PORSCHE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • scarab26
    CBC Senator XXL
    • 27.09.2006
    • 353
    • bgd

Originally posted by Durango
    Zaista je jeftin ovaj cabrio, a na slikam deluje lepo.
    S2 koliko ja znam, ima 3.0 motor sa 211 ks!
    zvao sam ja lika, inace albanca po govoru, motor menjan, nema originalni 3,0 211ks, menjao ga jer je ovaj riknuo, servisiran u skopju - logicno, krov u losem stanju, uvezen 97 preko belog manastira na vranje, ima 3 original kljuca, mozda odem da ga vidim za 10 dana, lik ce da izadje iz preseva na put

inace 944 cabrio je na mobile.de oko 10 soma

Comment

• scarab26
      CBC Senator XXL
      • 27.09.2006
      • 353
      • bgd

ima na moj auto 968 9o i neko godiste u KS, ceni ga lik 8 soma nije fixno, nije registrovan ni vozen 4 godine, kaze u odlicnom stanju, e sad nije umeo lepo da mi objasni kako i kada je usao, nesto preko CG 2003 na cacak table ali tada nije bilo uvoza, poslednji uvoz je bio 2000 u jesen.

mozda odem da ga vidim mada je KS daleko, a i cena bas jaca

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

ako je auto cetiri godine stajao bez od njega sto dalje, tesko da ce od toga nesto dobro da bude, limarija je dobra ali svi ostali sklopovi stradaju kod dugog stajanja...

Comment

• scarab26
          CBC Senator XXL
          • 27.09.2006
          • 353
          • bgd

a gepruft kvalitat? echte detsche?

pa i ja bi ga uzeo da mi stoji...mislim stvarno...pa to nije auto za ulicu i svaki dan

Comment

• 911s [SK]
            CBC Senator
            • 21.11.2007
            • 242
            • Beograd

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• stefan148
              CBC Senator
              • 17.09.2007
              • 228
              • beograd-zvezdara-lion

ovo je onaj plavi sto je stajao u cara dusana, pa su ga odneli ovi iz parking serivsa.

Comment

• 911s [SK]
                CBC Senator
                • 21.11.2007
                • 242
                • Beograd

Sada stoji na uglu Cara Dušana i Francuske, kod one pumpe.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• Manfred
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2007
                  • 905
                  • Beograd

Parkirao se i u Svetozara Markovica par puta...

Comment

• luci
                    CBC Senator XXL
                    • 13.03.2006
                    • 1103
                    • odzaci

Originally posted by scarab26
                    pa i ja bi ga uzeo da mi stoji...mislim stvarno...pa to nije auto za ulicu i svaki dan

ni ne mislim za svaki dan, ali vikend ili godisnjji ili tako neka voznja malo, a ne parkiram i samo sedim u njemu i vicem brmbrm... onda uzeti samo sedista i volan...

a ovaj 944 kao da sam video u NS ja jednom sad skoro na rumenackom... krajickom oka sam ga uhvatio u prolazu znam da je to ta boja i da je prosiren...

Comment

• hagor
                      CBC Senator XXL
                      • 05.12.2007
                      • 362
                      • Krusevac

tog od 8 soma prodaje moj drugar, i po njegovim recima auto je u extra stanju (jbg ja se u porshe ne razumem), inace lik samo porshee vozi...
                      BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
                      Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• scarab26
                        CBC Senator XXL
                        • 27.09.2006
                        • 353
                        • bgd

kazes, tj on kaze u extra stanju a nije registrovan 4 godine, pa i da ga je palio povremeno opet nije vozen redovno

kazes lik samo porsche vozi, pa ovaj auto se ne vozi vec stoji

ako ti je drugar, daj bar istoriju auta, a ovaj ima skroz drugu pricu, auto od nekog lika, dede sto se slogirao pa sada prebacen na unuka, a taj sto prodaje ko je on u stvari u celoj prici?

Comment

• hagor
                          CBC Senator XXL
                          • 05.12.2007
                          • 362
                          • Krusevac

vidish ovako, lik ima par auta(sada valjda samo 2), svi su marke porshe, inace ima radnju gde radi servise i ima dosta porschea, dugi niz godina vozi porshee... radnju drze deda i unuk(ja znam tog unuka na koga se inace i vodi ovaj crni porsche, lik se zove nikola...) e, sad taj auto kod njih nije nesto dugo, mozda mesec-dva... ako se dobro secam kupljen od osoba koji su ga uvezli u srbiju... auto pali inace sto se kaze na pola kljuca, i ima veoma miran rad, a kad se malo zgazi po gasu zvuk je fenomenalan... i koliko znam na autu trenutno ne radi samo vracanje farova, tj kad se upale farovi(oni izadju ) i posle kad se ugase ne vracaju se (kako kaze njegov deda neki relej je riknuo)... i u skorije vreme to ce biti regulisano... eto to je nesto sto ja znam... ako te zanima jos nesto pitaj pa ako znam odgovoricu

Comment

• Duchko
                            CBC Početnik
                            • 15.02.2008
                            • 9
                            • Krusevac
                            • Porsche 944

Taj crni porsche 968 o kome pricate je skroz u fabricnom stanju i perfektan je u svakom pogledu.
                            Na autu sve radi bezprekorno, sto rece hagor farovi nisu hteli da se spuste ali i to sad radi.
                            Uvezen je na crnu goru, prva registracija Niksic. Druga reg je Cacak.

Sve sto vas interesuje u vezi auta mozete da pitate.

Comment

• salebg
                              CBC Početnik
                              • 19.10.2008
                              • 5
                              • Beograd

Poz za sve na forumu, ja sam novi clan

Kupio sam 944 83' dakle stari tip (koji je atmo, kako kazete) pre nekih nedelju dana, i seo sam sad da vidim da li postoje neki porsche klubovi, forumi, ili slicno u Srbiji, pa sam se obradovao sto sam nasao ovaj sajt/forum/topic.

Prilicno sam nov u ovoj prici sa porseima, mislim imam fino teorijsko znanje, znam istoriju i performanse za mnogo modela, ali kao sto rekoh svez sam sto se tice prakticnih znanja jer sam nov vlasnik . Dakle slabo znam ali zelim sve da naucim. Vidim da ovde ima ljudi koji puno znaju, i imaju vec neko vreme 944 pa me interesuje kako se snalaze sa odrzavanjem... Za pocetak jedno pitanje: procitao sam (nadam se) sve postove na ovom topiku i nisam nasao da neko pominje konkretan servis? Da li postoji (ovlasceni), da li neko ima neka iskustva sa nekim odredjenim (bilo pozitivna ili negativna)? Auto sam uzeo od majstora u krusevcu, ali nalazim se u BGu pa bi mi pogotovo dobro dosle informacije od sugradjana ljubitelja PORSCHEa, za "nedajboze" .
                              Hvala unapred.

P.S. Ubacicu i slike cim napravim neki photo-session

P.P.S. Inace sad sam provalio, taj sto kazete "deda" u krusevcu je majstor Dragi od koga sam i uzeo auto, nazalost nisam provozao 968 kad sam bio tamo, ali koliko sam video u sasvim je dobrom stanju, i siguran sam da vredi toliko koliko se ceni, ako ne i vise, uostalom uporedite cene sa mobile.de, autoscout24.de, i tako + uzmite u obzir da je ovo Srbija a ne Nemacka... Ja bih ga sigurno uzeo u obzir da sam imao KOJU hiljadarku vise, ali da ne preterujem, presrecan sam sto sam uzeo i ovo =]

Comment

• hagor
                                CBC Senator XXL
                                • 05.12.2007
                                • 362
                                • Krusevac

ooo, ti si uzeo onaj krem 944, e, pa nek je sa srecom i da te lepo sluzi, onaj auto je extra ocuvan i stvarno u extra stanju

Comment

Working...
                                X