Nagodbe sa saobracajnom policijom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alt+64
    CBC Senator XXL
    • 27.02.2006
    • 571
    • bgd

...imamo dogovor izmedju sebe da to nikome ne tolerisemo!"
    uf, tako to bude kad ih pustis da samostalno razmisljaju

[rizik da budem napljuvan najstrasnije]
    po cemu je to alkohol tezi prekrsaj od ostalih stvari? Ako uvek "keep in mind" koliko su ti slabiji reflexi, veca mu*a i losiji pregled situacije, pa tome prilagodis odstojanje, brzinu... i dalje si mnogo manja opasnost od 99% zena, tinejdzera i vozaca VWa
    [/rizik da budem napljuvan najstrasnije]

Comment

• GT
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2006
      • 337
      • Beograd

Ma to je neko veliki A4 papir na kome pise sve, ko sam, sta sam, odakle i naravno sve u vezi prekrsaja, opis!
      Ja potpisao i pitam ga pet puta sta i kako, on cuti kao mutav i ponavlja dobicete na kucnu adresu, ja ga stalno pitam sta cu da dobijem, da platim?! On opet ponovi i klimne glavom, debil glupavi!

Tako da... Kod sudije sigurno, e sad... Vec imam uslov na godinu dana zbog slicne stvari, ako se to racuna (kao ja ne znam) bice veselica...
      "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• Pop_Djujic
        CBC Član
        • 16.12.2006
        • 73
        • Beograd

aj da se nepricam za sta i kako sam se sve provlacio,trajalo bi dugo a i nebi imalo smisla pricati o tome,nego ja ima jedno pitanje pre 3,4 dana na magistarli posle orlovace sustignu me sa rotacijom pezo 307,ja stanem i on kao ajde daj dokumenta da napisemo jednu prijavicu pitam ga sto kao sedam obilazaka na punoj liniji i krene da mi nabraja neke automobile koje sam kao obisao al nije to bitnoja jesam stvarno obilazio na punoj liniji dal 3 ili 7 automobila nebitno pitao ga jel moze da nepise al odma sam video da je neki drkos da nebi vredelo ni 2000din i pocne on da pise i sad kad je zavrsio ja ocekujem da ce mi poturiti onaj papir da potpisem,kad on izlazi daje mi samo dokumenta i kao prijatno dovidjenja.e sad koja je to fora jel neka nova i jel imao neko takvo iskustvo da mu ni nenude da potpise i ne daju onaj treci primerak tog zapisnika.
        Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Video covek da si drndos pa nije ni pokusavao da te pita da mu potpises

Salim se ,pa to sto ti nisi potpisao to neznaci nista! Ako je stvarno napisao prijavu ona ce ti stici bez obzira na tvoj potpis ali to ti je "plus" kod sudije jer se navodno ti neslazes sa njegovim opisom! Dakle ti se bez problema vadis kod sudije jer:

1.nisu te uhvatili na licu mesta
          2.prekrsajna prijava nije potpisana sa tvoje strane
          3.obavezno postavi pitanje gde je bio taj peugeot kad si ti "obilazio" ,zasto te odmah nije kaznio nego nekoliko km.dalje!!!

Ovo ti je jedini nacin da oboris prijavu i naravno da negiras njihov zapisnik ,trazi suocenje ,a njega naravno nece biti i to ti je to.

Licno iskustvo

@laki
          To sto su ti rekli da stize na kucnu adresu to ti je poziv od sudije za prekrsaje! Neboli to nista
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Pop_Djujic
            CBC Član
            • 16.12.2006
            • 73
            • Beograd

hvala na brzom i opsirnom odgovoru ali nisi me razumeo najbolje,nikad ja nista ne potpisujem,a ni kod sudije neidem u zadnje vreme jel ne zivim vise na adresi iz licne katre.
            mene interesuje zasto mi nisu ponudili bar da potpisem al ajd to je manje bitno nego sto mi nisu dali ono plavo belo zuto papirce.jel do sad nebitno koji god da sam prekrsaj parvio uvek su mi to davali...

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Nema na cemu ,ajmo dalje:

1.To sto se vodis na drugoj adresi to moze takav problem da ti bude da te glava zaboli

2.Raspisace poternicu za tobom zbog neodazivanja na sudske pozive i za to ces imati problema ,bolje je otici i kukati nego se nepojaviti

3.Ti papirici nemaju nikakve veze ,zavisi sta im padne pod saku pa to ponesu. Nije njima vazna boja koliko kinta!

Comment

• Pop_Djujic
                CBC Član
                • 16.12.2006
                • 73
                • Beograd

2.Raspisace poternicu za tobom zbog neodazivanja na sudske pozive i za to ces imati problema ,bolje je otici i kukati nego se nepojaviti

cek cek kako mogu da ze odazovem na nesto sto mi i nije uruceno,niko nije primio...znaci ja mislim da je jedno primiti poziv pa neotici kod sudije a druga stvar nedobiti uopste poziv pa se nepojaviti.

Comment

• BOOST
                  Founder - Admin od Začetka
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

Pop_Djujic
                  Tek kad budes promenio adresu u LK znacemo koja pravila za tebe vaze
                  Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                  move your mind

Comment

• Pop_Djujic
                    CBC Član
                    • 16.12.2006
                    • 73
                    • Beograd

znam barem troje ljudi kojima pisu prijave na adrese na kojima ne zive i niko nije imao problema evo zadnjih 5,6 god

tako da nevidim sta je smesno al dobro ovo je mozda vec off

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

Pa dobro lose sam se izrazio ,trebas promeniti adresu u l.k. i onda ce ti sve stizati na kucnu adresu.

Da raspisu poternicu ,pa vrlo lako. Salju ti prekrsajne prijave ,a nema te nigde niti si se negde odjavio niti prijavio. To ti je neki krivicni zakon nemam ni ja pojma ali znam da te nakon odredjenog vremena mogu privesti kad te navataju. Samo cu malo da OFF-ujem pa se izvinjavam svima:
                      Lik vozio dzipa ,izletimu Uno i ovaj ga naravno otkine svetski.Decko iz dzipa najopustenije ceka muriju dok je uvaj u urgentnom ,sta se desava!?
                      Dolazi patrola proverava ga i zove pojacanje ,uglavnom neka banalna stvar kao slucaj sa tobom ali dobio je odredjene mere uslovne kazne i ne znam ti ni ja koliko kesa da plati... To su stvari sa kojima nema igranja ,kad-tad ce te navatati i onda ces zbog gluposti da na*ebes!!!

Comment

• BOOST
                        Founder - Admin od Začetka
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

Pa osnova i srz svega je da izaziva bujicu smeha trazeci te u varijablima.

Zelis da ti se pomogne sa nekim odgovorom koji ima veze sa zakonom a ti radis protiv, e sad pocinjem da se mislim da li je smesno ili zalosno...

no bolje da pitas

Vesna Vukicevic
                        Jelena Sandic (Jakovljevic)
                        Nemanjina 22-26

E tek sad neznam bil se smejo ili plakao
                        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                        move your mind

Comment

• zola_
                          CBC Senator XXL
                          • 24.06.2006
                          • 319
                          • Novi Beograd

evo da se vratim na temu malo, pre nekih mesec dana mog poznanika uhvatili pijanog da vozi, i kaze mu pandur evo napisacu ti prijavu, stici ce ti poziv za koji mesec tada cu ja da se penzionisem, ti porici i kada budu mene zvali da svedocim necu se odazvati i dovidjenja

Comment

• prolupator
                            CBC Senator XXL
                            • 02.09.2005
                            • 3968
                            • Zemun

Molim procitati pazljivo, moze vam delovati konfuzno

Mozes da porices koliko hoces....

Primer:
                            Na'vata me neki kreten kako vozim s dugim svetlima (?!) nadomak Arandjelovca. Napise mi prijavu jer je to, kao, velik prekrsaj, voznja s dugim svetlima van naseljenog mesta. Ja, zbunjen, ljut, odbijem da platim 3000 din, izlajem se i na njega i na kolegu, i razgovor se nastavlja.
                            P: Imate li primedbi na zapisnik:
                            Ja: Imam, niste u pravu.
                            P: pise i govori u glas: Nisam u pravu!
                            Ja: Pa ko nije u pravu ja ili Vi ?
                            P: ???????????????
                            Ja: Sta pise? "Prigovor stranke" i Vi stavljate "Nisam u pravu"? To znaci da saj JA rekao da JA nisam u pravu ? Uce li vas nesto u toj vasoj skoli ?
                            ... smeh saputnika se razleze kilometar okolo.....
                            Ptotalno zbunjen i sav u nedoumici sta da radi) Dobro promenicemo i prepravi u sledece "Nisam u pravu, policajac"
                            Ja: A sad to ima smisla ? Lepo napisite da sam rekao da niste u pravu!!
                            P: Aaaaaa, pa ne mogu da ja napisem da ja nisam u pravu, na sta bi to licilo ?!

E, tu, zbog nedostatka vremena, odustanem da se objasnjavam s uniformisanim viskom intelgencije, ne potpisem i odem...

Stigne prijava na kucu (pogresna adresa) i ja se ne odazovem jednom, dvaput...
                            Dodje patrola da me hapsi kod mojih roditelja, a moj matori, naucen prethodnim primerima, iscoolira ih i posalje me u sud sledeci dan.

Odem kod sutkinje, lepo se ispricam s njom, pojasnim joj kakav je "prekrsaj", gde je to bilo (van naseljenog mesta) i kakav je pandur bio i da pise na nepotpisanoj prijavi da pandur nije u pravu i to njegovim rukopisom.

Sve to ona lepo sroci ucenim i dugackim recima, onako pravnicki, odbije prekrsajnu prijavu i to posalje nazad u Arandjelovac.
                            Ja, sav srecan, odem kuci.

Nakon oko mesec dana, dolazi mi opet KAZNA od oko 2500-3500 din, vise se i ne secam za TAJ prekrsaj!!!! I moj cale plati...

Dakle, kom' je sudjeno da bude je*en, gace mu same spadaju...
                            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zola_
                              CBC Senator XXL
                              • 24.06.2006
                              • 319
                              • Novi Beograd

evo kako se zavrsio slucaj mog najveceg prekrsaja ikada

meni je izgleda sudjeno da zadrzim dozvolu

Comment

• milan_g1
                                CBC Senator XXL
                                • 07.02.2007
                                • 863
                                • Karaburma

Mene je juce zaustavio pandur, rutinska kontrola, 15 min me drzao, uzeo je svima iz kola licne karte, sve moje podatke zapisao na obicno papirce i na kraju mi vratio dokumenta, srecan put... A samo jednom su me do sada uhvatili radarom, ogranicenje 50 na ibarskoj, pravac, ja uhvacen sa 78! Oni bili ljubazni, ja se zezao, lepo se ispricali i kaze mi pandur "Ja moram da te kaznim" rekoh znam, sta cu, kaze on daj 500 din i vozi polako! Fora je sto oni stoje na krivini sa spoljasnje strane, a na unutrasnjoj strani krivine je benzinska pumpa, ja skrenuo da sipam gorivo, mrak nisam ih ni video a pandur dosao na pumpu i kaze mi Sine kad sipas gorivo dodji da vidis koliko si isao... Nije ga mrzelo da se proseta
                                "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Working...
                                X