Sve je to lepo, Srbija jeste jednim delom divlji zapad i mnogo tu stvari ne radi, nema tu rasprave! Ali... "Nemacka odavno kuburi zbudzet, Japanska privreda posrce, a Boga mi gospodje i... Gospodjo! Ne cveta cvece ni u nase preduzece!"
Ma ljudi su svugde samo ljudi i nista vise, e sad mogao bih da se kladim da od ovih silnih promena pa na ovamo, znaci u poslednjih nekoliko meseci do godinu, teze je podmititi policajca u Srbiji nego negde drugde (ovo ja onako subjektivno, ali ima i tu smisla), jer valjda posle dugo godina javasluka, valjda je i njima malo zapreceno i oni bi sad glumili postenjacine!
Sve u svemu sa njima uvek problema, a EU nudi jos vece restrikcije po pitanju ne pridrzavanja propisa, tako da svi moramo da se malo promenimo i pazimo, ali opet od nekih stvari se ne mozes sacuvati! Za proteklih nedelju dana sam dobio dve prijave sa preko 30 km\h prekoracenja, a niko mi ne bi verovao da vozim kao penzioner, ali jbg tu su neke deonice gde je 40, a ti citav zivot guras tuda 80 i svi oko tebe... Ishod poznat!
Ma ljudi su svugde samo ljudi i nista vise, e sad mogao bih da se kladim da od ovih silnih promena pa na ovamo, znaci u poslednjih nekoliko meseci do godinu, teze je podmititi policajca u Srbiji nego negde drugde (ovo ja onako subjektivno, ali ima i tu smisla), jer valjda posle dugo godina javasluka, valjda je i njima malo zapreceno i oni bi sad glumili postenjacine!
Sve u svemu sa njima uvek problema, a EU nudi jos vece restrikcije po pitanju ne pridrzavanja propisa, tako da svi moramo da se malo promenimo i pazimo, ali opet od nekih stvari se ne mozes sacuvati! Za proteklih nedelju dana sam dobio dve prijave sa preko 30 km\h prekoracenja, a niko mi ne bi verovao da vozim kao penzioner, ali jbg tu su neke deonice gde je 40, a ti citav zivot guras tuda 80 i svi oko tebe... Ishod poznat!
Pred pancevackim mostom, mase policajac, zaustavlja me... Pita kuda zurim... Kazem nigde, vozim lagano, prazan mi rezervoar, samo da se dovucem kuci... Pokazuje mi radar 96 km/h! To nema sanse da je bila moja brzina, saputnici se smeju, ortak koji je vozio zamnom posle kaze da nijednom nisam presao 80 od Vrsca. Sigurno mu neko drugi nije stao, pa hteo da iskoristi to... Pisao prijavu, bio sam kod sudije, tvrdio da nisam vozio vise od 80 i da to nema sanse da je bila moja brzina... Jos nikakvo resenje nije stiglo... Nadam se da ce uskoro da zastari 
Comment