Nagodbe sa saobracajnom policijom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Pa, kad bi ti dobio dva dinara za svaki metar koji prosetas, ne bi ti stajao nikad
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Ja sam u vozackoj karijeri platio samo 2x i to za pojas,prekrsaji prolazak za skoro uslovno crveno i prekoracenje od 32km,5000din za kaznu u sudaru nisam platio sredio sam,ukupno broj zaustavljanja za prekrsaje oko 30x,uvek se izvucem diplomatijom

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

'Ajd', molim te, pojasni diplomatiju ?

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zola_
          CBC Senator XXL
          • 24.06.2006
          • 319
          • Novi Beograd

kakav ti je stil pregovaranja? da znam za ubuduce, doduse ja sam klinac tako da na mene verovatno gledaju drugacije...

Comment

• Pop_Djujic
            CBC Član
            • 16.12.2006
            • 73
            • Beograd

Originally posted by BOOST
            Pa osnova i srz svega je da izaziva bujicu smeha trazeci te u varijablima.

Zelis da ti se pomogne sa nekim odgovorom koji ima veze sa zakonom a ti radis protiv, e sad pocinjem da se mislim da li je smesno ili zalosno...

no bolje da pitas

Vesna Vukicevic
            Jelena Sandic (Jakovljevic)
            Nemanjina 22-26

E tek sad neznam bil se smejo ili plakao
            gde si video da sam trazio pomoc!?jos pogotovo da ima veze sa zakonom!? prokomentarisao sam da je ovo off a moje pitanje je bilo DA LI SE NEKD NEKOME DESILO DA MU NISU PONUDILI DA POTPISE YAPISNIK I DA MU ISTI NISU URUCILI !
            Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

@Laki i Prolupator

Moja glavna diplomatija je sledeca:
              Kad me zaustave i krenu da njajuke ja im samo kazem da sam svestan toga sta sam uradio npr.obisao sam autobus na punoj liniji!
              Ja kazem o.k. jeste tako ,svesno sam to uradio ali fora je u tome sto sam ja to namerno uradio ne da bi prkosio policiji nego kao i svaki vozac sto pravi prekrsaje ja ih pravim svesno i ja to smatram da nije nikakav problem! A oni me pitaju kako to mislis? Ja im kazem pa lepo bezbedniji sam ja sto sam namerno to uradio ,znaci svestan sam svakog rizika i obracam paznju na sve moguce ispade drugih ucesnika ,nego neko ko i nezna sta je ucinio! Prema tome smatram da bi trebali da mi progledate kroz sake i pustite da idem dalje ,a vi lepo na picance! Nekome dam 500,nekom 1000 ,ali vecina ostane praznih saka!

JOJ ala ja remse ,a !?

Ovo je moja teorija sa kojom prolazim vrlo uspesno vec duze vreme!
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Moja diplomatija se sastoji u tome da sam maksimalno ljubazan i priznajem prekrsas,ako to ne pomaze onda se pozovem na neke drugare pandure,ako i to ne ide onda zna se placam za pojas,ako i to nemoze,onda postajem neljubazan i pretvaram se u pravog zakonskog experta i nikad nista ne potpisujem ,mada do dte faze retko dolazi

Comment

• shadow
                  CBC Senator XXL
                  • 23.09.2005
                  • 555
                  • Beograd

a kakvu diplomatiju primeniti kad te OSL zaustavi ni krivog ni duznog i bukvalno izmisli prekrsaj?

Vracam se iz kafane (nisam pio alkohol), 2h ujutro...u tom delu grada (ispod brankovog mosta) u to doba nije bilo zive duse...ni na ulici ni na trotoaru...nailazim na semafor, na semaforu crveno, ali upaljeno uslovno zeleno...gledam, nema nikog, ukljucim se...lizalica...stajem...spremam dokumenta, misleci rutinska kontrola...
                  "prosli ste kroz crveno, kazna je blablabla..."
                  "pa bilo je uslovno"
                  "jeste, ali niste propustili vozilo iz suprotnog pravca"
                  "koje vozilo!?"
                  policajac pokazuje neodredjeno u pravcu prazne ulice, vidi se sve do kraja ulice, nema nijednog auta...ocigledno je da me ********...

I sad ja kapiram da ja na sudu necu moci da dokazem da tu nije bilo vozila, moja rech protiv njegove...sudija ce da poveruje njemu...i tu se "dogovorim" sa njim za neku malu kaznu...
                  My crew is all fired up
                  Y'all better just wise up

Comment

• BOOST
                    Founder - Admin od Začetka
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by Pop_Djujic
                    gde si video da sam trazio pomoc!?jos pogotovo da ima veze sa zakonom!? prokomentarisao sam da je ovo off a moje pitanje je bilo DA LI SE NEKD NEKOME DESILO DA MU NISU PONUDILI DA POTPISE YAPISNIK I DA MU ISTI NISU URUCILI !
                    U mom svetu je odgovor na pitanje pomoc, cim postavish pitanje ochekujes odgovor i tamo negde ona trulez van granica nase drage to tako smatra.

Tako bar ja smatra, da svako ko mi je odgovorio na neko moje pitanje, da mi je pomogao.
                    No, nismo svi isti...

btw: onaj zeleni deo teksta se smatra kao vikanje i nepotreban je, ima male dece spavaju pa da se neprobude

Tek toliko da tema neode u OFF
                    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                    move your mind

Comment

• Aki
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2006
                      • 1133
                      • Beograd
                      • Yugo 1603, Yugo 1301

Hehehehe,kakve dogodovstine!

Evo mog iskustva...
                      1.Nisam se vezao,okrenuo polukruzno gde ne sme,pandur me zaustavio,a ja na 10m od parkinga do kojeg sam isao,ali jbg,kriv sam...i izvucem samo pojas...To je bilo vec ima godinu dana i malo jace...
                      2.Ja stanem na trafici da gupim devojcici lizalice ,kada ono nema,em kasnim,em nemam lizalice da se izvucem,jbg,ja prva,druga,taman u trecu kada ono pandur mase,jaaaaaoooooj,mrak....
                      Ograniocenje 40,a ja vozio 65,sreca da sam tek krenuo...
                      Ali bio neki fini cika,i ja mu ispricam pricu,lizalice ovo,ono,on kaze ajde pojas(a bio sam vezan,ali opet bolje 1k nego 3k,right? =] ),pa ga na kraju obradim za tablice(naravno,bile su ciste... ).500din.,dovidjenja,prijatno...
                      I to su jedina dva puta da su me ukebali na delu...
                      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                      - Lousie Smith

Comment

• karazoki
                        CBC Veteran
                        • 25.08.2005
                        • 157
                        • Krusevac

Ko vozi taj i gresi.Mene u najvise cepali crnogorci , ne mozez da se provuces do Kotora bez 10e a ima ih ko pleve i svi traze e onda ja dam prvom i svakom sledecem kazem ,brate dado ovom pre tebe i ako neverujes ti proveri ili pisi kaznu.E platni promet jos ne funkcionise pa on moze da pise do sutra.
                        Ovima nasima ne dam nista, on zaustavi ,ja jubazan ,pisao ne pisao sve mi jedno jos ni jednu nisam platio a 10-tak zastarelo.Mada i nisu neke kazne vecina za prekoracenje i pojas.Ma nedam.

Comment

• Laki GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2006
                          • 2426
                          • Beograd-Vozdovac

@karazoki
                          E nije tacno da ne mozes da se provuces

Odvezo ortaka na aerodrom u Tivtu i vozim nazad za HN. Bio sam nesto prehladjen opalilo me sunce ,vece pre toga pre****o vodku i jbg.
                          Toliko mi je bilo vruce da nisam mogao ni majcu na bratele da nosim ,znaci bio sam go sto nije dozvoljeno! Obilazim preko pune linije 5,5 auta(jedan je vuko prikolicu pa zato onih 0.5 ) ,ogranicenje 60 ,ja vozio 92 ,nisam vezo pojas ,nisam upalio farove ,nisam imao majcu....Znaci kolateralna katastrofa!!! Pandur se krsti i kaze ne mogu da verujem ,kaze ne znam sta pre da ti napisem ili da sacekas jedno 30min.pa da ti na tenane sve ispisem ,a ja sve vreme umirem od smeha kad je krenuo da nabraja prekrsaje...... Malo se zezali ,ja *ebo samog sebe sve na svoj racun i kaze ovaj drugi ma pusti coveka neki ide daj ove strance das deremo kod njih je prava lova !!!
                          I jos jedan "zanimljivi" prekrsaj koji nisam platio! Kod glavne zeleznicke i autobuske stanice uradim polukruzno preko 5 punih linija i jos pregazim i ono iscrtano ostrvo. Zaustavi me pandur izvuce me iz auta ,uhvati me pod ruku i kaze podji samnom ,ja mislio hoce da me privede ,a on jos veca dileja dovede me na tramvajske sine i natera me da brojim pune linije ,ja ko debil idem i prstom u svaku liniju a ljudi me gledaju i umiru od smeha!!!
                          Malo smo se zezali i na kraju me pusti legenda
                          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• prolupator
                            CBC Senator XXL
                            • 02.09.2005
                            • 3968
                            • Zemun

Kuku, gde sam bio da to slikam ?!

prolupator.mojblog.rs

Comment

• DejanV
                              CBC Senator XXL
                              • 19.07.2005
                              • 682
                              • Beograd

Moj trenutni skor, period 1994-danas:

Placenih kazni na licu mesta: 1 (jedna)
                              Podnesenih prijava sudiji: 11
                              Placenih kazni po prijavi: 2
                              Oborenih prijava na sudu: 9
                              Najveca brzina pirlikom slikanja: 183 km/h u mom rahmetli Yugu
                              Placena kazna u tom slucaju: 0, oborena prijava na sudu.
                              Ukupni broj zaustavljanja: sigurno preko 50, ne znam tacno.

U apsolutno svim slucajevima, radilo se o prekoracenju brzine, i u svim slucajevima van naseljenih mesta. Jedini propis koji ponekada ne postujem je ogranicenje brzine, ali NIKADA u naseljenim mestima, a pogotovu ne kraj skola, pijaca, bolnica, itd, tu cak cesto vozim i sporije od dozvoljenog, na primer pise 40 km/h a ja vozim 30 km/h.

Razlog je iskustvo, nekoliko puta sam proveravao efikasnost kocionog sistema na takvim mestima, a to bas i ne volim da radim.

Mene redovno izvadi cinjenica da je Yugo bio maksimalno serijskog izgleda, nista ratnicke boje, plastike, neoni i ostale ******stine. Pa kada me zaustave, slozim telecu facu i bledo ga pitam: "U Yugu? Jel' to neka sala?"

Nikada mi ni jedan pandur nije malo pazljivije pogledao auto, jer da jeste, drugacije bi bilo. Ima stvari koje se ne mogu sakriti, na primer veci diskovi napred, pozadi diskovi umesto dobosa, 185 gume, tockovi sa negativnim uglom, spusteno vozilo, itd. Dosta kolega vozaca jeste primetilo i pitalo, ali policija - nikada!

Samo jednom sam totalno pozeleo da zaglavim kaznu, mada u nesto modifikovanom obliku u odnosu na zakon o saobracaju, recimo da me osude na "drustveno koristan rad u trajanju od 3 meseca". Dobijem poziv za sud u Rakovici, a prekrsaj navodno bio na Novom Beogradu, a zena sudija - mrak mi pao na oci, onako lepu zenu nisam video vec godinama, ma k'o bombona. Jao reko, sto me ne osudi da radim kod nje u stanu par meseci, nema pravde!

Jes' da sam tada prosao bez kazne, ali nije ni to bas uvek dobra stvar.
                              Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• zvrle
                                CBC Senator XXL
                                • 01.11.2005
                                • 961
                                • Beograd, Batajnica
                                • Golf 4

Cale od ortaka ima extra foru koju koristi godinama.
                                Kada ga zaustave zbog prekoracenja brzine on kaze nemojte ljudi, zena me provalila da imam ljubavnicu pa zurim da stignem kuci

Ja do sada (vozim od 2000) nisam platio nijednu kaznu (kuc kuc da neureknem), niti sam imao nagodbe.Jednio sto krsim jeste prekoracenje brzina ali van naselja,ako je ogranicenje 60km/h nikada ne vozim preko 110 km/h.
                                Nikada pijan,uvek vezan
                                “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

Working...
                                X