Ljudi, ima li u Srbiji poneki Lincoln Continental, npr. mark III ili IV ...
'88 je bio jedan u Alexincu ... (kao na slici)
Prasnjav od stajanja , ali u dobrom stanju ....Bio sam u prolazu i nisam stigao da ga zagledam , koliko se secam nije imao table ... Bilo davno ...
@HEMI 426: 90% sam siguran da je bio takav, samo tamno plavi.
Nek mi neko ukratko isprica nesto o tom autu, posto je slican samo bordo bio u mom starom kraju.
Gledao sam ga svaki dan dok sam bio klinac i cudio se koliki je.
To je Chevrolet Caprice, jedan od najpopularnijih Americkih automobila svih vremena. Ima ih kao mrava jer se prodavao u bas velikim brojevima i nema onoga ko ga nije koristio. Ne samo sto je Chevrolet prodavao 450,000+ za civilne potrebe vec je gotovo svaki pandur i taksista u Americi tokom kasnih 1970ih i 1980ih vozio Caprice. Ta generacija je, sa malim promenama, opstala na trzistu od 1977 do 1990. Moze se reci da je napravio pravu revoluciju u svetu full size automobila jer je u prve 2 godine prodato preko 1,000,000 primeraka. Menjac je bio automatik, 3 ili 4 brzine, a izbor motora uglavnom V8, mada su i I6 i kasnije V6 postojali, ali nisu se znacajno prodavali.
@HEMI 426: 90% sam siguran da je bio takav, samo tamno plavi.
Nek mi neko ukratko isprica nesto o tom autu, posto je slican samo bordo bio u mom starom kraju.
Gledao sam ga svaki dan dok sam bio klinac i cudio se koliki je.
Comment