E, da je kod nas bar, vredelo bi ga restaurirati, nije loša podloga za rad.
Bio je pre desetak god. jedan kod nas , na Adi Ciganliji , iza nekog kafica ... dobro ocuvan , crni , u poslednjoj fazi tehnickog doterivanja ...
Mozda je to bas taj - zavrsio u Poljskoj ?
mogao je slicne snagu i performanse da dobije da je koristio big-block... nema potreba za 2jz... mada ja sam skeptik koliko je takva snaga zaista potrebna i upotrebljiva cak i na stripu
Joj, nazalost, ovo nije ni prvi ni poslednji muscle/tuner crossover koji smo videli. Bilo je vec price o EVO-u sa LS1-om, a koje gledao onu katastrofu od filma zvanu Fast and Furious 3: Tokyo Drift, sigurno se seca '67 Mustanga, koji ispod haube ima Skyline-ov RB26DETT...
mogao je slicne snagu i performanse da dobije da je koristio big-block... nema potreba za 2jz... mada ja sam skeptik koliko je takva snaga zaista potrebna i upotrebljiva cak i na stripu
Tu snagu je mogao mnogo lakse da dobije da je koristio big block, a performanse na stripu bi svakako bile bolje sa V8-icom, zbog ogromnog torque. Ali, eto, covek je ocigledno hteo da isproba ovakvu kombinaciju, a sa toliko konja, performanse moraju biti odlicne. First gen Camaro je pritom laksi od Supre, tako da ovaj combo sigurno ima kakav-takav potencijal... Ono oko cega sam ja skeptican je kako da redni motor od 3000 kubika prima ovoliku snagu? Fanovi Supre se na sve strane hvale o neverovatnom tunerskom potencijalu ovog motora, ali 2000 konja za I6 je svakako previse... Pitanje je koliko ce ovaj motor preci i izdrzati u svakodnevnom radu...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Sad sam pogledao clip jos jednom, cisto da vidim da li cu uspeti da ga odgledam do kraja. Uglavnom, primetim da pise da je snaga motora oko 1000HP, a ne 2000. Ja i Bzuva smo se malo zeznuli...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment