U Centru Boban nije sigurno.Tamo trenutno stoji zlo - Mitsubishi Lancer Evolution 6.
inace nebi da sirim dezinforacije ali mislim da je taj lancer evo i ta rivera licni prevoz istog momka. u svakom slucaju mislim da jedan covek ima i rivieru a i taj evo samo ne znam da li je to taj.....
U Centru Boban nije sigurno.Tamo trenutno stoji zlo - Mitsubishi Lancer Evolution 6.
inace nebi da sirim dezinforacije ali mislim da je taj lancer evo i ta rivera licni prevoz istog momka. u svakom slucaju mislim da jedan covek ima i rivieru a i taj evo samo ne znam da li je to taj.....
Pitam se da li bi ponosni vlasnik imao sta protiv par slikica i debelog zagledanja?...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
nemam predstavu covek ima profil na forumu ali ne znam koliko ga cesto posecuje... ima na temi o rivieri u oldtimerima o tom autu u vlasnik je nesto postovao
pozarevacki Buick GS 400 1969 ( sada je u obrenovcu ), auto je potpuno original i u dobrom stanju ( farbanje i malo limarije ), nije puno presao i jedan je od 10,743 napravljenih GS 400 kupea. Motor je 400 cid V8 sa Stage 1 tuningom ( 345 KS- oficijelnih a ondasnja merenja kazu 390 ) i veoma je brz jer nije mnogo tezak ( oko 1600 kg )
Comment