Nagodbe sa saobracajnom policijom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

Bravo za solidarnost.
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• M626
      CBC Senator
      • 12.01.2006
      • 200
      • Beograd, Konjarnik

Situacija juce:
      Izlazim iz garaze u Narodnog fronta i krecem desno ka Zelenom vencu sa ciljem da odem na Terazije. Gore na raskrsnici sa Brankovom, kod semafora, zaustavlja me pandur.
      Pandur: Dobar dan, vase isprave.
      Ja: Izvolite.
      Pandur: Da li znate zasto sam vas zaustavio?
      Ja: Nemam pojma.
      Pandur: Usli ste u jednosmernu ulicu?
      Ja: ??
      Pandur: Da, da, imate dole nize znak da je ovo jednosmerna ulica.
      Ja: Pa cemu onda sluzi ovaj semafor i ova obelezja na kolovozu ako je ovo jednosmerna??
      Pandur: Pa, znate, od 13.01.2006. ovaj deo je jednosmerna ulica... blah blah

Iskreno, znak nisam primetio. Vozio sam po inerciji kao i ranije a bilo je jos vozila koja su prolazila bas tim delom.
      Zaustavio je mene (imam trenutno NS table) i jos jednog (takodje sa NS tablama).
      Naravno, dogovorili smo se oko placanja ali mi i dalje nije jasna situacija na tom delu Narodnog fronta (od Kamenicke pa do Brankove).

Jel imao neko iskustva sa ovom raskrsnicom?
      Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• Car
        CBC Senator XXL
        • 07.07.2005
        • 900
        • Beograd

Ni meni to nije bas najjasnije. Zeleni venac odavno zavrsen, nema vise nikakvih radova tu a taj semafor i dalje nije u funkciji i policija s vremena na vreme dodje tu i uzima ljudima pare sto kao ne citaju znakove koji kazu da ne smes dalje od garaze da ides. Ne znam kad planiraju da vrate toj raskrsnici staru funkciju buduci da je ovako katastrofalna guzva na onom drugom kraju ulice (kod beogradjanke), moras da ides okolnim ulicama da bi dosao na brankov most, da ne pricamo o tome sto je fakticki nemoguce doci do terazija bez te raskrsince (tj. treba pola sata da se provuces kroz guzvu nekim drugim putem) itd.

Sto da bude jednostavno kad moze komplikovano

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Verovatno su zaboravili da skinu znak. A posto je tako, a semafor ne radi, znak je obavezujuci, tako da je to milina za pisanje kazni, pogotovo kada se vozi po inerciji.
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

Tog pandura, a i njemu slicne kojima 0.1 nije isto kjao i 0.10 ja bi lepo kastrirao, da ne naprave jos nekog takvog degenerika.

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

A da uvedemo test inteligencije, makar pismenosti za sve ucesnike u saobracaju, vozace i pandure ?
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Si lud? Znas koliko bi se onda povecao broj pesaka, a ti su jos ludji.
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dintel011
                  CBC Senator XXL
                  • 12.03.2005
                  • 348
                  • Beograd, Vidikovac

Originally posted by Car
                  Ni meni to nije bas najjasnije. Zeleni venac odavno zavrsen, nema vise nikakvih radova tu a taj semafor i dalje nije u funkciji i policija s vremena na vreme dodje tu i uzima ljudima pare sto kao ne citaju znakove koji kazu da ne smes dalje od garaze da ides.
                  Od garaze smes desno ali samo do pocetka pijace gde smes da skrenes levo a pravo ne, tek je tu znak koji se slabo vidi.

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

A sta ce ooni semafori na kojim neki i staju od Zemuna prema Bataji,par njih nisu u funkciji a svetle

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Pa... svi putevi prema Bataji su zakukuljeni... to je zato da se spreci preteran dotok Batajnicana u grad...
                      I uspeva

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zvrle
                        CBC Senator XXL
                        • 01.11.2005
                        • 961
                        • Beograd, Batajnica
                        • Golf 4

Originally posted by Wiz
                        A sta ce ooni semafori na kojim neki i staju od Zemuna prema Bataji,par njih nisu u funkciji a svetle
                        To sam se i ja pitao

Jedino sto mi je logicno jeste da je onaj posle zemun polja zbog kamiona koji dolaze u limenku (fabrika limenki), a onaj posle njega je za metro koji je radio 1 dan, posle toga su upalili zuto.
                        “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• low rider
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2006
                          • 613
                          • Beograd

Originally posted by Car
                          Ni meni to nije bas najjasnije. Zeleni venac odavno zavrsen, nema vise nikakvih radova tu a taj semafor i dalje nije u funkciji i policija s vremena na vreme dodje tu i uzima ljudima pare sto kao ne citaju znakove koji kazu da ne smes dalje od garaze da ides.
                          Meni tek nije jasna prica sa tim znakom, znam za foru jer cesto prolazim tom ulicom. Znak se nalazio 20tak metara pre semafora, i do njega se moglo doci, dotle je ulica dvosmerna. Znaci lagano prilazite i gledajte da li ima znaka i policajaca. Posto je zavrsen z. venac znak je skinut, ali semafor ne radi, tako da je gotovo nemoguce ukljuciti se u smer ka nbg. Ali ka terazijma nije problem. Ja sam prosao vec 10tak puta cak su saobracajci bili na raskrsnici i nisu me zaustavili kao ni ostale ucesnike u saobracaju (znaci nije bilo znaka).

Iz vase price sledi da su opet vratli znak, sto mi uopste nije jasno. Da nisu mislili na znakove koji se nalaze na raskrsnici Balkanske i N.fronta, koji zabranjuju skretanje u smeru ka z.vencu (oni nisu skinuti), sto je apsurdno ...

Comment

• Marko001
                            CBC Senator XXL
                            • 09.09.2006
                            • 1070
                            • Belgrade

Moj drugar veciti nezenja vozio neku koleginicu sa posla, isao 70-80, ogranicenje 50 (u gradu) i zaustavi ga policajac. On izadje iz kola i daje dokumenta, policajac ga pita jel video znak koliko je ogranicenje (50), on kaze da nije. pa dobro jel znate da je opste ograncenje u gradu 60, zasto vozite 70-80?

Tek ce on, ma daj brate nemoj da me blamiras pred ribom (a "riba" starija od njega, ima blize 40 ),nisam mogao da gnjavim da ne ispadnem shonja, nije bilo nikoga bla bla...

I policajac kaze dobro, vozi

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

O svasta ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• stefanves
                                CBC Senator XXL
                                • 10.12.2006
                                • 1351
                                • BG

To bi i ja uradio, lepo se setis i bude cool

Comment

Working...