Pitanja i zanimljivosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • luci
    CBC Senator XXL
    • 13.03.2006
    • 1103
    • odzaci

Originally posted by Pro_Touring_Mopar
    Originally posted by Horsepower
    Ja sumnjam da Clarkson uopste zna sta je STS.
    Bas vala!

ajd sad ne preterujte, zna clarkson jako mnogo.... covek je testirao i jugica tako da sumnjam da je moguce da ne zna za cadillacka... ali ga verovatno nije testirao ako se nije prodavao u engleskoj...

inace Jezza jako ne voli amerikance, tako da samim tim i ne voli nista sto je doslo iz amerike, pa i kola.... ali moze ona da prica sta oce kad ne moze da sakrije odusevljenje kad vozi 68 mustanga ili vipera ili bilo sta drugo, jednostavno covek veruje da to mora da ne valja i nece da prizna da nije u pravu...

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

Clarkson jedan dan prica jedno, a drugi dan drugo.

Imam gomilu epizoda jedne emisije koju je Clarkson vodio tokom sredine 1990ih (nije Top Gear). I u jednoj epizodi on dolazi u Detroit da testira automobile. I vozi prvu generaciju (1993-1997) Chryslera LHS sa 3.5L motorom i bas ga pohvalio. Kaze da je dobar automobil i da nema zamerki.
      E sad, ja imam Dodge Intrepida sa 3.5L koji je 90% identican kao Chrysler LHS (tehnicki su isti, jedino se dizajnerski razlikuju) i znam kakav je automobil.

90% danasnjih Americkih automobila su bolji od tog LHS, ali Clarkson tvrdi da vecina Americkih automobila su losi.

Znaci svideo mu se LHS pre vise od 10 godina, ali mu se ne svidja recimo 300C?

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

pazi tad on nije bio nikakva autoritet, odnosno nije prodavao emisiju kao sad...

onda je verovatno govorio sta mu se kaze, a sad ga boli uvo, bez njega nema top geara i moze da kaze sta misli

Comment

• Horsepower
          CBC Senator XXL
          • 29.12.2005
          • 2000

Clarkson je vodio originalni Top Gear od 1988 do 2000, znaci bio je poznata licnost i tada.

Realno gledajuci, Top Gear nebi bio Top Gear kad nebi bilo zajebancija i kad bi se svi slagali. Ovako je bas zanimljiv, Richard i James se nekada sloze, ali Jeremy je uvek tu da tvrdi obrnuto i od Richarda i od Jamesa i to je ono sto cini Top Gear posebnim. Ja obozavam da gledam Top Gear iako me Jeremy nervira kad pocne sa svojim pricama, ali mozda bas zbog toga i gledam.

Licno mislim da Jeremy nije takav u stvarnom zivotu i da prica ono sto prica samo da bi napravio show popularnijim.

Ako stvarno misli sve ono sto kaze, onda je veci idiot nego sto sam ga smatrao.

Comment

• Bzuva
            CBC Senator
            • 17.09.2006
            • 269
            • Bgd

Hmmm, na wikiju ima mnogo njegovih ispada koji nisu vezani za emisiju...
            Alfista u povoju

Comment

• V-Tec
              CBC Senator XXL
              • 30.06.2006
              • 1615
              • Beograd
              • '89 Civic d16a6

Clarkson je retard teski. U jednoj emisiji ismeva Hondu NSX, prica kako je niskobudzetni super-auto i onda od jednom,
              i to u dve novije epizode pocne da je hvali kako mu je to jedan od retkih najomeljenijih automobila koje je ikada vozio.
              Al' ipak emisije su mu do 00 smesne, zbog doze "engleskog" humora...
              shuto-expressway.com

Comment

• 230
                CBC Senator XXL
                • 02.04.2007
                • 775
                • Semberija

U dosta slučajeva on ismeva pojedine automobile samo da bi kontrirao ostalima, i u većini takvih slučajeva uvek na kraju kaže "a sad ozbiljno, stvarno je dobar auto". E sad, ako poredi tri auta od kojih mu se jedno sviđa više, ostale će popljuvati bez ikakvog respekta, što i razumem.
                Eno, kad su poredili Jezza Audija TeTku, Ričard RX-8 i Mej Breru, ismevao je Meja zbog Brere i njenih nedostataka, ali je opet na kraju rekao da bi najpre nju kupio.
                Ja ga poštujem, jer se ne plaši reći proizvođaču u lice šta fali automobilu, a ima ukus (jako) sličan mom.

Horsepower je pričao o Motorworld-u, Clarksonovoj autorskoj emisiji u kojoj je obilazio svet i pričao o specifičnostima datih podneblja, kada su automobili i saobraćaj u pitanju. Iako je starija, jako interesantna serija.
                155+75=230
                VIVA LA VITA!!!

Comment

• Horsepower
                  CBC Senator XXL
                  • 29.12.2005
                  • 2000

Da, Motorworld je u pitanju.

Imam sve epizode, ali nikako da uhvatim vremena da ih pogledam. Gledao sam jedino 2 epizode (Detroit i Texas).

Comment

• Kad_JurimJurim
                    CBC Član
                    • 04.03.2008
                    • 47
                    • Beograd
                    • Brera 1750 TBi

Setam ja tako NBG-om, kad ja na parking, a tamo:

Shelby GT500!!!

Alal mu cufte
                    Realno...

Comment

• Manfred
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2007
                      • 905
                      • Beograd

evo samo za mog drugara hemiku

znam da nisu bas najbolje fotke, ali bolje nisam mogao.

Comment

• Horsepower
                        CBC Senator XXL
                        • 29.12.2005
                        • 2000

Cini mi se da je ranije bilo price i slika o tom Torinu ovde.

Comment

• luci
                          CBC Senator XXL
                          • 13.03.2006
                          • 1103
                          • odzaci

da bila je slika ali jako losa...

@manfred jesi pricao mozda sa vlasnikom znas li neke pojedinosti o autu, koji je motor i tako to

Comment

• HEMI 426
                            CBC Senator XXL
                            • 23.12.2005
                            • 1833
                            • Novi Sad -United States of Liman

@ Manfred

Matori, hvala puno!
                            Taj Torino je nekad imao osmaka ( 302 ili 351 ) a sve sto je od tog motora ostalo je dupli izduv... sad ima 2.8 redni sestak na plin... Kazi, kako izgleda uzivo, enterijer, limarija...?

@ KLL

Mislim da se svi svesni istorijskog momenta i dokaza o boravku jednog Shelbya na nasem podneblju... Ne mogu da tvrdim da je ovo prvi Shelby koji je prosao kroz srbiju ali je sigurno jedan od prvih... Samo, da smo mi normalna drzava, Shelby GT 500 bi dosao sa zapada a ne sa istoka ( bulgaria )... tuga...

Comment

• Kad_JurimJurim
                              CBC Član
                              • 04.03.2008
                              • 47
                              • Beograd
                              • Brera 1750 TBi

A ja se celo vreme samo bojim da ne kazes da si ga vec vozio
                              Desi Gari, ubolo te june! (:
                              Da znas da je bilo istorijsko, 20 min sam se vrteo ko maca oko njega, na kraju me bilo blam, da mi ne izadje neki crni Bugarin da me najuri s prangijom
                              Realno...

Comment

• Superbird
                                CBC Senator XXL
                                • 06.02.2006
                                • 384
                                • Sabac ---> Novi Sad
                                • Audi 100 Typ 43

@Manfred:

Ovo bese ona pumpa na ulazu u Loznicu?

Comment

Working...