Crnogorske tablice , nema vise ???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Za sada se cini da ce se CG odvojiti od Srbije.Da li se blizi preregistracija?
    Doro,od referenduma kod nas nema nista.Zato cu se drzati one sto izrece Dragan Jovanovic u "Profesionalcu":Nije nama .............. kriv.Mi smo g..na!
    Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• TAZZ
      Banovan
      • 30.05.2005
      • 1409
      • NBGD,SERBIA

E..... Pa....
      Nezvanichno... 56.3 ZA nezavisnu......

Pa sad... Vi sa CG tablama... Nek Vam je SA Sretjom.......

Gradjanima CG zelim Sve najlepshe... i najbolje.....

Comment

• alt+64
        CBC Senator XXL
        • 27.02.2006
        • 571
        • bgd

56.3%

Sto se mene tice

Comment

• TURBO
          CBC Član
          • 29.04.2006
          • 48
          • Beograd\Vrnjacka Banja

@ nikolapanic

i neko pusti vodu...

Comment

• nikolapanic
            CBC Senator XXL
            • 16.10.2005
            • 657
            • Petrovac

i neko pusti vodu...
            I ..... odu.

Da li ce se obistiniti prica da ce se otvoriti otpadi za vozila koja imaju CG table ili ce biti ipak neke preregistracije pa da jurnemo jos nocas da kupujemo tanobile sa CG?Moja je pretpostavka da ce Vlada dozvoliti preregistraciju i tako kupiti socijalni mir jos jednom jer bi u suprotnom(a mozda i hoce u svakom slucaju) lako mogla da padne jer nije sacuvala zajednicku drzavu.
            Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Neka je i njima i nama sa srećom.Trebaće nam!
              Samo..... sada treba da vrate dole i kadrove!
              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Tetak nije bockanje ali cini mi se da tih kadrova ima najvise kod vas u firmi

Comment

• DejanV
                  CBC Senator XXL
                  • 19.07.2005
                  • 682
                  • Beograd

Originally posted by brzi_pas
                  Eto, i ovo glasanje je zavrsheno, Dejane ne slazem se sa tobom oko tvog predvidjanja, nadam se da neces biti u pravu, da i pored raznih pritisaka i prijetnji moji crnogorci bar ovoga puta nece ispasti onakvi kakvim nas sa pravom u zadnje par godina gledate!
                  A pod uslovom da se izglasa "nezavisna", ocekujem od vas brace srbijanaca da nam date jedan veliki Qrac, pa da vide svi ovi odje da se ne moze i jedno i drugo(s' jedne strane Srbija ne valja, ali zato treba da dobijemo punu podrshku od nje, i da nam dolazite na more i da troshite koliko-toliko vashih eura kod nas).
                  A shto se tice predhodnig posta(neznam tacno od koga) vezano za "nashe" ljude koji su gore na bitnim pozicijama, oni (po rijecima nashe divne vlasti) nisu gradjani Cg-a i nemaju pravo glasa da bi odlucili o svojoj maticnoj drzavi.

Opet se izvinjavam zbog off-a, ali sam trenutno bash, bash iznerviran nekim stvarima koje se deshavaju u mom rodnom gradu.

Pozdrav od jednog crnogorca sa nadom da se kao ni do sad necu stidjeti ko sam i odakle sam!!!!
                  Kao sto ti Dora lepo rece, granice su u glavama, ali ipak moram da dodam, i u novcanicima.

I sam znas kako je bilo u Hrvatskoj 1991-1993. Pa opet, ja odlazim i u Zagreb, i u Osijek, dosta se druzim sa tim ljudima, a i oni cas posla pretrce granicu ovako i lepo se provedemo u obliznjem restoranu, zezamo se i s**emo o audio tehnici, koja nas zblizava.

I uredno imam distributera u sred Zagreba.

Shvati, kada opste dodje do licnog plana, onda je vazno samo kakav si, a ne odakle si. Ako si pravi, bices dobrodosao uvek, a sta stoka od politicara radi, to sa tobom nema veze i niko normalan to nece na tebe preslikavati. Svi znamo kakvi su.

A budes li se ipak morao stideti, bojim se da ce to biti iz unutrasnjih razloga Mila Djukanovica, od koga ocekujem da se proglasi dozivotnim pretsednikom, kao i uzor mu, J. B. Tito.

Od njega me to ne cudi. Upoznao sam ga davne 1987 godine, kada je jos bio u komunistickoj omladini; nikada se nisam rukovao sa bilo kime ko je imao tako ledeno hladne ruke. I tada mi je bilo jasno da od njega dobra biti nece. Nisam znao kada i kako, ali eto, 15 godina kasnije, videlo se.

Pozdrav,
                  DVV
                  Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• TAZZ
                    Banovan
                    • 30.05.2005
                    • 1409
                    • NBGD,SERBIA

Ima SVUDA... PA i Kod NAS u Firmi......

Samo mali SAVET za sve sa CG tablama...'
                    Ostavite Vozila Kutji i skinite TABLICE.....
                    SIGURNIJE JE TAKO.....
                    Za Vas i Vashe Vozilo...

Comment

• low rider
                      CBC Senator XXL
                      • 03.04.2006
                      • 613
                      • Beograd

evo i ja sam sa vama da malo prokomenterisem tv zabavu...
                      Mislim ne treba biti emotivan jer sve te emocije je izazvala planirana i dobro usmerena kampanja M. Djukanovica. Ljudi to je plan B ako ne uspe referendum. Vidite kako se CeSid obrukao, do sada im je najveca greska bila 0.3% u Srbiji, a 0.0% u CG na dosadasnjim izborima, a sada vec oko 2% na smesno malom uzorku, evo kako sada "stoje" stvari :

izaslih 419800

55% = 230890

bilo "56.8" plao na trenutno 55.2% = 231730

Dakle razlika oko 800 ljudi EJ !!!
                      I sva ta pop mrznja prema CG je iz propagande kuhinje, drugari nemojte se dati, budimo jaci od par godina marketinga, realno iza nas je 1000 godina prijateljstva i realno u pravilno ustrojenoj drzavi obostrana ekonomska korist. Pogledajmo malo siru sliku.

Neka bude kako glasaci odluce, sta god bude bice bolje za Srbiju, meni licno uopste ne smeta nezavisna CG srecno im ako bude tako, i zaboravimo na zamesateljstva jer ona ne predstavljaju vecinsku CG.

Pozdrav svima!

edit: izgleda da je 55.1%, eh bas ce biti glupo ako bude sivo ...

Comment

• NemaN
                        CBC Senator XXL
                        • 29.11.2004
                        • 1560
                        • munze

ma odlucuju ovi ne vazeci listici.....
                        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Ma jok, procenat ce biti taman toliki da konacno odu, nista veci, cisto da mogu da kazu da je sve legalno, da ne ukradu previse da ne izazovu sumnju i tako to
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• brzi_pas
                            CBC Senator
                            • 25.08.2005
                            • 272
                            • Podgorica

Cinjenica je da zivim nedje drugo a ne u Cg, i da ne znam dje nas ovo vodi, ne bih ni ja bio neshto extra protiv nezavisnosti, ali ovako........ Uz svo poshtovanje ka drugim vjerama i nacijama, moram da kazem(nadam se da se niko nece uvrijediti) da je odje preko 7% Albanaca koji otvoreno kazu sta oce, i da svakoga za to boli ****, jer oce da zastite sami sebe, a bash u tim mjestima Ulcinj Rozaje itd, izlaznost je nevjerovatnih 98%, i naravno za nezavisnu 99%.
                            Ako je izglasana nezavisna, ja ovom prilikom cestitam vama nezavisnu Srbiju, a ja znam da sam tamo uvjek dobrodoshao.
                            Opet se izvinjavam na malo emotivnijem istupu ali..........

E da i stvarno mislim da ce se automobili sa Cg na Sr tablice morati regulisati na nacin preregistracije.
                            http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
                            Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• djukic
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2005
                              • 2526
                              • Beograd

Sad je jasno. Ja trenutno nemam para, kupujte crnogorce jer ce sve ono sto je bilo registrovano pre istoriskog otcepljenja crne gore biti preregistrovano pod nekim uslovima ko sto gore rekoh.
                              Znaci jos nekih mesec dana ce biti ono mogu da ti sredim papire da bude registrovan pre 20 maja...

P.S. vidim OFF pa da i ja malo: Cestitam svim Srbima nezavisnu Srbiju. Ovo je bio najjeftiniji referendum u kome je Srbija dobila nezavisnost.
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• TAZZ
                                Banovan
                                • 30.05.2005
                                • 1409
                                • NBGD,SERBIA

Vala DJUKICU LEGENDO, TIGRE NEBESKI TAKO JE........

Comment

Working...
                                X