RC GTI, koji ima 180HP, ali posto je skoro tonu laksi od tebe, ne sumnjam da bi te debelo stavio na muke.
Originally posted by Skyline GT-R
Jos uvek gledas slicice kuci
U, al' si me zahebao, ne mogu spavati nocas. I to iz usta coveka koga ocigledno automobili privlace vise od devojaka. Pitam se samo koliko je daleko to kod tebe otislo...?
Naravoucenije: Japanski sportski automobili uticu na potenciju.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Zar ti ja licim na nekog ko ce da vozi NON-Turbo verizju ......aaaaaaaaaa....e SAD si me uvredio do KOSKE.
I nije 300 nego 320hp , a za SRT pise da ide 13.7sec
Po 100-ti put pises napamet sta stignes....no nebitno.
Nego..interesuje me, kako to da ovaj SRT ide toliko slabo.Ispravite me ali...zar drugi srt-ovi (recimo charger) sa istim agregatom nisu isli ispod 13sec na \14mile
Btw @HP , koliko sam citao u nekom od proslih brojeva jedniog magazina, rekli su da nema manuel opcije i da je evrovatno nece ni biti.
Da nije neki swap
Fenomenalna fotografija. Padam u iskušenje da je stavim na desktop. Na šta sam ja spao...
Nego, maločas u gradu sam video žutog Trans-am Pontiaca. RU tablice, ali bila gužva i nisam stigao da ga uslikam. Ali sam zapisao broj telefona, jer je auto na prodaju. Ako nekog zanima...
Comment