Originally posted by HEMI 426
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Mi smo se ovde sve dogovorili i ko ce da nosi termostat za caj i ko ce sendvice da pravi jos samo da nam se obrati sveti Hodocasnik Hemilije od Dodga da nam saopsti hoce li povesti i svoje podanike...Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Do yaya!
sinoc sam pricao sa saletom, mislili smo da se sledeci vikend okupi ekipa i da odemo u obilazak banatskih interesantnih automobila. Dosli bi da vidimo te amerikance i interesantan otpad i da se malo druzimo a postoje i dve Alfe 6 u Elemiru ( ako se dobro secam ), taman lepa exkurzija...
ajd da vidimo koliko ljudi je zainteresovano zbog organizacije
1. Hemi
Comment
-
-
Zarac iz Elemira....2 alfe 6,juniorku...zatim ima one vojne pinzgauer kamione(njih restaurira),neke motore,ima i zmaja u njemu je bio motor iz r1..Ali...covek je tezak u zajeban ko niko...
1. Hemi
2. Superbird
3. Luci
4. QV lale
Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
@ Hemi,pitao je moj matori onog tipa iz kleka za onog drugog made in us ,o kom nista nisam znao..u pitanju je 1958 (pretpostavljam po tvom ukusu sto se tice godina),cadillac,v8 220ks...e sad ako ti mozes nesto da izvuces iz toga onda super.. mislim da je coupe de ville...ja cu probati da odem i uslikam to...
pozzOriginally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
@ Hemi, Superbird,Luci ,QV lale, Pro_Touring_Mopar :
Nadam se da ce te nam priustiti dobru foto-reportazu
Originally posted by HEMI 426..... U srbiji prema mojim saznanjima je bilo 3 Cadillaca te generacije. Od toga su ostala 2. Jedan, 66 beli Sedan De Ville je u novom sadu ( na misheluku ) ali je u jako losem stanju i dvoriste cuva ogroman vucjak. Drugi, plavi 68 Sedan De Ville je bio ceo zivot u b. palanci ( kod poznatog vlasnika ) a sad je u leskovcu gde se preselio iz beograda. Treci, onaj koji fali je bio zlatni Eldorado koji je 80tih otisao u hrvatsku pa posle u austriju... E sad, imam nepotvrdjene informacije o jos dve limuzine koje su se vozile ali ne mogu da sa sigurnoscu kazem godista i verzije...
Comment
-
Comment