Pitanja i zanimljivosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro_Touring_Mopar
    CBC Senator XXL
    • 13.11.2007
    • 684
    • Sabac

Originally posted by Skyline GT-R
    Nego..interesuje me, kako to da ovaj SRT ide toliko slabo.Ispravite me ali...zar drugi srt-ovi (recimo charger) sa istim agregatom nisu isli ispod 13sec na \14mile
    Ko sad prica napamet? Vreme na cetvrt milje kod SRT8 Chargera varira od izvora do izvora, a uglavnom je oko 13,5 sec. Evo ovaj lik ga je bez traction control-a vozio konstantno u granicama 13,3.

E sad, likovi pricaju da ga sa tiptronic menjacem guraju u visoke 12-e, a koliko je to istina, ne znam...

Na premijeri novog Challengera, citirano vreme je bilo 4,9 sec od 0-100 i oko 13,3 sec. na 400 metara. Ti si se verovatno pomamio posto vecina sajtova ne citira tacno vreme nego samo kazu: ispod 14 sec. Moraces da sacekas malo pouzdanije izvore od tih, da bi mogao nesto da tvrdis. Plus, ne zaboravi, kad stigne manual, quarter mile time ima zestoko da se poboljsa.

Sto se tice 3000GT-a, 'ebiga, wikipedia citira 300 konja, al' ajde da ti poverujem, ipak je tvoj auto.
    Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Pro_Touring_Mopar
      CBC Senator XXL
      • 13.11.2007
      • 684
      • Sabac

[quote=V-Tec]
      Originally posted by "Pro_Touring_Mopar":otlh3mod
      Naravoucenije: Japanski sportski automobili uticu na potenciju.
      Kako to, keve ti? [/quotetlh3mod]

Pa upoznaj se malo bolje sa Sky-om, sve ce ti biti jasno... Na kraju krajeva, sta se ti sekiras? Ti vozis Daciu, tako da ovo pravilo ne vazi i za tebe.

E sad, ne znam za Jominija.... Morate pitati coveka da l' mu se ljubavni zivot uspavao od kako je nabavio Imprezu.

Comment

• HEMI 426
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2005
        • 1833
        • Novi Sad -United States of Liman

jomini je ozenjen covek, on nema ljubavni zivot...

Comment

• Pro_Touring_Mopar
          CBC Senator XXL
          • 13.11.2007
          • 684
          • Sabac

Comment

• jomini
            CBC Senator XXL
            • 11.03.2007
            • 490
            • Novi Sad

Pa jeste... Nekad bilo, sad se pripoveda.

Samo se vi kezite, fasovaćete i vi...
            San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• Horsepower
              CBC Senator XXL
              • 29.12.2005
              • 2000

Ovakav lepotan ce stajati u mojoj garazi uskoro.
              Doduse nece biti moj vec mog 17-godisnjeg brata, ali siguran sam da ce me pustiti da ga nekad provozam.
              Juce smo ga isli gledati i mom bratu se bas dopao tako da cim se moji vrate iz Srbije sredinom Jula sigurno ga uzimamo.

Za one kojima je automobil nepoznat, u pitanju je 2008 Ford Fusion. Ovaj automobil nema nista zajednicko sa Evropskim Fusion. Americki Fusion je zasnovan na Mazdi 6 i ima iste 2.3L i 3.0L motore.

Cena sitnica, daleko manja od bilo kog drugog vozila u klasi. MSRP $19,500, posle rebates $15,100, a automatski dobivamo jos $1,000 nize ukoliko damo ne-Fordovo vozilo za trade in (sto cemo sigurno uraditi). Znaci to je $14,100 minus $2,000 koliko se nadamo dobiti za Dodge ili Toyotu znaci oko $12,000 konacna cena.

Comment

• V-Tec
                CBC Senator XXL
                • 30.06.2006
                • 1615
                • Beograd
                • '89 Civic d16a6

S kojim motorom uzimate?
                shuto-expressway.com

Comment

• Horsepower
                  CBC Senator XXL
                  • 29.12.2005
                  • 2000

Obican model, 2.3L.

Keva takodje gleda da zameni svoju problematicnu Toyotu sa novim Ford Escape. Motor 2.5L. Koliko znam prethodna generacija Escapea se prodavala u Evropi kao Ford Maverick, ali ova druga generacija se ne prodaje u Evropi.

Mada je tesko ocekivati da cemo kupiti 2 nova auta (plus cale narednih meseci ce sigurno zameniti svoj kamion sa novijim kamionom).

Comment

• V-Tec
                    CBC Senator XXL
                    • 30.06.2006
                    • 1615
                    • Beograd
                    • '89 Civic d16a6

Horsepower, kod tebe u porodici ko god ima dozvolu ima i svoj auto.

Koliko ks ima taj 2.3?Jel ima burazer neko iskustvo, nije to bas slaba masina?

P.S.Sto je Tojota problematicna i koji model je u pitanju?
                    shuto-expressway.com

Comment

• Horsepower
                      CBC Senator XXL
                      • 29.12.2005
                      • 2000

Da, imamo 4 automobila i 4 vozaca.

2.3L ima 151 hp, ali danas citam da ce taj 2.3L biti zamenut sa 2.5L sa 170 hp pa mozda kupimo i taj.

Brat je dobio vozacku pre mozda 6 meseci i od tada vozi. Nece mu to biti mnogo snage, on trenutno vozi Dodge Intrepida sa 3.5L i 214 hp.

U pitanju je Toyota Camry. Ima mnogo milja, 148,000 milja (236,800 km) i motor i menjac su jos uvek u dobrom stanju, ali sve ostalo se raspada. Zadnjih nekoliko meseci je non stop kod mehanicara, vise smo u tom periodu potrosili na popravke nego sto bi nam bila mesecna rata da smo kupili novi auto.

Comment

• V-Tec
                        CBC Senator XXL
                        • 30.06.2006
                        • 1615
                        • Beograd
                        • '89 Civic d16a6

Koji je to Camry, daj neke slike, link?

P.S. Koliko do 100km/h treba tom Dodge Intrepidu sto ima buraz?
                        shuto-expressway.com

Comment

• HEMI 426
                          CBC Senator XXL
                          • 23.12.2005
                          • 1833
                          • Novi Sad -United States of Liman

8.3

Comment

• Horsepower
                            CBC Senator XXL
                            • 29.12.2005
                            • 2000

Camry je ovakva, samo ima 4 vrata. 3.0L V6 sa 188 hp. LE verzija, jako mi se svidja kako je interior uradjen, podseca na mnogo skuplje automobile.

A Dodge je ogroman, zato i nije nesto brz, ali je dosta zabavan za voziti. Obozavam ga, ja sam ga pre vozio dok nisam dobio Mustanga.

Comment

• V-Tec
                              CBC Senator XXL
                              • 30.06.2006
                              • 1615
                              • Beograd
                              • '89 Civic d16a6

Ja ne znam kakvi su klinci po pitanju voznje tamo, ali ne daj boze da nekom tih godina u Srbiji otac kupi auto te velicine i snage.
                              Ovde nekom klincu koji je tek polozio kupe juga 55 (1.1 55ks) i on napravi s*anje, dobije kaznu za brzu voznju ili se slupa.

edit: Kog mustanga imas horsepoweru?
                              shuto-expressway.com

Comment

• Horsepower
                                CBC Senator XXL
                                • 29.12.2005
                                • 2000

Nije ni brat dobio Dodgea jer je hteo vec zato sto mu je to bio jedini izbor.

Ja nisam hteo da dan nijednog od svojih Fordova, kevi treba njena Toyota za posao tako da je jedino Dodge ostao.

Mustang je obican 3.8L model, godiste 2000, kupljen 2001 sa 3,500 milja na satu. 190 hp, 220 lb ft (300 Nm) torque, sada ima samo 48,000 milja na satu. Ja sam prezadovoljan sa njim i nikada ga ne planiram prodati.
                                Imam takodje i 2005 Ford F-150 SuperCab 4x4, on je kupljen nov i njega vozim samo po potrebi. Jos uvek ima miris novih vozila.

A sad kad zavrsim college i pocnem raditi planiram sebi uzeti i Mercury Maraudera.

Comment

Working...
                                X