Ne znam da li ste primetili veci broj 944, kompletno obnovljenih koje se pojavljuju po Bgu?
Da li neko moze da mi kaze ko radi te autice?
Cuo sam neke pricice, ali me zanima nesto konkretno.
sad bas da su kompletno obnovljeni... ali ima nekoliko primeraka u dobrom stanju. a moze da ih radi svako ko zna osnovne stvari automehanike, tj. nema tu nista spektakularno. ja svoje sam odrzavam uglavnom, osim kad me mrzi da radim neki veci posao, onda oteram kod bilo kog majstora koji zna da otsrafi/zasrafi i pokazem sta treba da se odradi. ko zeli moze svratiti do moje garaze da vidi uzivo kako to sve izgleda. trenutno su 2kom unutra, jedan atmo jedan turbo.
Evo da vas obradujem ima jedan 944 "kompletno obnovljen" ali stvarno, po najvisim standardima, 1986.god, teget boja, klima, zuta koza, 17" tockovi od 993 modela, i serijski 15",itd... stvarno dobro stanje, svaki sraf pregledan, skinut i promenjen.... sigurno ce ga poznavaoci prepoznati, prodaje ga moj burazer, a slike ne umemo da postavimo Tel vlasnika je 063-272794, Nemanja....
Vidim po netu neki oglas za 944 Targa, pa pošto prvi put čujem da Targa ima i na tom modelu, da li je to istina?
Ako je Targa, trebalo bi da ima stakleni krov.....
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
koliko se ja razumem targa na 944 znaci da ima nesto slicno slicno siberu ali taj otvor pokriva ceo krov, i skida se, nije stakleno nego je metalna ploca u boji auta...
To je najobicniji smicajuci sibedah, nije targa. Jos jedno lupetanje u nasim oglasima.
Targa postoji na 924/944 modelima. Ne podrazumeva smicajuci siber vec poklopac koji se skida i stavlja u gepek kola. Ne moze se smicati jer je maltene povrsine celog krova. Plastican je ali je u boji kola (bar je moj bio plastican). Postoji i prozirna verzija, tzv Saratoga top ali je to veoma retko.
Inace ime targa je fabricko, tj nisu smislili ovi sto pisu oglase.
Kao sto je receno,nije siber,krov se skida.Jeste plastican.Mada mislim da zvanicno nije nazvan Targa na 924/944,bar na nasem nije pisalo,iako sam i ja imao obicaj da ga tako zovem.
Ja nikad ne videh taj fabricki naziv - ni u prospektima Porsche-a, ni u auto katalozima, ni u casopisima, ni u spisku dodatne opreme...gde moze to da se vidi?
a nikad ne videh taj fabricki naziv - ni u prospektima Porsche-a, ni u auto katalozima, ni u casopisima, ni u spisku dodatne opreme...gde moze to da se vidi?
ok, nemogu sa sigurnoscu da tvrdim da je u oficijelnom nazivu uz 944 stajalo targa, ali "siber" jeste sigurno oficijelno nosio ime targa krov.
lista opcija za 944 se moze naci na vise mesta (nazalost ne na zvanicnom porscheovom site-u, slepci nemaju nista od istorije, samo novo, postali su pravi trgovci...)
evo jedne od adresa za opcije:
912 ni jedan nisam cuo da ima kod nas...bar ne neki koji se vozi...
914 istro nisam video kod nas...
924 turbo je bilo par komada, i svi su mrtvi, tj. motori su im zamenjeni, i najbolji koji je opstao ima trenutno 3.0 16v motor iz 944s2, plavi metalik, parkiran uglavnom kod bajlonove pijace ili u strahinjica bana, dp design, najsiri 924/944 kod nas, odradjeni spojleri u nemackoj jos davno, dobro se drzi s obzirom da je cini mi se 80 god.. ili mozda i stariji...
Bilo je 914 svojevremeno par komada. Pamtim jednog narandzastog koga sam vidjao relativno cesto. Bio je i neki beli ili bela kafa...njega sam vidjao na slikama sa nasim tablama. Mozda Hemi zna vise o 914. Nisam video 914 sigurno 25 godina u Srbiji.
Comment